חברה' היה מדהים!!!!!!!!!!!!!
אתמול בהופעה היה כ"כ מדהים!!! נהניתי בהרבה יותר מבניצנים! קודם כל, זה היה בתוך אולם, אז האקוסטיקה הייתה מעולה והאפקטים נראו הרבה יותר טוב. חוצמיזה, פשוט היה יותר אינטימי, יש הבדל בין 900 איש ל-5000 איש... בהתחלה ישבתי עם אחותי ממש ממש בסוף. ראו משם טוב (בכל מקום רואים טוב) אבל לא מספיק בשביל לצלם. חוצמיזה רציתי שריטה תגיע גם אליי ב"בביתי הנעול". אז במשך ההופעה התקדמתי לאט לאט עד שהגעתי מספיק קרוב. ישבתי על המדרגות. ריטה ירדה לקהל עם המאבטח, ובשורה הראשונה כל רגע מישהו קם לחבק אותה. היה שם איזה בחור שעזר לה לעבור, ואז היא אמרה כזה "וואו, איזה ג'נטלמנים יש לי היום בקהל"... אחרי זה היא הגיעה לאבא שלה שישב בקהל, היא חיבקה אותו ואמרה "זה אבא שלי" זה היה מרגש...
אחרי זה היא התחילה לעלות במדרגות, וכבר הזכרתי קודם שאני ישבתי עליהם... אז היא עברה לידי, נתנה לי חיבוק ונשיקה, ואז ליטפה לי את השיער והמשיכה הלאה. זה היה כ"כ כיף.... היא המשיכה לעלות במדרגות, ורציתי לצלם אותה ממש מקרוב, אז התחלתי לעלות אחריה והמאבטח לא נתן לי
ואז היא באה אל אישה אחת-"הרשי לי נא להתיישב בחיקך" והיא התיישבה עליה.......................... בדרך חזור לבמה היא נתקעה באיזה חוט והחליקה...מסכנה... כראוי להופעות של ריטה'לה הייתה הצעת נישואים מרגשת... היא הזמינה את הבחורה לבמה, ואת מי שרצה להציע לה, ואז היא אמרה לו "תכרע ברך, אנחנו הנשים אוהבות לראות את הגברים שלנו כורעים ברך" והוא כרע ברך והוציא טבעת. ריטה לקחה ממנו את הטבעת ואמרה "אני אתרגם לכם-זאת טבעת מקסימה מזהב עם יהלום" ואז הטבעת נפלה לה מהיד... אז היא אמרה "זה מהתרגשות, אני לא יכולה גם מיקרופון וגם טבעת" אז היא הניחה את המיקרופון על הבמה, וענדה לבחורה את הטבעת. ואז היא אמרה "את לא חייבת להסכים, אולי תחשבי על זה קצת?" ואז הבחורה התחבקה חזק חזק עם הבחור, וריטה אמרה "אוקיי, אני מבינה שהתשובה היא כן!" כולם מחאו כפיים והזוג ירד מהבמה...... ריטה גם הזמינה לבמה מישהי בת 15 שנפצעה ב"סבארו" והיה לה יום-הולדת... בקיצור הופעה מרגשת...
מאחורי ישבה נראה לי איזו מעריצה של דודו טסה... היה רגע שקט, ואז היא צרחה "דודו, תשיר משהו בינתיים!" וזה היה בדיוק לפני שהוא שר את "אני רץ"...אז היא הייתה בטוחה שהוא שר בשבילה...... באיזשהו שלב ריטה התיישבה על קצה הבמה, ואמרה לדודו טסה ולשמוליק שמיר לבוא גם, אז הם באו עם הגיטרות והתיישבו. אז ריטה ציחקקה ואמרה "קומזיץ..." בערך בשליש האחרון של ההופעה כל מיני אנשים ירדו למטה קרוב לבמה, וגם אני. פשוט עמדתי עם הידיים נשענות על הבמה, ואז ריטה באה ובטעות דרכה לי על היד.......לא נורא, אני אסלח לה.... בעיקרון אמורות לצאת תמונות טובות (אני מקווה) צילמתי ממש מקרוב. זהו לבינתיים, אולי אני אזכר אח"כ בעוד חוויות.....