חברה הודעה רצינית! יום ראשון שביתה

חברה הודעה רצינית! יום ראשון שביתה../images/Emo70.gif

ביום ראשון ה- 10.3.02 תלמידי התיכונים שובתים במחאה על הפגיעה וחוסר התמיכה בנוער המצוקה בארץ. השביתה היא בתמיכתה המלאה של מועצת הנוער העירונית, והיא ניבדקה והיא חוקית. הגיע הזמן שגם לנו, התלמידים יהיה זכות לקום ולהגיד מה שמפריע לנו. השביתה הזו, בא כתוצאה של המדיניות המזלזלת והפוגעת בנוער בארץ. חשוב לציין זו שביתה ארצית, והיא מאוד חשובה. השביתה תתקיים רק יום אחד, יום ראשון כמו שכבר אמרתי. מקווה שנקבל את תמיכתכם, מרקו דובר מועצת נוער עירונית אילת.

havlaz

New member
מדובר על שביתה כל היום?

או רק שעות מסויימות?

השביתה היא כל היום.../images/Emo39.gif

והיא רק בחטיבה העליונה, שחכתי לציין. מרקו דובר מועצת נוער עירונית.

DreamS_HunteR

New member
ייייישששש!!!!!!!

יום ראשון??? 10/3/2002??. ישש!!!!!! ב - 11/3/2002 יש לי טיול שנתי.. אז אני לא ילמד כל השבוע, כי ביום שישי אני גם א בא לבית ספר!!! מיום ראשון עד יום שישי, אחר כך אני יחזור יום ראשון ושני ואז חופש פסח!!!!! יייישששש איזה כככיייייףףףףףף!!!!!!!!

איזה מנייק.

אתמול בערב ערב אתה אומר לי" ישד שביתה" אני מאושרת ופתאום אתה נזכר להגיד לי שאני לא שובתת!!!!

Kobs

New member
השביתה שלכם

מרקו ומועצת נוער יקרה, האם ניתן לקבל בפורום קצת יותר פרטים על הסיבות לשביתה ויותר מכך מה בדיוק מתכוון הנוער האילתי המאוד איכפתי לעשות באותו יום של שביתה להראות עד כמה איכפת לו מזלזול של המדינה בנוער... אשמח לקבל תגובה. קובי (כן כן אותו קובי :) )

שלום קובי, לא ידעתי שיש כאן מורים..

ברוך הבא לביתינו הווירטואלי. אז ככה, מועצת נוער עירונית, קיבלה בקשה ממועצת הנוער הארצית, לקיים את השביתה. את המניעים הסברתי כבר. בקשר למה הנוער יעשה באותו יום, שיעורים באנגלית בטוח שלא....
אני לא יודע, כאן זה לא בברית המועצות, כאן יש זכות לשביתה, וכאן כל אחד יעשה מה שימצא לנכון לעשות.
אני שוב מברך אותך על השתתפותך בפורום שלנו, אתה מוזמן לעלות לכאן נושאים מעניינים גם לאנשים קצת (הרבה) יותר מבוגרים .... להמשך דיונים פורים ומעניינים, קבל-
מרקו וזהו!!!! נ.ב האם הרגשתי נימה צינית בהודעה שלך, לגבי הנכונות שלנו, ורמת האכפתיות שלנו?

עצוב מאוד...

זה עצוב שאתה מפרסם את השביתה, בתור יום חופשי מלימודים, חשוב שתדע, וכך גם כולם שהשביתה אורגנה ע"י עמתוה שנקראת "שחר חדש" זוהי עמותה של חברה, חיילים בעיקר יוצאי תנועות נוער (צופים) שאכפת להם מנוער במצוקה, העמותה פועלת ברוח ערכי התנועה ומטרתה היא נוער עוזר לנוער. לכן, כאשר רובנו נשאר לישון עד מאוחר ביום ראשון חשוב לפחות תחשבו על הילדים שאין להם... עוד פרטים באתר העמותה

Kobs

New member
תשובה לעניין

שלום מרקו ושלום ליאור, אני שמח להיות שותף בפורום שלכם למרות גילי ה"מופלג" אני מסכים עם ליאור וכנראה שיש עוד אנשים שחושבים כמוני. לא מרקו, לא היתה נימה של ציניות בקולי את זה אני שומר לך!! אבל בהחלט עניין אותי איזו מעורבות תהיה לנוער באותו יום בכל הנושאים המאוד חשובים שבגללם אתם שובתים. כי הרי אף אחד מאיתנו לא רוצה משטר קומוניסטי (למרות שלא הבנתי את ההקשר שלך...) אני קיוויתי שאם אתם, הנוער, באתם לעשות איזשהוא שינוי בשביתה שלכם אז שגם תהיה לכם אמירה באותו היום ולא סתם עוד יום חופשי - כי אחרת זה סתם חיקוי עלוב של עולם המבוגרים ואני לא בטוח שזה מה שאתם רוצים להשיג לא? או שפיספסתי את המטרה....

havlaz

New member
אני לא בקיע בעניין השביתה

אבל רק הערה כמנהל הפורום למרות שזה נראה כך, פורום אילת ממש לא נועד רק לנוער, אלה לכל אילתי, מגיל 0 עד 120. לכן אשמח לראות אותך ממשיך להשתתף ומביא את החבר´ה...

רק כדי להכניס לפרופורציות...

מספר נתונים שהעמותה מציגה באתר: כ- 480 אלף ילדים, כ- 26% מילדי ישראל חיים מתחת לקו העוני. - ( לפני עשר שנים עמד המס´ על 8% בלבד!) - כ - 285 אלף מילדי ישראל מוכרים לשירותי הרווחה כ"ילדים במצוקה".כלומר כ- 13% מילדי ישראל - כ- 33 אלף ילדים טופלו על-ידי פקידי סעד בחשד שעברו התעללות (פיזית, מינית או נפשית) או הזנחה (ואלו המקרים המדווחים בלבד!) ß לעומת 16 אלף בשנת 94. לטיפול בהם מוקצות 314.9 משרות של פקידי סעד. והרשימה עוד ארוכה!

Action force

New member
לאחר שיחה

לאחר שיחה עם דובר שער חדש, הובהר לי שנושא זה מאוד חם, ורציני אני פונה למורים\תלמידים\הורים כנסו לאתר, לפנות ולשאול שאלות.

טוב, רק עכשיו יכולתי להגיב לדברים..

אז ככה, ליאור וקובי, ובכלל כל מבקרי הפורום. נכון, את השביתה יזמה באמת עמותת "שחר חדש", וזה נכון, אבל אני בחרתי לא להדגיש את העובדה הזו כי אנשים מעטים יודעים את זה, אני הדגשתי ואמרתי, שאין זה עוד יום חופש, וכי זה באמת כאקט של הזדהות ותמיכה. אני באמת מצטער אם הובן מדברי אחרת.
. עכשיו למידע יותר מעוכדן שאני יכול לפרסם: מועצת נוער עירונית, החליטה, לא כמו שאתם הגדרתם לישון עד מאוחר אלה, לעשות הפגנת מחאה בבתי הספר באילת, בכולם, בין השעות 10:00 עד 12:00 באישור מנהלות בית הספר. אך הדברים מאוד גמישים, והם לא סופיים, מכיוון ולא קיבלנו עדיין את אישור כל הגורמים המוסמכים. תודה רבה, מרקו דובר מועצת נוער עירונית אילת

ZeliK

New member
קובי תסתכל על חצי הכוס המלאה...

תראה קובי זה ממש מסתדר גם בשבילך מ10:00 עד 12:00....איזה שיעור יש לך בשעות האלה...? (כן זה השיעור הזה.. כן עם הכיתה הזאת..) עכשיו אתה באמת כל כך רוצה לבלות שעתיים איתנו??

Kobs

New member
תגובה יפה מרקו!

או קי מרקו עכשיו זה נשמע הרבה יותר טוב לדעתי. אני פשוט חושב שאם רוצים לעשות שינוי אז צריך לעשות אותו שונה מהאחרים. ובקשר להודעה של zelik אין לי מושג מי אתה... אבל אני בטוח שאגלה זאת בקרוב. באי קובי

Brondelshmit

New member
חחחחחחחיעקובס אתה כאן מפתיעה...

חשבתי שאתה גולש רק בפורומים גרמניים!!!!!!!!! אגב השיעור היום היה זועתי לכן אני, מישה, אימרי, קבלו, עידן, גל בק, ועוד מלא הלכנו הביתה!!!! אחד והיחיד בעל המצלמה וכלב!!!

למעלה