חבר'ה הגעתי למסקנה החיים בקאנטים , הכל חרא מזדהים איתי ? שרשור הזדהות דיוואן לא לשרשר לקיבינימאט
ל לחוטמבל New member 9/3/06 #1 חבר'ה הגעתי למסקנה החיים בקאנטים , הכל חרא מזדהים איתי ? שרשור הזדהות דיוואן לא לשרשר לקיבינימאט
ל לחוטמבל New member 9/3/06 #2 מחר שישי ה-10/3 - ערב וודקה ודכאון המקום - פארק נידח בקריית אונו כל מי שרוצה מוזמן לארח לי חברה
ל לחוטמבל New member 9/3/06 #3 מחר שישי ה-10/3 - ערב וודקה ודכאון המקום - פארק בקריית אונו כל מי שרוצה מוזמן לארח לי לחברה
A Another Perfect Day New member 9/3/06 #4 ../images/Emo204.gif*מזדהה* ../images/Emo201.gif החיים בזבל. לגמרי.
A Another Perfect Day New member 9/3/06 #13 ../images/Emo204.gifאם לא היו לי תכנונים... הייתי באה לעודד אותך אבל יהיה בסדר...
פ פרקשון New member 9/3/06 #8 נו ה' אלוהינו ממציא משהו אחד ופותר אותו הוא המציא לנו בעיות ואז ברא את הוודקה יאללה רק עוד 25 שעות התגעגעתי כל כך
נו ה' אלוהינו ממציא משהו אחד ופותר אותו הוא המציא לנו בעיות ואז ברא את הוודקה יאללה רק עוד 25 שעות התגעגעתי כל כך
ל לחוטמבל New member 9/3/06 #10 שיאללה עידן כל כך הרבה זמן לא הייתי איתכם מחכה בקוצר רוח.... כמו בימים הטובים..