חברה גלובלית = נסיון קנדי ?

חברה גלובלית = נסיון קנדי ?

שלום לכולם אני עובד כמהנדס תוכנה ( visual ++C) בחברה גלובלית - אמריקאית כבר 4 שנים כל התקשורת הפנימית (emails) וכמובן החיצונית (ישיבות טלפוניות ו emails) נעשית באנגלית כמו יש יש השפעה מאוד גדולה של התרבות האמריקאית על התרבות הפנים ארגונית שלנו מעבר לזה יש לי עוד 6 נוספות (כלומר 10 שנות נסיון) בפיתוח תוכנה בשפות C++ ו Java האם הנסיון התרבותי והמקצועי הזה יספקו את הדרישה לנסיון קנדי? בהנחה ויקח לנו כ 2 להשלים את הענינים הנדרשים למעבר, האם יש משהו שאני יכול לעשות בנתיים כדי לשפר את ולקצר את תקופת ההסתגלות ולמצוא עבודה כאשר נעבור לקנדה ?

yanivran

New member
לפי איך שאני רואה/חווה את זה

נתחיל מזה שניסיון קנדי זה משהו שבד"כ לא נאמר באופן מפורש, אתה פשוט לא תתקבל לעבודות מכל מיני סיבות, שבסופו של דבר הסיבה היא שאתה חדש בקנדה. אני עבדתי בארה"ב שנתיים ובישראל בשתי חברות בנלאומיות במשך כמה שנים. לא נראה לי שזה משנה במיוחד. הכוונה שלהם בניסיון קנדי זה מישהו שרגיל למנטליות ולהתנהגות הקנדית ומתנהג בהתאם, והיות שזה והתנהגות ומנטליות אמריקאית די שונה... וגם העובדה שרבים מהקנדים מרגישים עליונות על האמריקאים (השד יודע למה, לפי דעתי מרגשי נחיתות) אז זה כנראה לי יעזור לך, אבל הניסיון כן.

תודה עוד שאלה קטנה

האם מבחינת הביקוש קל למצוא עבודה בתחום הזה? שמעתי שלפעמים חברות בארה"ב מוציאות פרויקטים לקנדה בגלל עלות תעסוקה נמוכה יותר מצד אחד ורמה מערבית מצד שני זה נכון?

למעלה