חבר'ה זה לא יכול להימשך ככה יותר

Passion4Life

New member
חבר'ה זה לא יכול להימשך ככה יותר../images/Emo70.gif

גם אתכם זה מעצבן שאין שיודרים חוזרים של התכנית תשוקות
זה ממש חוצפה מצד ערוץ 3 לפי דעתי. ביום שישי הערוץ מראה בשידורים חוזרים את צעירים חסרי מנוח וימי חיינו אבל לא את תשוקות
שערורייה רבותיי
אולי נארגן איזה משהו
יש למישהו רעיון
תחשבו איזה כיף יהיה לראות כל שבת חמישה פרקים ברצץ של תשוקות מהפרק הראשון
מה אתם אומרים
ולמנהלת פרניססה רעות - האם את יכולה להפעיל קשרים משהו ..

Bow Wow

New member
כמו שעריית ירושלים אמרו לאלה מורסאי

אל תבנה על זה! נעשו מיליון נסיונות לשכנע את ערוץ 3 (האטומים) לבצע את זה אבל - לא דובים ולא יער. לא שאני מתפלא....

python 4

New member
צודק!

אבל מה יש לך נגד השידורים החוזרים של צח"מ ביום שישי? אם יבטלו אותם אז יתעוררו הרבה צופי צח"מ שימחו נגד זה. אבל את השידור החוזר של ימ"ח אפשר בהחלט לבטל. אפשר לפנות אולי לערוץ 3... אבל נדמה לי שכבר ניסו את זה ולא זכו ליחס רב.

אבל השידורים החוזרים של ימ"ח

הם בבוקר ביום שישי... וחלק מהאנשים שרואים תשוקות נמצאים בשעות האלה בבצפר
ולא יוכלו לראות...גם אני לצערי
לפי דעתי שיבטלו את השידורים החוזרים של קשרי משפחה!!! מי רואה את זה בכלל

python 4

New member
לא הבנתי משהו..

אמרת 'נמצאים בשעות האלה בבצפר'? מה זה בצפר, ולמה יש אנשים שצריכים להיות שם בשעות הבוקר?

YuLi825

New member
אני בעד...

ושיפסיקו כבר להראות שידורים חוזרים של משחק החיים.. באמצע השבוע,בלילה ובימי שבת ושיתחילו להשקיע קצת יותר ב"תשוקות"!!

Passion4Life

New member
אני רוצה תשוקות בימי שבת I!I

במקום כל השטויות שמראים שם בערוץ ..!

Passion4Life

New member
ותגובה ל- Bow Wow

אין לי שום דבר כנגד שידורים חוזרים של "צעירים" או של "ימי חיינו", פשוט זה לא פייר שלא מתייחסים כלל לתשוקות! כאילו מה נהיה? טוב מאוד אפשר לשבץ את הסדרה בשידורים חוזרים בשישי או שבת. תראו איזה לארג'ים אנחנו - 2 ימי שידור אנחנו נותנים להם כדי לבחור!

Bow Wow

New member
תגובה לבריידי בריידי

התכוונת להגיב לפייטון, לא לי... K?

python 4

New member
רעות! די עם השוקו!

תתחילי לחלק
! אני גם לא מעורב בשרשור הזה.

shuis4ever

New member
יפה, לא יפה.... מה זה משנה../images/Emo70.gif

זה סובייקטיבי, את לא יכולה לקבוע מה יפה ומה לא. מה שכן, גם ביום שבכלל לא יוצא לי לראות בו טלויזיה, אני נתקלת באותו פרק של משחק החיים, איזה 100 פעם. פשוט יש שידורים חוזרים של החוזרים של החוזרים. וזה כבר ממש מגוחך!!! אני בספק אם מישהו מחכה ל-3:00 לפרק הבא של 'משחק'. פשוט מיותר!!! לא אכפת לי אם את החוזרים של פאש ישימו באמצע הלילה. העיקר שזה יהיה בסופ"ש ברצף!!! ואל תגידו 'אין סיכוי'. תמיד עדיף לנסות. אז, יאללה, להתחיל להציף להם שם את הקווים. מישו יכול לפרסם איזה מס' טלפון רלוונטי?

python 4

New member
אני לא בטוח מה המספר שלהם.

נדמה לי שזה משהו שמתחיל ב- 03. ושו, אני ממנה אותך רשמית לטפל בנושא. שיחה אחת ממך, והם מבטלים את חדשות ערוץ 2 בשביל לשדר צ'וקות.

shuis4ever

New member
מה שנכון- נכון! ../images/Emo26.gif

שיחה אחת ממני - that's all it takes! ושמת
, אנחנו לאט לאט עולים על המס'. אתה גילית שזה מתחיל ב-03, ובירד סטאטיו קטן
לחש לי שאחרי זה, יש עוד 8 ספרות.

AsHtOn GiRl 3

New member
צודקת../images/Emo70.gif אני לא רואה באופן קבוע בכל

בכלל תשוקות אני כל הזמן מפסידה כי תוקעים את זה בשעה הכי לא נוחה
אז לפחות שיעשו שידור חוזר של זה בשבת שזהו היום הכי משעמם.... אבל השבוע אני יוכל לראות כי יש חופש!!!!

למעלה