חברה' גריל Cobb מי ניסה? מי מכיר מי יודע מי שמע? רכילות?????????? מתלבטת אם לרכוש אחד שכזה.
E eliya-l New member 13/12/07 #1 חברה' גריל Cobb מי ניסה? מי מכיר מי יודע מי שמע? רכילות?????????? מתלבטת אם לרכוש אחד שכזה.
M Master Stav New member 13/12/07 #2 שמועות ונסיון מדוהבר בגריל שמתפקד כמו סיר לחץ ואמור לשמור את כול העשן בתוכו גם בצלייה על פחמים בתוך הבית לחברים שי אותו אישית לא התלהבתי מהעניין הטעם לא היה משהו .
שמועות ונסיון מדוהבר בגריל שמתפקד כמו סיר לחץ ואמור לשמור את כול העשן בתוכו גם בצלייה על פחמים בתוך הבית לחברים שי אותו אישית לא התלהבתי מהעניין הטעם לא היה משהו .
E eliya-l New member 13/12/07 #3 הללוייה - תודה סתיו - דרך אגב יכול להיות שראיתי אותך מהלך היום ברחובות ישובנו הקטן בזמן מצעד הלפידים אוחז מצלמה ביד אחת וצאצא לבוש מעיל אדום נדמה לי ביד השניה?
הללוייה - תודה סתיו - דרך אגב יכול להיות שראיתי אותך מהלך היום ברחובות ישובנו הקטן בזמן מצעד הלפידים אוחז מצלמה ביד אחת וצאצא לבוש מעיל אדום נדמה לי ביד השניה?
M Master Stav New member 13/12/07 #4 לא .... התמקתי לי בנוחות בביתי וראיתיא יך כמה מטרים ממנו הם פונים לרחוב הדולב אנקת רווחה ניפטה מחזי.... את מוזמנת ליצור איתי קשר במסר אומר לך את הכתובת שכנה
לא .... התמקתי לי בנוחות בביתי וראיתיא יך כמה מטרים ממנו הם פונים לרחוב הדולב אנקת רווחה ניפטה מחזי.... את מוזמנת ליצור איתי קשר במסר אומר לך את הכתובת שכנה