חבר'ה.... הרגע הגדול הגיע...

The Macker Girl

New member
חבר'ה.... הרגע הגדול הגיע...

קפצו לאתר של שבק מיוזיק וכנסו ללוח הופעות. תמצאו שם הרבה מידע מעניין...

עדין לא קלטתם??????????????????????

אין שום איחוד של להקת שבק ס!!!!!!! תבינו את זה!!!!!!!!!!!!!!!!! מתוכנן הפקה גדולה בתאריך הזה של הרבה אומנים!!!!!!!!!!!!! אולי החבר'ה יעלו לשיר כמה שירים ביחד אבל אין שום איחוד.......... גם למה ניראה לכם איחוד עם עוד 4000000000 זמרים???????????????.. ומי ביכלל הפיץ את השמועה המגעילה הזאתי?????????????????????????? אתם דפוקים!!@!!!!1 אין שום איחוד של להקת שבק ס בסהככל אמרו משהו על דבר מיוחד ואתם ישר קופצים................ הכי אני שונא את המתלהבים שחושבים את עצמם יודעים מהכל ושהם הכי הקשרים עם כולם והכי יודעים מכל מה שייקרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את כאלו דפוקים!!!!!! ואתם עוד חושבים שאתם "מבינים" וקולים"" ....... " " אתם כאלו מסכנים....................

חבוב תרגיע...

ואווו מישהו לקח את זה קשה! *נותנת לך אגרוף* *אתה מתעורר* *קולט שאת אידיוט* אם תעז שוב לקלל בפורום הזה אני אדאג שיהיה לך ממש לא נעים כאן. קלטת??? שיחשבו מה שהם רוצים מה הפאקינג בעיה שלך??? וכן לנו יש הכי הרבה קשרים מוקי שכן של אמא של סבתא של דודה של חברה שלי. טוב לך????????????????????????? יאלללה תתחפף מפה! בהודעה אחת עלית לי על כל העצבים ויש לי הרבה! ח'ברההההההההההה יש איחודדדדדדדדדדד ואוווווווווווווווווווו... איחודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד איחודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אה... אנחנו מבינים אנחנו קולים אנחנו מגניבים אנחנו מאחדים את שב''ק. תחייה עם זה טמבל!

תגובה קצת יותר רצינית

(ממתי אני רציני?) ב-3 ליולי יתרחש ארוע חגיגי מבית שבק מיוזיק שבו יהיו מלא הופעות של אומנים שונים וההופעה המרכזית ביותר היא של שבק ס' שמתאחדים

למעלה