חברה, חברה..חשוב לי שתקראו

אלה_ה

New member
חברה, חברה..חשוב לי שתקראו ../images/Emo70.gif

בייחוד עכשיו לפני יום כיפור (כמה סמלי). בואו ניקח נשימה עמוקה ונפסיק כל עוד אפשר ולא נהיה מלוכלך מדי. יש כאן פורום נהדר עם מגוון של אנשים וחבל להרוס עם ירידות הדדיות. ותאמינו לי, אני כבר כמה שנים בעסקי הפורומים וכבר ראיתי פורומים יפים נהרסים. אז בואו נסכים שלא תמיד אנחנו מסכימים עם השני ונשאיר את הדיון ברמה העקרונית ולא האישית. ללא ירידות, העלבות ואאוטינג. ואם לא שמתם לב, יש פרסום לפורום שלנו בפורומים נוספים, יש יועצת שצפויה לבקר ויש תוכניות לשיתוף פעולה עם פורומים נוספים. יש הרבה פעילויות חיוביות להתרכז בהן שיפיחו חיים בפורום במישור החיובי. שלכם אלה.

מתולתלת

New member
אלה היקרה

את כל ההודעות שאת מוחקת ניתן לקרוא בהסטוריה של הפורום ומשם לא תוכלי למחוק לעולם חבל שפורום כזה עומד להתפרק בגלל ש"עלינו" עליו ואת בתור מנהלת צריכה לבוא לצד הטוב ולא למחוק הודעות אלא להעיף אותו מהפורום את איש הילד הסבא ועוד פעם כזו אנו פונים להנהלת הפורום ולפני יום כיפור את היא זו שעושה את הטעות וחבל חיכינו לך בצאט ולא הגעת וגם זה מאוד חבל בהסטוריה של הפורום ה כ ל רשום אני מבקשת להחזיר את כל ההודעות תודה

מסכים כמעט עם הכל ,אבל....

תאמיני לי שלא יהיה מאושר ממני אם הפורום הזה ייתפרסם וייקבל רייטינג גבוה. הבאת יועצת לכאן היא דבר מבורך וקבלי את בירכותיי. שיתוף פעולה עם פורומים אחרים גם מעשה מבורך. אבל אלה ,מה שנעשה כאן היום לא ייעשה. אם אני חבר מכובד בפורום חושף כי ביננו קיים מתחזה ולא בעל כוונות טהורות ממה ששמעתי מאחת חברות הפורום(אם תרצי אפרט לך באי מייל),אז את צריכה לברך על כך ולא לנסות לטאטא הכל מתחת לשטיח כי מסתכלים עלינו מבחוץ וזה לא נראה טוב. אין לך זכות למחוק את הודעותי 3 ,שלוש,כן לא אחת,לא פעמיים,אלא שלוש פעמים,כדי שאחרים לא ייגלו את האמת. תתביישי לך ,כך לא מנהלים פורום. זו אלימות לשמה.על מה ולמה את מחקת את הודעתי? לא היו בה כל דברי נאצה או משהו בדומה לכך. אני בנימוס הצעתי לו לעזוב אותנו כי זה לו מקום לאנשים כמותו,כך אני מקווה עוד רבים חושבים וביניהם את. תודה מקווה לשמוע את תגובתך.

אלה_ה

New member
תגובה

הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום, פוגעות במשתתף או עושות לו אאוטינג יימחקו. ראה את הודעת המנהל בנושא.

מתולתלת

New member
אלה

ההודעות כן היו קשורות הוא פגע בנו הוא גם מדי פעם גם השמיץ אותנו ורק לידע כללי קראתי את ההודעה שכתב איש ילד לאיך יוצאים מזה אחרי שמחקת היא נמצאת ב.............,חיפוש מתקדם הכל נמצא שם וכן כן היה קשור וחבל

ברונטית

New member
סליחה??? הצעת לו בנימוס לעזוב???

מי שמך לשר ושופט??? קראתי את כל השתלשלות העניינים, ואומר לך דבר אחד, מבלי להיכנס לפרטים - המעשה שעשית - לא ייעשה !!! ועל אחת כמה וכמה להחליט בשם כולם (!) שעל משתתף לעזוב את הפורום... לעניות דעתי, במקרים כגון אלה, יש לך שתי אפשרויות: 1. לא להתייחס להודעותיו של מי שאינו נראה לך 2. לא להשתתף בפורום. אני מסכימה בהחלט בעניין מחיקת ההודעות. פורום שיש בו מחיקות - נידון לכליה (מתוך נסיון)
הודעה שנרשמה בפורום, ועמדה שם כמה שעות - הרי שהיו קוראים שקראו אותה... זכותו של כל אחד לקבל את הצ´אנס להגיב ! לשם כך נקרא המקום "פורום".

ליידילי

New member
אין חדש תחת השמש... ../images/Emo67.gif

מסתבר ומצער. בלי להתעמק יותר מדי, ובכל זאת די והותר, די ברור הסיפור, ומעציב. - מעציב בגללך "איך יוצאים מזה" [דומני שהשם שלך הולם ביותר את הסיטואציה הנוכחית... בפעם הבאה אולי תקפיד לא ל"הכנס לזה" ...] ומבלי לחזור על דברי ברוני עדיין נותר לומר, ולהבהיר לך: אין איסור על אדם להכנס לפורומים ככל שיאווה, ובכל ניק שמתחשק לו. ובכמה ניקים שירצה. לא חלה עליו שום חובה למסור פרטים מדויקים או אחרים. והוא אינו חייב לעמוד בקנה מידה מוסרי נעלה כלשהו. האיסור הכמעט יחידי שישנו הינו על פגיעה בחסיונו של אחר. וזאת עשית אתה...ולשם מה? וזו התמיהה היחידה בעיני בכל זה, מה נזעקת כל כך? על מה ולמה חשת עצמך נפגע? מה היה הצידוק בעינייך לחשוף אחר? אני מתקשה להבין. עצוב.

ברונטית

New member
אלה_ה

נראה לי שדבריה של ליידילי, שלה נסיון עשיר בעולם הפורומים, מצדיקים בתוכנם את דעתי בעניין המחיקות. הפורום, למרות היותו פתוח לקבל כל הודעה אינו יכול לשמש למטרת "פגע וברח". גם אם כוונה ההודעה לחבר מסויים - ברגע שעמדה תלויה בפורום (ואפילו חצי שעה)- זכותו של כל מי שקורא אותה - להגיב, לרבות (ואולי בעיקר)עומדת זכות זו לנשוא ההודעה. כל מי שכותב הודעה בפורום צריך להבין שהוא עלול להיקלע לעימות, או לפחות כמו במקרה הנוכחי - לתת הסברים... ו..את ליידילי, לאן נעלמת? כבר נכנסת למקלט???
ברוכה השבה!

אלה_ה

New member
ברונטית וכולם

יש כלל שהודעות אאוטינג נמחקות. אין טעם להשאיר את ההודעה ולהגדיל את הפגיעה באדם אשר עושים לו אאוטינג. ואולי נעשה טיים אאוט
תקראו את ההודעה הראשונה שלי שפתחה את השירשור הזה. אולי היתה כאן היסחפות? אתם בטוחים שאתם רוצים להמשיך להילחם אחד בשני? אולי נחזור לנושאי הפורום? ואולי ברוח יום הכיפורים המתקרב נפתח בסליחות
אני ראשונה- אני מתנצלת אם הודעה שלי פגעה במשתתף אחר בפורום. אני מתנצלת אם מישהו נפגע ממחיקת הודעתו. הכל נעשה על מנת לאפשר המשך מהלך תקין של הפורום. גמר חתימה טובה לכולכם שלכם, אלה

ושוב יצר ההרס חוגג לו...

פספסתי אני לא יודע אם לשמוח או לבכות לא הייתי אתכם כשהבלגן התחיל ולכן לא נחשפתי להודעות שנמחקו משום מה כל התהליך מזכיר לי אירועים לא משמחים בעבר הלא רחוק בפורום אחר.. חברים רבים בפורום זה מכירים את התופעה המכוערת של מחיקת הודעות. אלה_ה: אני חייב להאיר נקודה מאד חשובה לכל החומר הנכתב בפורום, יש חשיבות רבה דרכו, אנו מכירים ומבינים את הכותב כך אנו נחשפים לדעותיו על יתרונותיו ועל חסרונותיו המחיקה עושה חסד דווקא עם זה שעשה את העוול! כאשר חבר בפורום פוגע בחבר אחר זה אומר הרבה גם על אישיותו, כוונותיו ודעותיו של הפוגע ולכן לדעתי, חשוב לנו לקרא ולהבין את הדברים כפי שאני מבין מהפירורים שלא נמחקו היה כאן מעשה שלא יעשה לנסות לחשוף את זהותו של אחד מחברי הפורום. לרובנו, אין בעייה להופיע בכינוי קבוע וידוע אך, זכותו של כל חבר פורום להחליף זהויות ככל העולה על רוחו זו מהותו של הפורום להביא את דעתך ולשמור על אנונימיות

אלה_ה

New member
מקבלת את הנקודה שהעלית

על חשיבותה של הודעה פוגעת. לכן בפעם הבאה שיהיה צורך למחוק הודעה תישאר הודעה המסבירה את המחיקה. הפוגע והנפגע יוכלו לקבל ממני פרטים מלאים במייל. והלואי שנסיים את הנושא. באמת שאין לי חשק להיות כאן הגננת או השוטרת
והלואי שכל המרץ המופנה להתנצחות יופנה לאפיקים חיוביים יותר.

איש-ילד

New member
שלום לכם חברים

לנוכח השתלשלות הדברים, יש לי צורך עז לומר כמה מילים. ראשית - אני מקבל בהחלט את הגישה העקרונית שהודעות - אסור שיימחקו, כמעט באף מקרה ואת הסיבות פירטו כאן שאר המשתתפים ואני מאוד מאוד מבקש - אנא, אל תמחקי את ההודעה הזו. שנית- למרות שאינני חייב לאף אחד כאן שום דבר, ממש שום דבר ולמרות שבחלט "מותר" לי להכנס לכל פורום בכל שם או כינוי שאבחר - החלטתי להגיב ולהסביר את השתלשלות הדברים ואכן עשיתי זאת (23.9 48:23) ואני מקווה שהצלחתי "להוכיח את חפותי" (לכל השדים והרוחות איך שאני שונא את המונח הזה בהקשר זה!!) לא בפני "איך יוצאים מזה" ו-"מתולתלת" אלא בפני חברים אחרים בפורום שאותם אני בהחלט מכבד ולהם יש לי איזו שהיא תחושת מחויבות. שלישית - "מתולתלת" כותבת בהודעתה כי "הוא פגע בנו..." כלומר - אני. בהחלט ייתכן - אז זהו? זה כלי לסגירת חשבונות??!! ודבר אחרון, ניסיתי וממש השתדלתי לתרום לפורום הזה, להחדיר בו -לעיתים כאשר נרדם- חיים, שיהיה משהו תוסס, דינמי... לעיתים הצלחתי ולעיתים פחות ואני יוצא מכאן בהחלט עם הרגשה שתרמתי משהו לפורום. מעשהו של "איך יוצאים מזה" ו"מתולתלת" שהלכה בעקבותיו, הטחת הבוץ והרפש ללא היסוס, ללא בדיקה, ללא שמץ של "אולי", בבטחון מלא, במוחלטות מחליאה, בריח הדם שנודף מכתיבתם - יצרו אצלי הרבה יותר מאי נוחות. אני בן-אדם (טוב יותר או טוב פחות...) וככזה אני בהחלט גם נפגע, לעיתים נבוך ולעיתים אף חש עומד בחוסר אונים - ומרגיש צורך עז להגן על כבודי שלפחות לפי דעתי - נפגע וממש לא בצדק. בערכים שלי מעשהו של "איך יוצאים מזה" ושל "מתולתלת" שהלכה והחרתה אחריו - הם מעשי נבלה. ועל זה קשה לי נורא לסלוח, קשה לי נורא לעבור לסדר היום, קשה לי נורא להיות ...בחברתם. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

ברונטית

New member
חזור בך, איש !!!

אינך חייב להיות בחברתם של מי שאינך רוצה. יש כאן מספיק חברים שהעריכו את הודעותיך, חברים שיודעים מה "אינטרנט" על כל מרכיביו, חברים שירגישו בחסרונך. חזור בך מהודעת הפרישה ושתהיה גם לך חתימה טובה.

למעלה