חבר'ה זה בטח יישמע מצחיק אבל...צ'ימיצ'ורי!!!

חבר'ה זה בטח יישמע מצחיק אבל...צ'ימיצ'ורי!!!

שלום לכולם! ניסיתי לא מזמן לעשות צ'ימיצ'ורי - ממש לא הלך לי!!! נראה לי שאני זקוק כאן למתכון המנצח...כולל הוראות מדוייקות(מה לטחון,איך,כמויות מדוייקות וכ'ו...) אשמחל לדעת גם-כן: כשאני צולה נתח אנריקוט 2ק"ג לערך - האם לפני הצלייה "לעסות" את הנתח עם שמן זית? מתי לפזר מעליו מלח - 'צת לפני הכנסתו לגריל או בעת הצלייה? תודה רבה!
 

clcl

New member
צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי מקורי

צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי מקורי / הפינה הקולינרית של אבי מצרכים: 1 חבילת פטרוזיליה (העלים בלבד) ½1 ראש שום (לאוהבים פחות שום ניתן לשים חצי ראש) 2 כפות חומץ 2 כפות שמן ½ כפית מלח ½ כפית אורגנו ½ כפית פפריקה מתוקה ¼ כפית פלפל שחור פפריקה חריפה לפי הטעם אופן ההכנה: לקצוץ את הפטרוזיליה והשום במיקסר/מג'ימיקס. להעביר לקערית שניתן לכסות עם מכסה מתאים. להוסיף כל התבלינים ו-¼ כוס מים. ועכשיו לטאץ' הסופי – לכסות את קערת הפלסטיק ולנער את הקערית טוב טוב ובמרץ בערך 30-45 שניות. להזליף את הרוטב על הסלט/בשר. אם רוצים שהרוטב יקבל יותר טעם, ניתן להשאיר אותו במקרר לפרק זמן מסויים, למשל, להכין את הרוטב, לשים במקרר, להכין את כל הארוחה בינתיים ואח"כ להשתמש ברוטב.
 

clcl

New member
רוטב צ'ימיצ'ורי / אל גאוצ'ו

רוטב צ'ימיצ'ורי / אל גאוצ'ו חומרים 1 חבילה פטרוזיליה 1 בצל קצוץ לקוביות קטנות 1 פלפל אדום או גמבה קצוצה 1 פלפל ירוק (לא חריף) קצוץ 1 כוס חומץ 2 כוסות מים רותחים עם כוס שמן רגיל 1 כפית אורגנו יבש 2 כפיות מלח חצי כפית פלפל לבן 1 כפית פפריקה מתוקה 1 כפית שום כתוש טרי אופן ההכנה קוצצים דק את הפטרוזיליה ומערבבים עם שאר הירקות הקצוצים. מרתיחים את המים ושופכים על הירקות, מקררים את התערובת ומוסיפים את יתר התבלינים. המים הרותחים מאריכים את זמן השימוש ברוטב כשהוא מונח במקרר.
 

yiftah k

New member
האל גאוצ'ו טוב, אבל..

כשאני מכין אני מוסיף הרבה יותר שום. לא שם מים אלא שמן זית בלבד, ובכמות יפה הרבה יותר. יוצא נפלא
שבת שלום לכולם, יפתח.
 

clcl

New member
צ'ימיצ'ורי עשבי תיבול

צ'ימיצ'ורי עשבי תיבול/דניה זגדון ולילך גרמן חומרים: צרור פטרוזיליה, קצוצה דק 1/2 צרור כוסברה, קצוצה דק 1/2 צרור נענע, קצוצה דק מיץ מלימון אחד 7 שיני שום, כתושות 1/2 פלפל חריף אדום, קצוץ (אפשר יותר, או פחות לפי הטעם) 1 כף גדושה חרדל דיזון משובח 1 כף גדושה צלפים, קצוצים 1 כף אנשובי, קצוץ פלפל גרוס ומלח לפי הטעם ½ כוס שמן זית כתית משובח הכנה: מערבבים את כל המרכיבים ושומרים בקירור. YNET
 
למעלה