חבר'ה זה ממש חשוב!! תעזרו לנו!!! תודה מראש לכולם!!
P Pinky a New member 27/7/05 #8 חחחח ברוצ'קלחחחח../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif
ב בר היא נקודת הסמכות New member 27/7/05 #7 אני הופכת את השרשור הזה רישמי לשר לשרשור עוף וירקות למיניהם.
P Pinky a New member 27/7/05 #14 לאאא../images/Emo3.gif איך אתם ה"בשריים" מסוגלים לאכול חיה כה חמודה חיה שיש לאינקוש.. חיה שאכלה פעם בשדה פתוח דשא חיה שהביאה אפרחונים חמודים קטנים ובובונים לעולם בושה אני צריכה להיות עורכת דין חח
לאאא../images/Emo3.gif איך אתם ה"בשריים" מסוגלים לאכול חיה כה חמודה חיה שיש לאינקוש.. חיה שאכלה פעם בשדה פתוח דשא חיה שהביאה אפרחונים חמודים קטנים ובובונים לעולם בושה אני צריכה להיות עורכת דין חח
ב בר היא נקודת הסמכות New member 27/7/05 #15 יאק. תרנוגלת חיה מגעילה . והיא כבר מתה,כמו שכשבנאדם מת לוקחים תאיברים שלו לתרומת איברים. וחוצמזה אני לא יודעת מי זאת אינקוש. אל תבושי אותי;0.
יאק. תרנוגלת חיה מגעילה . והיא כבר מתה,כמו שכשבנאדם מת לוקחים תאיברים שלו לתרומת איברים. וחוצמזה אני לא יודעת מי זאת אינקוש. אל תבושי אותי;0.
P Pinky a New member 27/7/05 #18 ../images/Emo6.gifאינקוש זה בן../images/Emo6.gif והוא כוסי שקסי כזה ממי יש לו חווה בבית ויש לו פינקים חמודים ובגלל זה אני פינקי אחח..
../images/Emo6.gifאינקוש זה בן../images/Emo6.gif והוא כוסי שקסי כזה ממי יש לו חווה בבית ויש לו פינקים חמודים ובגלל זה אני פינקי אחח..
ע עדידושית 27 New member 27/7/05 #16 אני איתך.. בעעעעעעעעעעעעע..תחשבו שבשר זה בעל חיים..איזה פרה או מש'ו..יעעעקקקקק... צימחוניים רולזזזזזזזזזזזזזזזז..חחחחחחח...
אני איתך.. בעעעעעעעעעעעעע..תחשבו שבשר זה בעל חיים..איזה פרה או מש'ו..יעעעקקקקק... צימחוניים רולזזזזזזזזזזזזזזזז..חחחחחחח...