חברה חדשה במגדל העמק מגייסת

amitayg

New member
חברה חדשה במגדל העמק מגייסת

החברה חברת "האחים חברה להובלות בע"מ" שוקדת בימים אלו על תכנון והקמת מיזם לוגיסטי חדש בגליל – מטרו לוגיסטיקה. החברה עוברת תהליך של ארגון מחדש, הכולל מעבר למחסן מקורה באתר חדש וגיוס כח אדם מקצועי. כל זאת במטרה להרחיב את סל השירותים הניתנים ללקוחותיה, בהתאם למגמות ודרישות השוק. לעבודה באתר החברה החדש במגדל העמק דרושים: 1. לתגבור פעילות השיווק של החברה דרושה פקידת שיווק והנהלת חשבונות: · רקע וניסיון בעבודת משרד · חצי משרה · ידע ביישומי אופיס והנהלת חשבונות · מגורים במגדל העמק והסביבה בלבד ! 2. לבניה ותחזוקת אתר החברה דרוש מעצב/בונה אתרי אינטרנט: · ידע בפלאש · יכולת תכנות ב HTML · ידע וניסיון בעיצוב באנרים · עבודה זמנית/חלקית · תשלום לפי דף/ גלובלי או לפי שעות 3. להקמת רשת המחשבים של החברה דרוש טכנאי מחשבים: · טכנאי מחשבים · עבודה גלובלי או לפי שעות · עבודה זמנית/חלקית/ חד פעמית · רצוי מאזור מגדל העמק והסביבה פרטים בטלפון : 700385-057 קורות חיים ל: [email protected]

amitayg

New member
מדוע בחלק מהפורומים מחקו את ההודעה

שלום למנהלת הפורום, בימים טרופים אלו של אבטלה גואה מחד וצימצום עליות מאידך מצאתי לנכון לפרסם מודעה זו גם בפורומים אחרים. משום מה בפורום מחפשי עבודה ההודעה שלי נמחקה. לדעתי אם יש מקום שבו צריך לפרסם מודעות כאלה הרי זהו המקום! אם כך מדוע נמחקה המודעה? אמיתי

siv30

New member
אמיתי, אולי הם חשבו שזו הצפה../images/Emo35.gif

אין לי מושג, אני ממליצה לך לפנות למנהלי הפורומים שמחקו את ההודעה שלך. מאחלת לך כל טוב והצלחה.

amitayg

New member
המודעות הן גם לנשים וגם לגברים

אן8, אין ולא היתה שום כוונה במודעתי לאפלייה כל שהיא. הפניה למקצועות "נשיים" או "גבריים" נרשמה בלשון זכר או נקבה מטעמי הרגל ונוכות בלבד. יתכן והייתי צריך לרשום הכל בלשון זכר עם תוספת הערה כי המודעה פונה לשני המינים. אני מדגיש שוב כי כל המשרות פתוחות לכל אחד ללא הבדל מין מוצא או דת. שבוע טוב אמיתי גמליאל

למעלה