חברה , הכנס מתקרב חשוב להרשם

mirigami

New member
שרשור מהו החלק הכי כייף בכנס

אני פותחת שרשור ומקווה שחובבים שהיו בכנס יוסיפו וזה בהחלט יעודד את מי שלא יודע אם כדאי ולמה כדאי......

bshuval

New member
לפגוש מקפלים אחרים

זה החלק הכי כיף בכנס לדעתי. בכנס הקודם הכרתי הרבה אנשים שלא הכרתי קודם. בנוסף, יש הרבה זמן לדבר עם האנשים בכנס. המפגשים הרגילים הם קצרים ולא תמיד אפשר סתם לדבר עם מקפלים אחרים. בכנס יש זמן גם לזה. אנשים בכנס יכולים, למשל, ללמד באופן לא פורמלי משהו. תוך כדי הקיפול (בדרך כלל אחד-על-אחד) אפשר לדבר, ולדעתי זה מאד מעניין. בכנס השנה אני מאד מקווה לפגוש הרבה מאד אנשים. יש אנשים רבים עימם אני בקשר שהייתי רוצה לפגוש. הכנס הוא הזדמנות טובה לכך.

ycyclop

New member
הכיף שלי היה

להחשף להרבה תחומים שונים וזאת על ידי צפיה בתצוגות של האנשים ואז לשאול אותם על נושאים שונים שענינו אותי. נירות, שיטות קיפול, ספרים מהם לקוחים הדגמים חוץ מזה האווירה שכולה סביב האוריגמי היתה נפלאה

gaharoni

New member
האנשים!

הרי ידוע, שמקפלי האוריגמי הם האנשים הכי נחמדים ומעניינים בעולם!
נורא כיף לראות לאילו כיוונים לוקחים את האוריגמי אנשים אחרים, איך הם מציגים את העבודות, ובכלל מי הם ומה הם. לדוגמה, בכנס הקודם נדהמתי מהעבודות של סעדיה, ואהבתי את התצוגה של גיל גבעוני, שהשקיע המון מחשבה ב"איך" להציג, ולא רק ב"מה". ללמוד דגמים אפשר גם מספרים, אבל להכיר אנשים אפשר רק במפגשים וכנסים. לצערי, לא נראה שאוכל להגיע השנה לכנס!
אפילו שנהיה בארץ באותו הזמן, הביקור שלנו יהיה קצר, והמשפחות הלא מתחשבות שלנו רוצות שנבלה איתן את הסו"ש! ממש מבעס.
ד"ש מבוסטון הקפואה

matanbi

New member
באמת ,הכנס היה ממש כיף!

לפי דעתי הכל היה כיף אחד גדול-האנשים,הדגמים,קיפולים,אבל אני הכי נהנתי מהאנשים וגם שזה שלושה ימים רצופים.אף אחד לא מגביל אותך בזמן הקיפולים,מבחינת זמן-לדוגמה אנחנו קיפלנו לפעמיים עד השעות הקטנות של הלילה.בקיצור אני ממליץ לכולם להרשם לכנס.

גילה או

New member
האוירה ופרטים על הכנס.

אני אהבתי את האוירה.3 ימים אנשים עסוקים רק באוריגמי.כאילו אין עולם בחוץ.אין מלחמות אין פגועים ,אין עבודה ,רק ניירות וקיפולים.קפל הר,קפל בקעה,קיפול היפוך.... כמובן גם האנשים:ילדים ,צעירים,מבוגרים,כולם אוהבים ונהנים לקפל ביחד.ילד בן 10 מלמד מישהוא מבוגר .מבוגר מלמד ילד בן 10. כאשר חזרתי מהכנס בשנה שעברה חברים שלי לעבודה חשבו שחזרתי מאיזה שהיא סדנת מדיטציה בהודו.שבוע הסתובבתי עם חיוך מרוח על הפנים. מאז הכנס למדתי המון .דרך הפורום,האתרים,המפגשים. חוויה!!!

gilg1

New member
שאלה../images/Emo95.gif

מתי צריך להרשם לחדרים? האם יותא עיתון או CD? יש אורח כבוד? ובכלל, מה יהיה?

mirigami

New member
פרטים נוספים לגבי הכנס:

צריך להרשם בהקדם אצל שרה בטלפון :052-4267480 או 03-7513483 לגבי חדרים למי שמעוניין לילה אחד צריך להזדרז מכיון שמספר החדרים ללילה אחד מוגבל! למי שרוצה להגיע בכייף מומלץ מיום חמישי ועד שבת בערב כלומר לילה של חמישי ולילה של שישי ומי שלא רוצה להיות לחוץ יכול להשאר גם לילה של שבת יוצא CD בסוף הכנס ניתן לרכוש אותו מראש במחיר מוזל בעת ההרשמה לכנס. אורח כבוד כמובן :דיויד בריל וזה כבוד גדול עבורנו שהוא הסכים להגיע ולשמחתינו יגיעו עוד שני אורחים מהארגון הבריטי איאן הריסון ובחורה נוספת וכמובן שיש לנו את פול ג'קסון.... תוכנית הכנס התפרסמה באתר האינטרנט של המרכז לאוריגאמי www.origami.co.il (אולי מישהו מהחברים יוסיף לינק) ביום שישי בשעה 17.00 תתקיים הצגה של תאטרון הקרון המבוססת על קיפולי הנייר למשתתפי הכנס. המחיר להצגה : 25 ש"ח תשלום והרשמה במקום. ההצגה מומלצת מאוד! לפני 4 שנים כשפול הגיע לארץ עשינו לתאטרון הקרון השתלמות ובעקבות ההשתלמות גליה לוי גרד לקחה את הקיפולים למקומות מעניינים. בכל מקרה שישי בערב ארוחה חגיגית במסעדת הדגים של הקיבוץ (המחירים לחברי הכנס במסעדה המדהימה ממש זולים 50 ש"ח לאדם ולילד 40 ש"ח) לאחר ארוחת הערב ערב מדהים (פרטים בתוכנית) יהיו שלושה ימים של קיפולים בכייף כדאי להגיע מומלץ להגיע בכייף עם כל המשפחה! לשאלות נוספות: [email protected] מירי

למעלה