חברה דברו!!!

אבל למה לפתוח הודעה חדשה?

את פשוט יכולה לדפדף בפורום ולראות שאין שום דבר חדש... לטקס פירסי הVMA האו הפילו לא תרח להגיע.. ולא נדבר על זה שהוא לא זכה בכלום.. הוא בטח עסוק בקמרון, בסרט ובהכנות לחתונה...

נ"ש חחח סורי שאני חורשת על שאלונים

פשוט אין שום דבר חדר של ג'סטוש ומשעמם פה ואין משו חדש.. אז מי שבא לו והוא משועמם ומאוהב בשאלונים כמו אז שיענה.. חחחחח כל הכבוד למי שעונה
שם\גיל\בלה-
איסיקיו\מסנחר\בלה-
צבע אהוב-
שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות-
ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?-
סרט אחרון שראית,האם תמליץ?-
איזה תכניות אתה רואה?-
הסרט הכי טוב שראית אי פעם-
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-
אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?-
אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?-
חמשת השירים המועדפים עליך-
שחקן אהוב\שחקנית אהובה-
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-
מרוצה מהכיתה שלך?-
מה הארטיק האהוב עליך?-
מה טעם הגלידה האהוב עליך?-
מהי המסעדה האהובה עליך?-
במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-
ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?-
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-
איזה יומן קנית?-
למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- זה או זה?
בריטני או כריסטינה?
אשר או אמינם?
סרט מתח או קטמדיה?
מבחנים או עבודות?
חתולים או כלבים?
דיסקים או קאזה?
טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?
מיקי או דונלד?
מיני או דייזי?
אלאדין או פיטר פן?
שחור או לבן?
אלגברה או גאומטריה?
אנגלית או עברית?
MTV או VH1?
ברד או קפה קר?
בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת?
פסטה עם עגבניות או פטריות?
ספרי מתח או ספרי "מופת"?
חולצה או גופיה?

אני עונה../images/Emo9.gif כל הכבוד לי חחח../images/Emo6.gif

שם\גיל\בלה- ליה ,14 , בלה איסיקיו\מסנג'ר\בלה- איי סי-235684682 , מסן- [email protected] צבע אהוב- גווני ורוד וכחול שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- לטייל , לעשות קניות , לנסוע באופניים ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- הארי פוטר ה-5 כן אני ימליץ אבל רק לאלו שקראו את כל הקודמים סרט אחרון שראית,האם תמליץ?- יוו מזמן לא ראיתי סרט.. אבל האחרון זה היה של המורדים וזה סרט ממש ממש יפהה איזה תכניות אתה רואה?- חינוכיות(על חיות, נופים ) , על כל מיני אסונות טבע בקיצור נשינול ג'אוגרפיק , מוזיקה וכל מיני כמו אפקט הפחד, רצים לדירה נו הבנתם חחחח הסרט הכי טוב שראית אי פעם- לא זוכרת תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-משכתוב למעלה(במיוחד על כרישים) מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- חצאית חולצה ונעלי עקב אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- כן אובת חחח הכי אהבתי מלך האריות 2 כל פעם שאני רואה את זה אני בוכהה**מתביישת** אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- בשירה ומשחק חמשת השירים המועדפים עליך- השיר האחרון של אשר ,כל השירים של ג'סטין,כריסטינה אגילרה משו DIRTY, VOIES וכאלו שחקן אהוב\שחקנית אהובה- ג'סטין חחח, אורלנדו בלום , ג'ים קארי לא זוכרת יש הרבה באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מתמטיקה מרוצה מהכיתה שלך?- די מה הארטיק האהוב עליך?- מנטה מה טעם הגלידה האהוב עליך?- ריבת חבל מהי המסעדה האהובה עליך?- כל מיסעדה שאין בה משו מהים ושיש בה פרגיות על האש חחחח במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- ידע, כיף, מעביר את הזמן, הכרות עם אנשים<מקסימים> חדשים ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- מה?? חחח לא באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- פיתוח קול, ריקוד (אני עוד מאט הולכת ) ומשחק איזה יומן קנית?- לא קניתי למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- אמרתי את זה כבר למישו... זה או זה? בריטני או כריסטינה?- כריסטינה אשר או אמינם?- חולנה על שתיהם סרט מתח או קטמדיה- מתח מבחנים או עבודות?- מבחנים חתולים או כלבים?-
ד"א הכלבה שלי בסדר היא עברה את הניתוח בסבבה אבל היא תשושה עכשיו והיא כל הזמן יושנת ולא מוכנה ללכת לישתות אז הבאתי לה מהיד והיא שתתה איזה מתוקהה חולה עליה דיסקים או קאזה?- קאזה... זה חינם , אותה תוצאה , לא צריך לצאת בחום מהבית אפשר לעשות קליק עם העכבר וזה מוריד טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?- חלק מהטלנובלות מיקי או דונלד?- מיקי מיני או דייזי?- מיני אלאדין או פיטר פן?- פיט פן שחור או לבן?- לבן אלגברה או גאומטריה?- אלגברה אנגלית או עברית?- אנגלית MTV או VH1?- אמ טי וי ברד או קפה קר?- קפה קר בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת?- בייגלה חם פסטה עם עגבניות או פטריות?- עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"?- מתח חולצה או גופיה?- חולצה

jt fan

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שם\גיל\בלה-מיכל,15,בלה. איסיקיו\מסנג'ר\בלה-נממ...חסוי
צבע אהוב-ורוד,תכלת. שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות-מוזיקה,נט,טלפון
ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?-הארי פוטר
[בפעם המיליון ועשר...
] סרט אחרון שראית,האם תמליץ?-נממ...המורדים נראה לי...היה חביב. איזה תכניות אתה רואה?-אפקט הפחד
הסרט הכי טוב שראית אי פעם-טיטניק
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-ס י י נ פ ל ד
מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-נממ...אילו מסיבות בדיוק
אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?-היפה והחיה
וגם בת הים הקטנה
אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?-
חמשת השירים המועדפים עליך-ממ... 1."לאקי"-בריטני ספירס
2."וואלס אוף לאב"-ג'יי סי שאסז,MMC 3."סינדרלה"-בריטני ספירס. 4."איף יו קאם טו מי"-אטומיק קיטן. 5."סאמטיימס"-בריטני ספירס. שחקן אהוב\שחקנית אהובה-בראד פיט,אנג'לינה ג'ולי. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-לא זוכרת
מרוצה מהכיתה שלך?-בערך. מה הארטיק האהוב עליך?-נממ...מגה.. מה טעם הגלידה האהוב עליך?-קוקוס\שוקולד לבן\וניל עם עוגיות
מהי המסעדה האהובה עליך?-אין אחת כזו
במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-
ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?-כאילו,בארור
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-דרמה =\ איזה יומן קנית?-לא קניתי עדיין
למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- בואו נשאיר את זה פתוח... זה או זה?זה. בריטני או כריסטינה?בריטני
אשר או אמינם?אמינם
סרט מתח או קומדיה?קומדיה. מבחנים או עבודות?איכסה.. חתולים או כלבים?
דיסקים או קאזה?דיסקים
טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?סדרות "איכות"..|גלגול עיניים| מיקי או דונלד?מיקי
מיני או דייזי?מיני?
אלאדין או פיטר פן?פיטר
שחור או לבן?לבן
אלגברה או גאומטריה?אלגברה. אנגלית או עברית?א נ ג ל י ת
MTV או VH1?MTV
ברד או קפה קר?ברד. בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת?לאן הגענו
גבינה מותחת
גבינה מותכת
פסטה עם עגבניות או פטריות?עגבניות
ספרי מתח או ספרי "מופת"?מופת. חולצה או גופיה?שתיהן =]

RJlake

New member
עונה...

שם\גיל\בלה-נועם בת 15 איסיקיו\מסנחר\בלה-207372466 או [email protected] צבע אהוב-כחולללל שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות-לשמוע מוזיקה לראות טלויזיה ולגלוש באינטרנט ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?-תעביר את זה הלאה ספר מדהים!!!! סרט אחרון שראית,האם תמליץ?-אמממ לא זוכרת... איזה תכניות אתה רואה?-חברים בנות גילמור שנות השבעים גואן מארקדיה(
נגמר)... הסרט הכי טוב שראית אי פעם-זהות תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-חברים!! מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-אמממ ג'ינס וחולצה יפה... אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?-אממ לא יודעת... אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?-משחק.. חמשת השירים המועדפים עליך- 1.אני אחשיב את כול השירים של ג'סטין כשיר אחד כי את כולם אני אוהבת! 2.Hoobastank - The Reason 3.delta goodrem-botn to try 4.Goo Goo Dolls - Iris 5.maroon5 - She Will Be Loved שחקן אהוב\שחקנית אהובה-שיין וסט באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-אממ לשון מרוצה מהכיתה שלך?-כן מה הארטיק האהוב עליך?-קרח דובדבן מה טעם הגלידה האהוב עליך?-בננה מהי המסעדה האהובה עליך?-אמממ לא זוכרת איך רואים לה משהו ארוך... במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-להכיר אנשים נחמדים לקבל מידע על דברים שאני אוהבת.... ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?-חחחח לא באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-חוג משפטים איזה יומן קנית?-לא קניתי למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?-אף אחד.. זה או זה? לא זה ולא זה... בריטני או כריסטינה?כריסטינה אשר או אמינם?אמינם איכס אשר! סרט מתח או קטמדיה?תלוי במצב רוח... מבחנים או עבודות?מבחנים חתולים או כלבים?כלבים דיסקים או קאזה?גם וגם טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?סדרות איכות מיקי או דונלד?מיקי מיני או דייזי?מיקי אלאדין או פיטר פן?פיטר פן שחור או לבן?שחור אלגברה או גאומטריה?אלגברה!! אנגלית או עברית?אנגלית MTV או VH1? אמ טי וי ברד או קפה קר?ברד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת?טוסט עם גבינה מותחת(עשית לי חשק...) פסטה עם עגבניות או פטריות?אממ עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? מתח חולצה או גופיה?חולצה

MrJTsGirl

New member
אנייייייייי

שם\גיל\בלה- לינוי\16 וחצי\בלה איסיקיו\מסנחר\בלה- אני אתן לכם מסנג'ר [email protected] בלה צבע אהוב- כתום תכלת ורוד שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- לשיר אינטרנט מוזיקה ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- התחלתי לקרוא משו נראה לי תיק אריאלה או משו כזה זה כמו מותחן משו בסט. ומי יבכה שתמות רובין שארמה ספר חובה!!!! סרט אחרון שראית,האם תמליץ?- משו 13 30 חחח לא זוכרת איך השם הולך וזה סרט חובה! ממש מתוק! איזה תכניות אתה רואה?- בעיקר מצוירים אפקט הפחד ושנות ה70 ואמ טי וי ותשוקות הסרט הכי טוב שראית אי פעם- הצלצול וחומות של תקווה ומעודדות צמודות! תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- חברים. מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- חצאית קצרה וחולצה צמודה... זה הכי לא צנוע שאני יכולה להרשות לעצמי טחח אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- בת הים הקטנה!!!!! אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- אממ שלושתם. חחח עזבו סיפור ארווווך חמשת השירים המועדפים עליך- אין לי כוח לכתוב את חמשתם, אבל בעיקר איי טוט שי ניו אן סינק, לטס טייק אה רייד נבר אגיין ג'סטין, גט מיין גא יורז כריסטינה ועוד כמה של כריסטינה ובריטני שחקן אהוב\שחקנית אהובה- אשטון! :) באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מתמטיקה. מרוצה מהכיתה שלך?-יאפ :) מה הארטיק האהוב עליך?- ענבים כי זה עושה אודם כחווול :) מה טעם הגלידה האהוב עליך?-מרס לבן של גלידת טוני שולטטט מהי המסעדה האהובה עליך?- כל דבר סיני, טוני ובורגר קינג במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- בלהעביר את הזמן ולהכיר אנשים ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- לא, ראיתי דרקונה הדרקונים הבנים לא נכנסים להריון באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- יש 3 שאני מתלבטת מה לבחור כרגע (אם בא לכם תציעו מה עדיף) הלהקה של נתניה-גשר שאני שמה כבר שנה או בצפר לתאטרון או ללמוד ריקוד איזה יומן קנית?- קיבלתי מתנה מסופר פארם חחח למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- לידיד שלי... הוא אנורקס... דיברנו יום שישי וזה לא עזר.. אני מפחדת עליו :( זה או זה? לא זה ולא זה... זה בריטני או כריסטינה? כריסטינה אשר או אמינם? החלטה קשה מידי סרט מתח או קטמדיה? תלוי במצב רוח מבחנים או עבודות? נאן! חחח שונאת את שתיהם אם כבר אז מבחן חתולים או כלבים? חתולים :) דיסקים או קאזה? המממ קאזה זה בלי כסף ואני קמצנית :) טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? סדרות איכות דההההה! שונאאאאת ויוה בעאעאא מיקי או דונלד? מיקי :) מיני או דייזי? מיני :) דייזי מתנשאת אלאדין או פיטר פן? פיטר פן :) שחור או לבן?תכלת :) אלגברה או גאומטריה? קינמטיקה :) חחח עזבו אנגלית או עברית? תלוי מתי... בד"כ עברית אבל ל-א ספרות! MTV או VH1? אמ טי וי ברד או קפה קר? ברדדדדדדדד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט :) פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות! שליטה עולמית! :) ספרי מתח או ספרי "מופת"? מתח... אבל תלוי האמת איזה חולצה או גופיה? חולצה כי אסור לי ללבוש גופיות יאייי :) יש אפקט הפחד בייייייייייייייייייי :)

NarihS

New member
יש חדשות עליו!

התפלאתי שאף אחת לא שמה פה את התמונות, זה מיום חמישי.. אז הנה כמה תמונות של קאמרון וג'סטין בהוליווד, כנסו לפה.

או מיי גאדדדדדד../images/Emo12.gif

יאווו איך ג'סטין ניראה מזה?!?!!?!?!?
הוא עוד שניה יראה כמו דוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה זה הזקן הזה!??!?!!?8-0 אוףף נווו שיוריד אותווווווווווו
אבל אני
ת בו בכל מיקרה

RJlake

New member
חחחח באמת מפחיד קודם זה עוד היה

נורמלי עכשיו הוא ממש מפחיד!! תודה על התמונות!

RJlake

New member
מנצלשת את עצמי...

ערפא שם את זה באנגלית אבל הנה התרגום של מה שאמא של ג'סטין חושבת על החתונה. זה שמועות ככה שאי אפשר לדעת אם זה נכון אני אישית חושבת שזה שטויות!

../images/Emo51.gif

לדעתי אלו שמועות..
אבל אם זה אמיתי לג'סטין יחלטי להקשיב לאמא שלו אני ממש ישמח.. כי רציני הוא רק בן 23 ובשיא הקריירה והוא מצליח והכל אז מה עכשיו להפסיק הכל בגלל חתונה?! אני לא חושבת

RJlake

New member
זה לא אומר שהוא צריך להפסיק הכול

בגלל החתונה... העובדה שהוא מתחתן לא צריכה להפריע לו בקריירה! זה שהוא עדיין צעיר אני גם מסכימה אבל אם הוא חושב שהוא מוכן והוא רוצה להקים משפחה אז סבבה לו! ואם זה נכון מה שאמא שלו אמרה אז זה בכלל לא במקום והיא צריכה לשבת בשקט!

Justin RuLeZ

New member
היי חבר'ה(מפחדת לפתוח הודעה חדשה)

חחחח חבר'ה בזמן האחרון לא הייתי כאן כי אני לומדת עד מאוחר וכל מה שאני רוצה לעשות כשאני מגיעה הבייתה זה לישון בכל מקרה אני מקווה שאתם לא תשכחו אותי יותר מדי מהר אם אני לא יהיה פה כל יום ויום .. אני ימשיך להכנס אבל לא בתדירות הגבוהה שהייתה פעם..בכל זאת כיתה יא הכיתה הכי קשה בתיכון.. אמממ מה עוד??!!! אהה המיום רביעי עד שבת היה לי את הבית לעצמי אז מיכלי וליה מתוקות תדברו איתי במסנג'ר או איסי אני יספר לכם מה היה ועם מי התנשקתי וכל מני.... חחחחח ד"T חבר'ה יש פה מישהו מירושלים או ליד ירושלים?

RJlake

New member
היי!!

אל תדאגי אף אחד לא שוכח ולא יישכח!!! ואני מבינה אני כול יום חוזרת קרועה הביתה בארבע חוץ מראשון ושישי שאז אני חוזרת באחד וחצי!! ואני גרה בירושלים בגבעה הצרפתית!

למעלה