חברה, הקדימו לי ת'תאריך

חברה, הקדימו לי ת'תאריך ../images/Emo9.gif

הרופא הודיע לי שחולות לופוס נוהגים ליילד (עם זרוז) כשבועיים -ארבעה לפני תאריך הלידה המשוער הנורמלי, וזאת כדי למנוע רעלת הריון שיכולה להביא להתלקחות המחלה ולסבוכים מיותרים (שלא נדע איזה תאורים הוא הביא לי...וכל זה עוד בעדינות אחרי שהוצאתי ממנו בכוח).. פתאום הכל נורא קרוב ....(עוד חודש, ואפילו פחות). אז נכון לא יהיה לי תינוק שמנמן, וזאת לא תהיה לידה טבעית לגמרי, אבל לפחות אסחוב קצת פחות את ביטני התופחת. החלומות שלי בלילה פשוט מדהימים....מתחיל בחלומות על סוגים שונים של עגלות ומסתיים בחלומות על לידות מוזרות ומשונות ועוד ועוד...ללא ספק זאת תקופה מוזרה ויוצאת דופן. הרבה דמיונות, מחשבות, חששות על מה יהיה, איך יעבור הכל, האם יהיה קל יחסית, או סיוט שלא אשכח כל חיי, בינתיים הכל סוד אחד גדול. אבל גם אושר גדול שקשה לתאר אותו במילים. אני מאחלת לכל מי שמנסה שיצליח לה, ומהר! יום שמח
לכולכם, עדית.

ל3

New member
עידיתוש' המקסימה

אנחנו מתרגשים פה איתך, שמחים איתך, חוששים איתך ומאושרים יחדיו. תחושותייך הם טיבעיות ואני יכולה רק לדמיין איזה אושר זה הריון ובעיקר מה שבא בסופו...... אני מחזיקה לך אצבעות תמיד ומודה לך ששיתפת אותנו בתחושותייך אנחנו כאן- תמיד

טגורי

New member
הדבר הנפלא ביותר בעולם

עוד לא עברתי את זה אבל לי זה נראה הדבר הכי מדהים, מהמם, משגע, אדיר, נפלא וכל הדברים הטובים...בעולם. אתמול היתה תכנית בערוץ 8 מדהימה על כל התהליך מהביוץ ועד ללידה עצמה- מדהים!!! הם עקבו כל מהלך ההריון אחרי זוג היה מרגש מאוד. עידית שיהיה לך המון בהצלחה ואני מקווה שכל ילך חלק ב"ה, תשתדלי לחשוב רק מחשבות טובות. גאיה.

סניורה

New member
אני שמחה בשבילך../images/Emo151.gif

מקווה שהלידה תהיה קלה ורק חלומות טובים שלך קרן

ritosh

New member
עדית../images/Emo24.gif

יהיה בסדר! את נמצאת בידיים טובות והכל ילך חלק ב"ה. ידוע שנשים הריוניות חולמות הרבה ורוב החלומות על שטויות
. בחרי לך את החלומות הטובים, חשבי עליהם וחילמי עליהם שוב בלילה. אפשר להזמין חלומות. זה בדוק! חששות ומחשבות על מה יהיה? לגיטימי אחותי.על כל דבר שלא התנסנו בחיים יש חששות ומחשבות. לידה היא החוויה הכי נפלאה בחיים. גם זה בדוק. גם מנסיון. היום לא נותנים לנשים ל"סבול" בלידות. יש אפידורל. אני לא עברתי לידות עם אפידורל ויש לי חברות{וזה טרנד אופנתי מאוד} שהלכו על לידה טבעית. בלי זריקות ומטשטשים למינהם. אין כאן שום נסיון להמליץ על דרך הלידה. כל אישה לגופה. אז זהו.עוד דבר קטן. ברגע שמניחים עליך את התינוק, שוכחים הכל. גם זה בדוק. מנסיון

שאנל

New member
../images/Emo57.gif בהצלחה

ועגלה.. את כבר יודעת איזה סוג של עגלה תיקני? זוכרת את הימים האלה, של הלפני, ההסתובבות הכייפית הזו בחנויות למוצרי תינוקות. זוכרת גם את הימים של אחרי, של ריח התינוק המקסים. אה.. זוכרת גם לילות ללא שינה בגלל הגזים, אבל גזים כבר קטנים עלינו.

זה הוא או היא ?

אני לא אזכה לחוות את חווית הלידה - אבל זה נשמע מדהים ונפלא - אז בקיצור, מזל טוב ואל תדאגי הכל יהיה בסדר. מתושלח הצעיר

gaia20

New member
עידית המקסימה!!!!!

איזה כיף! את הולכת להיות אמא!!!! מקדימים או לא מקדימים, אני יודעת שיהיה לך תינוק מקסים!! שיהיה לך בהצלחה!

זה ../images/Emo150.gif

הכוח הגברי הולך לשלוט כאן (שניים
על אחת
). אבל אני לא דואגת. אני יכולה על שניהם...
תודה על העידודים והברכות. אני כבר ממש סופרת את הימים ומתחילה בתהליך הקינון....מנקה, זורקת מה שלא נחוץ, וזה ממש לא אופייני לי.אני די מבולגנת בדר"כ, ומדור הנקיונות בבית זה התחום של יואב. אבל פתאום יש בי מין דחיפות לנקיונות ולסדר... שלא יבוא תינוק ויחשוב לעצמו "בית מטונף, הורים מבולגנים, אלך לי לחפש מקום אחר..." שלא יבהל. אז נשיקות בינתיים ותודה!

למעלה