חברה,הבוס נפצע ושבר ת'יד.X החלמהירה
T TheReverend New member 16/9/03 #2 ../images/Emo5.gif ../images/Emo101.gif רק בריאות ידידי, אני אומר לך דו"ג זה יותר בטוח
I ixmix New member 17/9/03 #5 אתמול הם דווקא באו לראות. אבל רק היום גילית ששברתי (ולא סתם, הX הולך בגדול - 3 שברים!). תודה למתקשרים ולממסררים.
אתמול הם דווקא באו לראות. אבל רק היום גילית ששברתי (ולא סתם, הX הולך בגדול - 3 שברים!). תודה למתקשרים ולממסררים.
T tygger New member 17/9/03 #6 החלמה מהירה בן אדם. מה קורה איתך בזמן האחרון? איך זה קרה לך הפעם? מבחן הבא אני מצפה לפגוש אותך שלם. אין תירוצים יותר.
החלמה מהירה בן אדם. מה קורה איתך בזמן האחרון? איך זה קרה לך הפעם? מבחן הבא אני מצפה לפגוש אותך שלם. אין תירוצים יותר.
F fazer New member 17/9/03 #7 ../images/Emo57.gif אולי עכשיו תבין כמה זה מסוכן ותרד סוף סוף מאופנועים... (נא לקרוא בקול של אמא פולניה) החלמה מהירה, וחזרה מהירה אף יותר לשורותינו. Fazer
../images/Emo57.gif אולי עכשיו תבין כמה זה מסוכן ותרד סוף סוף מאופנועים... (נא לקרוא בקול של אמא פולניה) החלמה מהירה, וחזרה מהירה אף יותר לשורותינו. Fazer
ס סולומו New member 18/9/03 #13 תמיד אפשר להקליד עם היד השניה.. החלמה מהירה ל X ושנה טובה לכולם. מזל שידיים זה שתיים.