חבר'ה המנהלת ניזכרה שצריך להתחפש

חבר'ה המנהלת ניזכרה שצריך להתחפש

יש לכם רעיונות בשבילי? משהו מצחיק שגם אחת עם 2 ידיים שמאליות תוכל להכין?

כן ..

תתחפשי למכשפה, אבל רעה כזו עם שיניים חדות, מבט רצחני בעיניים שיער שמזדקר כלפי מעלה .. מטאטא קש גדול, כובע רחב שוליים. ציפורניים ארוכות ומלוכלכות .. אני חושב שמכשפה הולם אותך להפליא

MrCheff

New member
שאלה

פלפל וסרוגה כבר הבנו שאתם לא בעל ואשה.. (או שכן??) אבל אולי תסבירו לחברי הפורום מאיפה אתם מכירים אחד את השני כ"כ טוב? האם אתם שכנים/אחים/אקסים מיתולוגים?
העולם דורש תשובה! ובינינו תלבשי סדין, תעשי חורים לעיניים ותגידי שאת רוח רפאים...

אז ככה

הואיל והעולם (Mr Cheff) דורש תשובה אז הסיפור הוא כזה. לפני שנות דור לערך פגשה מכשפה ירוקת שיער חייזר כתום עיניים. השניים ניפגשו בתור ארוך בדוכן פלאפל. למרבה הצער כשהיגיע תורם התברר שבדוכן נשאר רק כדור פלאפל אחד בודד. החלו המכשפה והחייזר לריב מי יקבל את כדור הפלאפל האחרון. החייזר ניצח במריבה ובלע את הכדור במהירות. ומאז.......... המכשפה חולמת בלילות על פלאפל והחייזר......... כושף על ידי המכשפה והפך ל
. זהו הסיפור בשלמותו. רוח רפאים???????? moi?

MrCheff

New member
מחכה לגרסא של פלפל

משום מה נראה לי שהגרסא שלו תהיה קצת שונה...

האמת הרבה יותר פשוטה ../images/Emo13.gif

אנחנו ממש לא נשואים אחד לשני ולא אקסים ( אפילו לי יש מעט כבוד עצמי
) לפני שנות דור (כ 5 שנים) כתבנו מספר חודשים בפורום כלשהו שקשור לתחום מקצועי בעניני מחשבים, פורום בו נוצרה קהילה די מגובשת, שם הכרתי את סרוגה כגולשת מומחית לאותו נושא. לאחר מספר חודשים הפורום לצערי נסגר ודרכי החברים בו נפרדו ... כשתפוז פנו אלי לפני כחודש בשאלה אם אני מוכן להקים את קהילת סרוגים וסרוגות הסכמתי בשמחה. נאמר לי שאם אני רוצה אפשר לצרף עוד מנהלת כדי שיהיו נציגים מ 2 המינים.. נזכרתי בסרוגה מהתקופה ההיא, זכרתי שהיא דתיה סרוג .. שלחתי לה מסר לאחר שנים שלא דיברנו ולהפתעתי היא הגיבה לאחר מספר ימים ואמרה שתשמח לנהל יחד איתי את הפורום
וזו כל האמת

../images/Emo148.gif למה לעבוד קשה? ../images/Emo149.gif

יש בחנויות (ליד השוק ואחרות) כובעים ב-5-20 ש"ח. קחי כובע כזה ותוסיפי איזו שמלה צעקנית שאת לא מעזה ללבוש, או חלוק יפה. תקני מדבקות שמתאימות ובמקום להדביק תחברי עם סיכות. את יכולה להיות מוכרת בלונים (הילדים יחגגו) עם כובע מצחיק כלשהו, ליצנית ועוד.

clevelandrocks

New member
תמיד אפשר לאמץ את ההמלצה של הבת ממשפחת אדאמס

להתחפש לרוצחת סידרתית- הם נראים בדיוק כמו כל בן אדם אחר...

למעלה