חברה הקליפ עלה לאתר!!! הקליפ נמצא במולטימדיה\וידאו. תהנו הקליפ
י יפתי המשרשר האדיר New member 18/6/07 #1 חברה הקליפ עלה לאתר!!! הקליפ נמצא במולטימדיה\וידאו. תהנו הקליפ
S S16 זה אני New member 18/6/07 #4 אחלה קליפ אחי לא כמו שדמיינתי אבל אהבתי חחחח נראה לי אתה הראשון שהעיף את מורן אייזנשטין בדחיפה ונשאר לספר על זה למישהו שיהיה בהצלחה ב24
אחלה קליפ אחי לא כמו שדמיינתי אבל אהבתי חחחח נראה לי אתה הראשון שהעיף את מורן אייזנשטין בדחיפה ונשאר לספר על זה למישהו שיהיה בהצלחה ב24
פ פרה של שוקולד השחר New member 18/6/07 #9 אסביר לך... הוא סתם הדגיש פה כמה שהוא ילדותי..לא צריך לקלל. הוא בטח מעריץ את הפיג'מות
פ פרה של שוקולד השחר New member 18/6/07 #10 קליפ ממש ממש יפה=]אין לי רמקולים אז... רק ראיתי אותו.... אבל ממש קליפ חזק!!
ק קמינסקי New member 18/6/07 #14 עוד עוד עוד תגובות על הקליפפ וכולם להתכונן לדחוף את הקליפ חזק חזק ב 24 במבוקשים!!!!!!!!!!!!!
פ פרה של שוקולד New member 18/6/07 #15 ה-200 ניקים שלי מוכנים ומזומנים../images/Emo6.gifבקרוב 300 יפתי התותח יגיע לנו למקום 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נסדר להם איזו פריצה לאתר חחחחח
ה-200 ניקים שלי מוכנים ומזומנים../images/Emo6.gifבקרוב 300 יפתי התותח יגיע לנו למקום 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נסדר להם איזו פריצה לאתר חחחחח