חברה, השיר שודר לראשונה

Az_24

New member
חברה, השיר שודר לראשונה

ברשת ג´ בשעה 8:10 והוא נשמע דיי טוב...

עכשיו אני אשב עם עצמי

ואסיק מסקנותי לגבי השיר. 1. בפעם הראשונה ששמעתי הוא עלה לי על העצבים. 2. בפעם השניה גם אבל התחלתי לאהוב את ה"להציל אותך! להציל אותך! ממך!" 3. שיר נחמד. יש לו יותר טובים. הרבה יותר טובים. מה דעתכם?

מסקנותי מהשיר. חלק ב´

עכשיו, אחרי ששמעתי שבע פעמים, אני גאה לספר שהשיר מעצבן אותי לאללה ויש לי הרגשה שאני עומדת להקליט על קלטת 90 דקות את השיר בלופים אינסופיים עד שהוא יכנס לי למוח בין אם הוא ירצה או לא ירצה. יום טוב.

מסקנותי מהשיר. חלק ג´

אני מתחילה לחבב ת´דבר הזה. הנה המילים גם: להציל אותך תחת כל שמיים ליד כל עץ עומד הייתי בא תמיד אלייך להציל אותך וכשהיית שוקעת כמו שמש דיכאון הייתי בא באמצע כעס או באמצע יום תמיד אחרי הצהרים שאין סימן בחוץ היית צוללת כהרף עין לעבר הילדות היית הולכת לחפש את מה שאין מזמן היית אומרת יש כספת וכולנו שם פזמון: וגם אם הייתי בצד השני של העולם ואת היית פה גם אם לא יכולתי להציל אותך מכולם, הייתי מנסה לבוא וגם אם לא הרגשת כבר כלום, אפילו לא את עצמך הייתי בא להציל אותך, להציל אותך, אפילו ממך. Hey! i need somebody Hey! mister anybody (......)Hey! i need somebody who תחת כל שמיים כולנו בני אדם חיים עם פחד בעיניים בכל גיל ובכל זמן אם צלצלי, אני לוחש לך, אעוף אלייך כמו טיל להציל אותך מכל הרשע, רק מי יציל אותי? פזמון! וגם אם הייתי בצד השני של העולם ואת היית פה גם אם לא יכולתי להציל אותך מכולם, הייתי מנסה לבוא וגם אם לא הרגשת כבר כלום, אפילו לא את עצמך הייתי בא להציל אותך, להציל אותך, אפילו ממך.

Az_24

New member
רוני אל תשכחי ש...

הוא הוציא את השיר הזה (לפי מה שהבנתי מהכתבה) בגלל שהוא חושב שזה השיר המוביל באלבום! אבל גם באלבומים קודמים הקהל קבע את השירים האהובים ששלמה בכלל לא חשב שהם יהיו המובילים, ככה שאל תסיקי מזה על שאר האלבום. דרך אגב, לא שמעתי את כל השיר אלא רק מהאמצע בדיוק התעוררתי ואז ישר פתחתי את הרדיו ושמעתי...

Az_24

New member
הכל טוב, אני באמצע שיעור מחשבים

ואני גולש פה..

האמת?

השיר מתחיל למצוא חן בעיני. אבל אני לא שופטת עד שאני לא אשמע את כל האלבום. ואני הבנתי שהד ארצי חושבת שזה השיר המוביל, לא בהכרח הוא.

Az_24

New member
להד ארצי תמיד יש דעה משל עצמה

ולנו המעריצים יש את הדעה שלנו ובואי נראה, אממממממ אנחנו קובעים!!!!!!!!

Az_24

New member
אם אני לא עונה, זה בגלל שאני באמצע

שיעור והמרצה לפעמים משתלט לנו על המחשבים

Az_24

New member
אם אני לא עונה, זה בגלל שאני באמצע

שיעור והמרצה לפעמים משתלט לנו על המחשבים

אהבתיה

New member
היי אנשים מה קורה?

השיר החדש נחמד...עדיין לא ברור לי איך הקטע באנגלית משתלב שם בדיוק אבל שיהיה...בסך הכל שיר חמוד,שמעתי אותו רק פעם אחת אז תנו לי עוד כמה פעמים עד שתהיה לי ממש מסקנה אמיתית לגביו! בואו נקווה שהאלבום יהיה טוב!!! ואם שלמה עבד עליו כל כך הרבה חסר לו שלא יהיה... .

רוני

"אם צלצלי, אני לוחש לך, אעוף אלייך כמו טיל להציל אותך מכל הרשע, רק מי יציל אותי?" (רמז למשהו שהיית צריכה לעשות היום ואני עדיין מחכה...
)

למעלה