ח'ברה בתור לוכד עריקים לעתיד

Loverboy123456

New member
ח'ברה בתור לוכד עריקים לעתיד

היי אני כרגע ממתין לקורס של לוכדי עריקים , אותרתי לתפקיד דרך תפקיד אחר שעשיתי. רציתי שתספרו לי על חוויות שהיו לכם (בהנחה שהיו) עם לוכדים, ולמה כל חבריו של אביו עיקמו פנים נוכח העובדה שזה הולך להיות התפקיד שלי. אנחנו כאלה שנואים?

21 ביד

New member
חרא עבודה..... כל השירות אתה משחק

בקקה...... אתה תתעסק עם אוכלוסיות שהן בעיתיות ( כי בד"כ אלה שהם עריקים יש להם בעיות. לא פעם תתקל בגידופים ובמרדפים אחרי אנשים..... לדעתי. "שומר נפשו ירחק"

ניר נגר

New member
תפקיד חשוב מאין כמוהו...

בתור לוכד עריקים תצטרך להתעסק עם אוכלוסייה "בעייתית" גם השוטרים וכוחות הביטחון מתעסקים עם אוכלוסיות "בעייתיות" התפקיד שתעשה הוא חשוב ביותר, לעצור את נגע העריקות בצה"ל, לתת עונש למשתמטים, לברחנים ולאלא שלא אכפת להם... בהצלחה ידידי...תפוס אותם כמה שיותר מהר ותושיב אות התחת האיגואיסטי שלהם מאחורי סורג ובריח... אתם שנואים על ידי העריקים בלבד אהודים בעיננו, בעיני אלה שמתפלאים לאן כל העריקים ברחו... חזק ואמץ בהצלחה מכל הלב

21 ביד

New member
ניר לפעמים אני בהחלט לא מבין אותך

באמת שלא. אתה מצייר את זה כאילו כל מי שבורח הוא עבריין.... חשבת פעם על אטימות המערכת? חשבת לפעמים על כאלה שהתנכלו להם? חשבת פעם? בעצם לא חשבת- כי באת מיחידה שהיא מנותקת מהעם. היחידה ששירתת בה היא דבש וצופים, כולם עשירים, כולם יושבים טוב, ובכן יש גם יחידות אחרות. של אנשים שקשה להם בחיים . תתעורר ותראה איה אתה חי. נתת תשובה של צנף מנותק מהחיים שרואה הכל ורוד- לא ציפיתי לאחרת

21 ביד

New member
אני שב ואומר- שומר נפשו ירחק

שלא כמו הבחור המעופף לפני.

ניר נגר

New member
בזה הרגע עניתי תשובה שתעניין גם

אותך.. מצד אחד קשה לי לקבל השתמטות, אני חושב שיש לנו מדינה אחת, שאנחנו המכשול האחרון בפני הערבים מסביבנו. מצד שני, כואב לי שרק אני וקומץ חברים הם המכשול האחרון, כואב לי שאנחנו לא מתוגמלים, שקוראים לנו פרייארים, שאנחנו נפגעים מהמדינה כלכלית, שהמשפחות שלנו נשארות מאחור כשהמשפחות של החברים שלי לא מרגישות בעול הזה... אז כן, אני נקרע! בחרתי להשפיע, לנסות ולהילחם, מצפה מכולם להמשיך לעשות זאת ולא להרים ידיים עד לאותו קו אדום... לא רוצה לחשוב מה יקרה אם המלחמה שלנו במערכת לא תיצלח...ממש לא! דרך אגב, אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה, או מה אתה עושה כאן? זה פורום מילואים ידידי, כפי שהבנתי אתה כבר לא מילואימניק...אז? סע לשלום המפתחות בפנים, בהצלחה החייך המלאים והמספקים

21 ביד

New member
הבה ונמשיך את הדיון

זאת מדינה דמוקרטית, וגם מערכת הפורומים, לכן אני פה. פראייר- אתה כן, בעיה שלך. מכשול אחרון- צה"ל אומנם נשען על מערך המילואים בעיתות חרום- אך הוא חי גם על העבר לדעתי יותר מדי, ויכולתם הצבאית של בעלי כרס מוטלת בספק לדעתי (ואני לא מדבר על סריקות מבית לבית, אלא על לחימה שוטפת ) אני אפילו אגזים ואומר שישראל סומכת יותר על הקשר האסטרטגי עם ארה"ב וצבאה , מאשר על מערך המילואים שלה. כואב לך שאתם לא מתוגמלים- אתם חיים בסרט, אף אחד לא סופר אותכם, מתייחסים אליכם כמובנים מאליו, מנצלים, משתינים, ומחרבנים עליכם כבר תקופה ארוכה. המלחמה שלכם לא תצלח כי אתם אחרונים בסדר ההעדפות- רק כשהיה אדם משלכם בכנסת יזוז משהו, אז תחשוב על זה. אני לא מילומניק כי אני לא פראייר. איחלתי לחייל בהצלחה.

למעלה