חברה הי

ettyshp

New member
חברה הי../images/Emo124.gif

אולי מישהו מכיר איזושהי מסגרת - קבוצת תמיכה לאשה שלקתה בסרטן? אותה אישה עוברת איתי הנחייה בדמיון מודרך. היא נפגשה עם קבוצה של ח.ס.ן (חולי סרטן נאבקים) אך הרגישה מאוד "כבד" במפגש. היא מעוניינת להפגש עם אנשים שלא עסוקים כל הזמן במחלה, אלא אנשים שעושים שינוי, מפגשים חיוביים עם אוירה קלילה, תומכת ומעוררת תקוה. אם מי מכם מכיר אנשים שיצאו מהמחלה וכעת הם בריאים ומוכנים להפגש או לשוחח בטלפון על התהליך ובכלל לעודד, אשמח לקבל שמות וטלפונים. לאותה אשה אין כרגע גישה לאינטרנט לכן אני זו שפונה. תודה מראש לכולם-אתי.

יחפנית

New member
אתי יקרה .....

את כותבת שאותה אישה עוברת עימך הנחייה בדימיון מודרך ...... היא מטופלת שלך ? באיזה מסגרת ההנחייה מתבצעת ? וכן באיזה שלב של ההתמודדות היא נמצאת ? האם היא מטפלת נכון להיום בסרטן פעיל ? ישנה קבוצת תמיכה באינטרנט מדהימה , שהייתי מעודדת אותך ואותה להכנס ולבדוק , זה פורום סרטן לא לבד ב- YNET הייתי מציעה לך להכנס שם לארכיון ולהתחיל לקרוא ..... ואת ההודעות החשובות , ניתן להדפיס ולהעביר לה . כמו כן החבורה שהתמקמה לה שם ( וזה כולל אותי לפרקים ) הינה חבורה שתתאים לה בול .....והמפגשים שלהם נערכים לא רק באינטרנט , אלא בקשר חברי של רשת תומכת בטלפון פקס ומפגשים .... לא כמו בחוסן זה אינו עם גוף מארגן אלא על פי הרוח הנחה על הקבוצה יש שם את ארזה´ מתרפאת מסרטן , שהיא גם יכולה להפנות אותה לאבנר שילה שעורך מפגשים כל שבועיים , בנושא " יוגי הסרטן " מפגשי מבריאים . האינטרנט נותנת לך הזדמנות נפלאה לפגוש מפגשים מהסוג הנכון ... ואני בטוחה שאם יש לה צורך פנימי אדיר להפגש עם אנשים שחושבים אחרת על הסרטן , אז זה שווה לארגן גישה לאינטרנט ..... אני מציעה לך אישית לכוון אותה לדברים ולתת לה לחפש לבד .... ולא לעשות לה את העבודה . כי אחד הדברים הכי חשובים בתהליך ההבראה , זה לקיחת אחריות אישית . קל למתמודדי סרטן לגרום לאנשים אחרים לחפש את הפיתרונות , אבל הכי טוב זה כשהם יוצאים בעצמם לחפש את התמיכה ... זה בלאנס מאד עדין בין לתת תמיכה .... ובין לעשות למענם את העבודה ... אשמח לעזור ..... והיא מוזמנת להתכתב עימי , גם דרכך או דרך האינטרנט שלך לשם התחלה , לצערי הגישה היחידה שלי בימים אלו היא דרך האינטרנט , אז הנכם מוזמנות לכתוב לי לתיבת המסרים .... בברכה וחיבוק אני

ettyshp

New member
תודה רבה רבה../images/Emo24.gif

יחפנית! זה כל כך כף ומרגש לקבל תגובה מהירה. רק עכשיו אני מגלה איזה כלי נהדר זה הפורום. האשה אכן מטופלת אך מסיבות שונות אנחנו החלפנו את המונחים מטפל ומטופל למנחה ומונחה (תוכלי לקרא על זה באתר של רטר ).לשמחתי היא הגיעה אלי אחרי שקראה את הספר סרטן כנקודת מפנה ומאוד התחברה לגישה. נכנסתי לפורום סרטן לא לבד וגם שם השארתי את אותה פנייה וכבר נענתי. אני מסכימה לכל מילה שכתבת לגבי לקיחת אחריות וסיכמנו ביננו שאני רק בודקת ומעבירה לה את השרביט... המון תודה על האינפורמציה והשמות שהזכרת וקבלי את החיבוק עם ריבית
|

הי אתי../images/Emo24.gif

כייף לראות אותך כאן ולגלות שאת נעזרת בפורום. ראיתי את הודעתך אתמול וחיכיתי לראות מי יקח את השרביט. אז יחפנית ענתה תשובה נהדרת ואני מצטרף לכל מילה בנושא לקיחת האחריות. לפעמים זה לא קל לנו ואנו רוצים לעזור ולתמוך אבל בהחלט כדאי לזכור שהתמיכה יכולה גם לקבע ולשמר פאסיביות. בהצלחה בתהליך. אני בטוח שאת עושה כמיטב ידיעתך. לילה טוב

יחפנית

New member
כמה ריבית ??????????? חחחחחחחח

היי אתי אני יהודייה , איך שמדברים על ריביות אפילו אם מדובר בחיבוקים .....אז אני מתעוררת ......חחחח בכיף אתי בכיף ..... כן הפורום הוא כלי נפלא יכול להיות . בריא ונהיר לי המונח מנחה ומונחה ..... רק שאלתי אם היא מטופלת לסרטן פעיל נכון להיום . מכיוון שאת מנחה אדם עם סרטן תרשי לי לומר לך שלעניות דעתי יש מספר שלבים להבראה .... במידה והיא מטופלת על ידי רפואה קונוונציונלית במקביל אז ההנחייה כרגע צריכה להתמקד בלהעלות את מערכת החיסון .... אין כמו הרפואה הקונוונציונלית לדלל את המערכת הזו . כמו כן תלוי מאד המצב של הסרטן , וכאן אני רוצה לספר לך על כלי עזר נסתר שמוחבא אצל אנשים שחייהם בסכנה ( לכן שאלתי על המצב של הסרטן ) כלי העזר הזה , נקרא אדרנלין . הגוף במצב של סכנה אמיתית מפריש אדרנלינים . אם מדברים על סמים , שהרי האדרנלין הוא אחד החומרים הטיבעיים הכי נפלאים הקיימים . הוא נותן מירכוז ועם זאת יכולת גופנית שיכולה להוציא אותך מהמצב . אדרנלין מופרש במצבי פחד קיומי . נסי לבדוק את הסוגייה , וחפשי דרך להביא אותה למודעות לאותו אדרנלין . כי כוח ההבראה בא מבפנים . וכשמודעים ויודעים לשלוט על האדרנלין אז מקבלים כלי חשוב לאותו אדם שמבריא . זה גם עוזר לאותו אדם להביט על הפחד מתוך ציפייה להפרשת האדרנלין דבר הממקד אותו על הצדדים החיוביים של הפחד .... כתבת בסרטן לא לבד .... וכרגע נזכרתי שמתברר שעד סוף החודש , יש מאהל בחוף קיסריה , של מבריאי סרטן , פרטים על המקום תוכלי להשיג בפורום ( רדי איזה עמוד או שניים ויש שם את האינפורמציה . ) כמו כן שןב מפנה אותר ל- YNET לפורום סרטן מכל הלב ... כנסי לי WWW.YNET.CO.IL הקליקי קהילות , ושם בתמיכה תמצאי את הפורום שהתכוונתי אליו . אשמח לשמוע עוד על הדרך בה את מנחה ...... בברכה וחיבוק ענק חזרה .... אני

שוב את מדהימה

יחפנית, איך אוכל לגרום לך לדבר, לענות על שאלות להגיב אני מאוד אוהב את הבהירות בצורה שבה את מתבטאת, וכמובן את החוכמה הרבה שעומדת מאחוריה. את שילוב נדיר של לב רחב, חוכמה ויכולת ביטוי, ומגיע לך לדעת זאת. כולי תקווה שתמשיכי להיות לעזר לאנשים. אני קורא בשקיקה את כל תשובתך וצמא לעוד. תודה על תשובתך, גם אני יצאתי נשכר ממנה.

יחפנית

New member
תודה אמיר יקר גם אתה

ועל כך נאמר כבר שאנו יכולים לראות אצל האחר רק את אשר קיים בנו .... לגרום לי לדבר ..... לעיתים צריך להשתיק אותי . לכתוב בפורום , שאלות המגרות את האינטלקט בדרך כלל עושות לי את זה .....חחח מאד תודה על המחמאות . והשכר שלי , זה שיצאת נשכר .... חיבוק אני

גם בתפוז יש פורום סרטן-לא לבד

היי אתי ויחפנית, רציתי להפנות אתכן גם לפורום סרטן-לא לבד שמתנהל כאן בתפוז. גם שם יש קבוצה מדהימה של אנשים תומכים ואוהבים. שני מנהלי הפורום שרון וגלי הבריאו מסרטן. אני מבקרת בפורום הזה מדי פעם ונהנית לעקוב אחרי מה שקורה שם. מומלץ מאוד. הגר

למעלה