הולמאי ילד הפרחים10
New member
חבר'ה זה בטח יישמע מצחיק אבל...צ'ימיצ'ורי!!!
שלום לכולם! ניסיתי לא מזמן לעשות צ'ימיצ'ורי - ממש לא הלך לי!!! נראה לי שאני זקוק כאן למתכון המנצח...כולל הוראות מדוייקות(מה לטחון,איך,כמויות מדוייקות וכ'ו...) אשמחל לדעת גם-כן: כשאני צולה נתח אנריקוט 2ק"ג לערך - האם לפני הצלייה "לעסות" את הנתח עם שמן זית? מתי לפזר מעליו מלח - 'צת לפני הכנסתו לגריל או בעת הצלייה? תודה רבה!
שלום לכולם! ניסיתי לא מזמן לעשות צ'ימיצ'ורי - ממש לא הלך לי!!! נראה לי שאני זקוק כאן למתכון המנצח...כולל הוראות מדוייקות(מה לטחון,איך,כמויות מדוייקות וכ'ו...) אשמחל לדעת גם-כן: כשאני צולה נתח אנריקוט 2ק"ג לערך - האם לפני הצלייה "לעסות" את הנתח עם שמן זית? מתי לפזר מעליו מלח - 'צת לפני הכנסתו לגריל או בעת הצלייה? תודה רבה!