חברה זה הסוף...

benny afro

New member
חברה זה הסוף... ../images/Emo32.gif

סיפור אהבה שארך שלוש וחצי שנים עומד על סף סיום... החיים שלי עומדים לעבור משבר ותפנית לא יאמנת, שלוש וחצי שנים של נתינה וקבלה הדדית, של יחסי קרבה ומשברים, אני שבור בתוכי,מרגיש כאילו חלק ממני הולך... עברנו ביחד משברים קשים ושעות שרצינו להפרד ולא לחזור לעולם,אבל בסוף תמיד חזרנו ואף משודרגים ובעלי ביצועים משופרים (
), אבל עכשיו לאחר כל ההנאה והמחמאות שתמיד נתנו לנו ביחד, הגיע זמננו להפרד אני חייב להגיד את זה... אני מסתפר ביום רביעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עושה מסיבה רק עם החבר'ה, ביום רביעי, שותים מלא אלכוהול, ומורידים פס כל שעה, האירוע יונצח בוידאו ובסטילס. פיניטו על האפרו...

LadySpeedStick

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif ../images/Emo4.gif דווקא אהבתי

ת'שיער..

Anna Karenina

New member
רצינית מאוד.

בעקרון בגרות אחרונה, (לתמיד..!!) אבל יש איזו בגרות טפשית ביום שלישי, סתם בחינה בע"פ על הסרטי גמר, משהו טפשי כזה.

n a v n a v

New member
אמממ.....

כבר אמרתי לך מה דעתי... <בפורום השכן....>
עינב
נ.ב בהצלחה לכל נבחני הבגרות בתולדות האומנות <י"ב> ואופטיקה יישומית... <איזה שם פלצני....>

NiGa

New member
אני נותן לך שלושה ניחושים

בבקשה תנחשי, יהיה מצחיק! נ.ב. - חבל שלא הצטלמתי איתך באסיילום...

n a v n a v

New member
גם...

וגם כי הוא הרבה יותר מעניין וחי מאשר הפורום הזה למשל... ישנה נהירה המונית של חולונים לסקס לנוער... זה רק מעיד על מצב הפורום... תעשו בדק בית...
עינב

למעלה