חברה הפורום גוסס...

Mנטה

New member
הפורום הזה נולד כי נראה היה שיש

צורך לאנשים בתחום הזה, אם לא - הוא ייסגר.

בנגלה

New member
שלא תביני אותי לא נכון..

גם אני חושב שזה פורום שימושי מאוד ואני חושב באמת שהרבה אנשים צריכים אותו.. אבל כנראה שאנשים לא מכירים אותו פשוט...

כבר יסגר? רגע! צריך סבלנות

צריך לאט לאט לפתח את הגישה הנכונה, ללמוד את הנושא, לנסות קומבינות, לתת לאנשים הזדמנות למצוא את הפורום..... צריך לדאוג לקישוריות אל הפורום ממקומות בהם יש קהל פוטנציאלי כמו הפורומים של הקהילה לקויית הלמידה והריכוז.... צריך, אולי, לארח מומחה קבוע.... רומא לא נבנתה ביום.

סבלנות.

לכל פורום יש עליות וירידות ולוקח הרבה זמן לגבש את החבורה הקבועה. עם הזמן יותר אנשים יאמתו את הפורום. לאט לאט. אגב, יש פורומים מאוכלסים מדי שבהם כל נושא דיון נעלם לפני שאתה מספיק למצמץ.....

יונה שו

New member
לא נראה לי גוסס

פורום איטי, או מעט - זו התחלה. שמעת על : כל ההתחלות קשות ? אז... זהו. ובאמת לא מספיק יודעים על הפורום הזה. לאט לאט... יידעו.

פורום בחיתולים

אכן צריך סבלנות בנגלה??? האם יש דברים נוספים בנושא שהיית רוצה לדעת קרא?.... זה המקום לשאול הפורום יתפתח עם האנשים שיבקרו בו יקשו קושיות מה שלי חסר ציפיתי שאולי יש יותר מאמרים בנוגע לטכניקות אסטרטגיה מפורטים ואולי אפילו עם דוגמאות אני מניחה שזה יבנה עם הזמן

יונה שו

New member
אני עדיין מאמינה

בקשר אישי לאסטרטגיות למידה. נכון שאפשר לפרסם מלא אסטרטגיות - ויש על כך די הרבה חומר. ואפשר להגיד לפי מקצועות לימוד. ועדיין, נראה לי הכי הכי נכון - לדעת קשיים מסוימים ולהתאים את האסטרטגיות לקשיים. אולי זה מה שצריך להיות במאגר הקבצים שכדאי לעשות פה - להצביע על קושי מסוים (גם לפי גילאים) ולתת את כל האסטרטגיות המתאימות לו, וכך הלאה. אם מישהו יתחיל לשאול שאלות - דווקא יש לי הרבה אסטרטגיות באמתחת.

למעלה