חבר'ה דחוףףףףףף!!!

חבר'ה דחוףףףףףף!!!

אני מצטערת שאני פותחת לנושא עוד הודעה אבל זה ממש חשוב לי:) סליחה בן!!! תקשיבו אתם חייבים להחליט מה קורה ביום שלישי לגבי הפגישת פורום אני לא אהיה פה עד יום שלישי בצהריים כי אני שומרת בבסיס אז אני אשמח שתחליטו היום כי אז אני אדע אם אני באה או לא!!! אז מה נסגר???

סיונול

New member
אורי אני בעד לקיים אותה

אבל אין לי מושג מי בכלל אמור לבוא או לא.. ככה שכל אחד שירשום אם הוא בא או לא.. אני כן ( מן הסתם..) אה ואני יגיב במקום בן.. תפתחו כמה הודעות שאתם רוצים זה הפורום שלכם ( שלנו) ואני לא כועס.. חחחחחחחח אה איך אני ?:)

חיקוי זול אך יעיל למדי... ../images/Emo3.gif

נו באמת תגידו אם אתם באים אני לא אפגש רק עם סיון:) (או שכן???) סיון את אחראית לשלוח לי הודעות או להתקשר ולהודיע לי מחר מה נסגר ואם יש שינויים כי אני אהיה בבסיס ממחר בבוקר עד שלישי בצהריים:) טוף???

סיונול

New member
נו.. תותר על תנועת נוער בשבילנו...

בקשה.. איזה תנועת נוער זאתי דרך אגב....?

בהביבו

New member
נחמד אבל לא! זה אמור להיות ככה ../images/Emo13.gif

תפתחו כמה הודעות שאתם רוצים. אני כבר אחריי ה - 72 שעות אחליט אם ההודעה מתאימה לשירשור או לא. ואל תחליטו לשרשר לא. תפתחו הודעות!
נ.ב. בקרוב, זה קורה. יש למה לחכות ...

Little MC

New member
מכיוון שאני ומקס גם ככה כמעט..

גרים בת"א, אז אין לי בעיה להגיע ואני יביא את מקס.. רק תגידו תאריך ושעה.. ואני שם ! ביחד עם מקס.. סבבה? :) אגב איפה בת"א זה יהיה? בסנטר אני מקווה?

בהביבו

New member
ליטל בראדר וליטל אחים שלי...

אתם .. "אהה אני מת"א, אבל שיהיה בסנטר, או ברחוב שלמה ארנון צדיק 44 " אל תשכחו יש כאלו ביכלל מהצפון..

אוייי רואים שאני עייפה

התכוונתי אלו מת"א לא זוכים לנסוע איתי ברכבת למפגש... זה היה בצחוק..!!!

סיונול

New member
לא.. זה בעזריאלי, תצטרך להיפרד

מהסנטר קצת... אה ואולי תעלו איתי לאוטובוס ממודיעין לתל אביב כי אנלא רוצה לנסוע לבד...:( ( אה והייתי מדברת איתך באיסי...אבל אתה לא שם!... :()

למעלה