חברה זה עובד!!!

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
חברה זה עובד!!!

הורדתי מארבל ורסס קאפקום 2 וזה עובד! טוב יש פאקים, והטקסטורות לא תמיד מסתדרות אבל עדיין זה צעד משמעותי באמולציית הדרימקאסט וזה רק גרסא אלפא 00.1 אז זה רק יכול להשתפר מכאן! אני אביא לכם כמה תמונות בהמשך הלילה ^^

yoo

New member
אגב, משהו מכיר איזה צ'יט?

שנותן את כל הדמויות במשחק? אני וחבר שלי ישבנו שנים לאסוף את כל הדמויות וזו משימה קשה ומיותרת! למשהו יש?

yoo

New member
ועכשיו לקצת דיווחי פאקים

כפי שאתם יכולים לראות הדו מימד נראה לא משהו, (מפוקסל) וחלק מהטקסטורות מתערבבות. לא ניתן ללחוץ על 2 מקשים יחדיו (אי אפשר להחליף דמויות במהלך הקרב, או לבצע קסמים משולבים של 3) הסאונד עדיין בגדר גרוע, (ישנם צלילים שלא יכולים להתערבב, למשל בקומבו המכות של רוג הסאונד משתתק, רק המוזיקה ממשיכה) אבל מה, קצב הפריימים מעולה וזה מה שחשוב! הבה לא נשכח שזוהי גרסא ראשונית של הראשונית! אפילו עוד לא בנו כאן אפשרות פול סקרין! אני מעריך האימולטור הזה בהחלט הולך להשתפר ולשלוט, ולהזכר כאימולטור הראשון העובד של הקונסולה המדהימה הזו!

yoo

New member
אגב מפרט המחשב שלי:

המשחק עובד די חלק אצלי (עד כמה שהאימולטור מאפשר) ובואו נגיד שהמחשב לא מתאמץ יותר מידי (אבל בכל זאת מומלץ להתנתק מהאינטרנט ולעשות דיסאייבל לאנטיוירוס כדי שהאימולטור ינצל את מלוא העוצמה של המחשב) מפרט: פנטיום 4, 2 ג'יגה הרץ 256 מגה בייט DDR GEFORCE 4 MX 128 MB בקרוב אבוא עם עוד תמונות ממשחקי דרימקאסט (שם להורדה את סול קאליבר!)

yoo

New member
אז זהו ש....

אני רוצה קודם להשיג את הקוד של השגת כל השחקנים כי יש מעל 51 וכשלא השגת את כולם יש מעט!

eyalgr

New member
הדו-מימד המפוקסל

זה בגלל שקפקום התעצלו לעדכן ספיריטים, התוצאה די קרובה למשחק האמיתי. מה שכן, אני לא מצליח להטעין אתץ המשחק על האימולטור, כי כבר יש לי ביוס ואת המשחק רק שאין אפשרות "Load ISO" או משהו כזה.

yoo

New member
מה הכוונה תמיד היה ככה?

שיחקתי בזה לא פעם אצל חבר שלי בדרימקאסט והדו מימד נראה טוב. (רק בבוס האחרון היו פיקסלים לאין ספור, ככה הוא קיבל מאיתנו את הכינוי "פיקסל-מן"!)

metal_slug

New member
זה לא מפוקסל כי אתה רואה את זה על

טלויזיה רגילה, שהרזולוציה שלה הרבה יותר נמוכה מהרזולוציה של מסך המחשב שלך. על HDTV לדוגמה רואים את הפיקסלים טוב מאוד.

yoo

New member
הבנתי...

טוב אני מקווה שתהיה לאימולטור הזה אפשרות של מריחת פיקסלים כמו שיש לנאבולה לדוגמה (רק בחלק מכרטיסי המסך זה מורח)

XplowBoy

New member
yoo אני צריך אותך דחוף!!!1

הורדתי את הפאטץ' של קפקום ונכנסתי אליו לחצתי על ITIN משהו כזה... וזה רושם הודעת שגיאה!(ועוד משהו שחשוב לציין, לא כוונתי כפתורים בהתחלה) זה קשור לכפתורים?

למעלה