חבר'ה, חבר'ה.. חבר'ה.

חבר'ה, חבר'ה.. חבר'ה. ../images/Emo13.gif

אני רואה פה המון מרמור על הבאלגן שהתחרות גורמת.. די, בחייכם. אל תתייחסו לבלאגן. כשאני על המחשב אני משתדלת לסדר את זה מהר מאוד. הפורום כבר בקושי פעיל מאז התחרות, כל ההודעות רוצות להעיף את השרשור מנעיצה.
חח אתם חמודיםP: דיי, בואו נבליג וננצל את הפורום לדברים מעניינים יותר, כמו.. המ.. מה עשיתם השבוע? ומה אתם מתכננים לשבוע הבא?
-מיכל-.

ישנתי וישנתי וישנתי

והייתי במחשב הלכתי לבריכה אממ יום רביעי שפיים
אממ יום חמישי עזריאלי

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ממ...

היה נחמד השבוע
. ביום שבת הייתי עם החה"ט [חברה הכי טובה
] כל היום בגלל שהיא טסה לשלושה שבועות [
]. בערב יומולדת לחברה והיה חביב [בעיקר לראות אנשים שלא ראיתי מזמן]. ואז חברה ישנה אצלי, והיה נורא מצחיק. והסתכלנו על תמונות מהילדות שלי, והראיתי לה את כל הבובות שלי [כה, אני שומרת את כולן
]. ביום ראשון הלכתי לאותה חברה שישנה אצלי, וראינו DVD של בלו
. ואז הלכנו לחברה אחרת, שהזמינה את כל החברים מהבי"ס שלה... היה סיוט. ואני מרגישה שהטרידו אותי שם
. מגעילים כולם
. ואז ישנו אצל אותה חברה. היה נורא
. בבוקר הלכתי לחברה שישנה אצלי ביום שבת[
], ראינו עוד DVD של בלו. וגם ישנו קצת
. קמתי, חזרתי הביתה, התקלחתי, אכלתי, דיברתי עם החה"ט [כפרעלייה
]... וזהו בערך. ממ מה אני עוד עושה השבוע? בחיי שאין לי מושג... נראה כבר

MikeY fReAk

New member
עכשיו כשזה לא נעוץ..../images/Emo79.gif

אפשר לדבר:p אמממ, לא עשיתי כלום בכלל:| רק התנחלתי אתמול אצל חברה ועכשיו אני עצבנית על האורטודנט שלי כי הוא ממש התעלל בי עכשיו:| אוחחחחחחחחחחח זה כואב
למה לא יכלתי להיות עם שיניים ישרות?! אה כן, ופיתחתי התמכרות חדשה...שאלונים:p

Free Lancer

New member
אתמול נגמרה הקייטנה

וזה היה מזה עצוב.
כולם היו מבואסים שנגמר כי היה מזה כיף.... והיום אנחנו נוסעים לסופרלנד, כל הנוער.

Hadar g

New member
אהמ...השבוע...

יום ראשון היה נוראי ביותר. והייתי אצל הרופא. ספתא שלי הייתה אצלנו...אז היה מה לאכול חח....ואז הלכתי לעיר... אתמול הייתי בימית 2000...היה כיף P= היום אני צריכה ללכת לתופרת...ואולי לשוק מחר אני בת"א וחמישי-שישי-שבת בצפון עם המשפוחה

Cherry I

New member
מה אני עשיתי השבוע ?

אוקע. יומראשון הייתי בבית. יומשני הייתי בבית. היום הלכתי לעבודה של אמא והתנחלתי אצלה, כי היה לי תור לרופא ב-4. הלכנו לרופא, והתברר שהתור מחר
אז כנראה שמחר אני אלך עוד פעם לאמא, יומחמישי אני אבכה על זה שאני עוזבת את החתול הסקסי שלי, יומשישי אני אסע לשדרות, שבת אני אחזור ואתארגן לסאמר סקול, ואז אני אלך לישון ב-6 כדי שיום למחרת אני אוכל להתעורר ב-7 בלי בעיות. ואז ביומראשון אני עפה מקריית גת העיר המגעילולה, כדי לבלות 5 ימים עם ילדים מהדרום =P ואז אני אחזור לשישי שבת. ואז אני שוב אסע לחמישה ימים. ואז אני אצלם המון המון תמונות במצלמה המיושנת שלי. ואז אני אסרוק הכל הכל הכל הכל למחשב. ואז יהיה מאגניב.

רייצל87

New member
יווווווווו../images/Emo12.gif

כאילו רק עכשיו אני מבינה מה הבלאגן הזה בפורום שלנו.. מי הדפוק שהחליט על התחרות המפגרת הזאת??. פעם זה היה פורום קטן ונחמד מאוד שהיה לי מאוד כיף להיכנס אליו.. ותאמת הפסקתי להכינס כי לא הבנתי מה הלך פה וגם כי לא הייתי בבית.. אבל מכוון שאני עוד מעט עפה לשנת שרות באור יהודה אז אני כן ישתדל להכינס ולהשתתף במה שהולך פה.. אז אנשים מה המצב?? מה עפ איזה מפגש? יש מצב? מדברים על זה? איך החופש? אני אתמול חזרתי מטיול בצפון עם כמה חברים היה ממש כיף..

כיף לך../images/Emo13.gif

ואורנג' דרך אגב אחראים לתחרות וזה בא פה בפורום כחלק מהפרסום שלהם בתפוז

למעלה