חברה הסירטון של המנג´ר החדש פשוט...

ziv 20

New member
חברה הסירטון של המנג´ר החדש פשוט...

בן זונה זה פשוט מעולה אתה יכול לראות את הטעויות של השחקנים שלך ולראות מה אם עושיםן על המגרש לפי דעתי המשחק הזה הולך להיות הכי טוב שיצא אי פעם אם סיגימם יתנו יותר אופציות של תיקשורת וחיים פרטים של השחקנים כמו שיש ב טוטאל כלאב מנג´ר !!!!!

ofer16

New member
אני מעדיף

שהם יוסיפו יותר אפשרויות פיננסיות, מעורבות עם התקשורת (שהתקשורת תגיב אחרי כמעט כל משחק), מידע מפורט על השחקנים (כמו בTCM), והכי חשוב: שכר למנג´ר!!!

tomash11

New member
המממ....שכר למנג´ר....

חשבתי על זה פעם...וזה משהו שאני באמת שוכח כל פעם לציין. המנג´ר כמעט חסר כל אופי משל עצמו בCM. כלומר...אין לך נתונים כמו שיש למנג´רים אחרים במשחק, יש לך קצת הסטוריה של קבוצות ומה עשית (כולל תארים והשגים) וזהו. שכר למנג´ר זה נראה לי משהו די מתבקש שיהיה רשום לך, או סתם משהו שמצטבר לך עם הזמן ונותן לך איזה אינדיקציה לגבי ההתפתחות שלך (כן, יש את הניקוד למנג´רים, אבל זה משהו שמתחיל מחדש כל שנה ולא כל כך נוח לעקוב אחרי זה). למרות, שיש בדבר כזה גם חסרון, כי אז בעצם זה כימות של מה שאנחנו עושים במנג´ר למשהו שאפשר להשוות אותו מול שחקנים אחרים, כשבאמת, קשה לומר באופן מוחלט מה יותר קשה לעשות, לזכות בליגת האלופות שנתיים רצוף עם ריאל, או להעלות את אוסטרינגן בלבולבורו מהליגה למקומות עבודה לפרמייר ליג...:)

אורD

New member
אני דווקא הייתי רוצה לראות יותר

התערבות של השחקנים והקהל בנושא דעתם עליי.

ליטן א

New member
לפי מה שהבנתי

בקריאה ממקור כלשהו באינטרנט (לא הכי מוסמך, אבל שיהיה..) - גם יהיה שכר למנג´ר, וגם יהיה ממש נתונים למנג´ר, כפי שיש למנג´רים ולמאמנים אחרים, של המחשב.. הנתונים האלו ישתנו, בהתאם לתפקוד המנג´ר...

madu

New member
שכר למנג´ר

אני הייתי עושה שכר בסיס וכל שנתיים שלוש ההנהלה מציעה חוזה משופר או מה שנראה לה לנכון לפי התקציב ובנוסף הייתי עושה כישורים למנג´ר כמו לכל המנג´רים האחרים רק כשאנחנו מתחילים עם הכל - 1 ולפי ההשגים הכישורים מתעדכנים לנו. הייתי מוסיף אפשרות להגדיל את האיצטדיון תמורת סכום מסויים של כסף בלי לבקש מההנהלה.

rimbd006

New member
שכר למנג´ר רעיון מצויין

נורא נחמד אם היה שכר ועם השכר הזה אתה יכול נגיד לקנות איזה שחקן, שילך איתך לכל קבוצה שתעבור כי כאילו אתה מחזיר בכרטיס שחקן שלו.

למעלה