חבר'ה,חשבתי על זה טוב טוב ו...../images/Emo88.gif

ג ב ש ו ש

New member
חבר'ה,חשבתי על זה טוב טוב ו...../images/Emo88.gif

כן,הגיע הזמן להודות. הפורום יבש,גם כשיש על מה לעדכן אין פה מספיק אנשים שיגיבו וכאלה.. אני ממש ממש מודה לכל מי שנמצא פה כמעט מדי יום,לבנות שהתמידו תמיד והגיבו תמיד ובקיצור,תמיד היו פה../images/Emo13.gif חשבתי בעיקרון לבקש מתפוז שיסגרו את הפורום. אמנם ציפי לא נעלמת מעולם המוסיקה,היא יותר בפרוייקטים שלה בחו"ל ובכל ההופעות שאתם יכולים למצוא במייספייס שלה. אני יודע שמצד אחד יהיה חבל מאוד לסגור את הפורום,ניתנה פה השקעה גדולה ועברנו די הרבה,למרות הכל. אך מצד שני,קצת מבאס להמשיך ככה. לי אישית לא מפריע שהפורום ימשיך להיות פתוח ושאני אמשיך לנהל אותו,אני מאוד אוהב את ציפי ואני אמשיך להיות איתה בקשר עם הפורום או בלעדיו. רציני לשמוע מה דעתכם. מה אתם חושבים בנושא../images/Emo35.gif

TheIs258

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני לא כל כך בטוחה מה לכתוב או יותר נכון- ת'אמת, אני לא כל כך יודעת -איך- לכתוב את זה ראיתי מהעמוד הראשי של תפוז [בגלל השער החדש המגעיל שאני שונאת../images/Emo46.gif טוב זה לא קשור-_-] את הכותרת של ההודעה שלך ונבהלתי חשבתי "OMG מה כל כך דרמטי?!?" ובגלל שתפוז עובד לי כל כך לאט והיה לי זמן לחשוב עד שזה עלה[../images/Emo122.gif] גם חשבתי לשניה אחת שאולי -תפוז- החליטו לסגור את הפורום אבל לא הייתי חושבת שאתה תציע את זה../images/Emo4.gif ת'אמת? התאכזבתי כשקראתי את זה.. אני לא כל כך יכולה להסביר לך למה אתה יודע למה אני לא יכולה? כי כן, אתה צודק, יבש פה כולנו יודעים את זה אבל בכל זאת אכפת לנו [לי לפחות] ועובדה שאנחנו כן נכנסים כל יום [ואני לא יודעת מה אתכם, אבל אני סולחת לעצמי על התקופה של לפני בגרויות שהייתי קצת פחות../images/Emo3.gif../images/Emo11.gif] אנחנו כן יכולים איכשהו לנסות לעשות פה משהו כמובן שבגלל שאין לנו כל כך הרבה דברים על ציפי אז זה יותר קשה [ואם ציפי הייתה נכנסת זה היה עוזר קצת, אבל בסדר, היא עסוקה] רוצה לסגור? אני לא אעצור אותך ואני לא אתחנן שלא תעשה את זה אבל אני כן אתאכזב ממך, מאוד מצטערת אם זה קצת דרמטי וחופר אבל ככה יצא

ג ב ש ו ש

New member
שלא תביני לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

גם לי מאוד קשה ועצוב לחשוב על זה בכלל ובגלל זה גם לקח לי כמה זמן לעלות את הנושא הזה כי הרי יכולתי לעשות את זה די מזמן.. זה לא קרה לי עם אף אחד מהפורומים שלי ואני גם לא רוצה שזה יקרה,אבל קצת קשה להתמודד עם זה שהפורום ככה יבש ובקושי יש הודעות. אמרתי,מבחינתי בשמחה וששון שישאר פתוח גם אם אין בו הרבה אנשים וגם אם אין הודעות בכלל,אבל עצוב לי לראות את זה ככה. אם אני יודע מראש שכולם מוכנים שנעשה משהו למען הפורום זה מאוד ישמח אותי,כי אני מרגיש תקוע באותו מקום. מצטער אם ההודעה הראשית שכתבתי נשמעת מגעילה,זו ממש לא הכוונה שלי,אני נלחמתי שיהיה לציפי פורום וכל זה ואני לא רוצה להתאכזב..

הוא לא אמר -

"אני סוגר את הפורום, ועל הזין שלי מה שתגידו." הוא פשוט חשב בהגיון. וכן, הפורום פה מת לחלוטין. יש פה הודעות מתחילת החודש וגם, הכל פה מפוצץ ב../images/Emo32.gif והודעות של תפוז אנשים מודיע. אז נראה לי שלבוא ולכעוס על גבי, שחשב בהגיון, זה לא צודק בשיט. זה בכלל לא מראה על חוסר אכפתיות - להפך.

TheIs258

New member
אני לא כועסת../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בסך הכל אמרתי מה דעתי שזה בדיוק מה שהוא ביקש

TheIs258

New member
ועוד משהו../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בקשר ל- "אני מאוד אוהב את ציפי ואני אמשיך להיות איתה בקשר עם הפורום או בלעדיו" אבל אתה יודע ש[URL='http://']אנחנו לא[/URL]

אמ...../images/Emo66.gif

אני לא פה הרבה זמן..אבל שמים לב שהפורום יבש איןעל מה להגיב כנראה בגלל שאין הרבה דברים על ציפי כרגע בכל זאת זו לא החלטה שלי למרות שאני ממש לא רוצה שהפורום ייסגר כי תאמת לא יהיה לי איך להיתעדכן בחדש עם ציפי כי עובדה שמאז כוכב נולד חיבבתי אותה אבל לא שמעתי ממנה.

ג ב ש ו ש

New member
אני מבין אותך..../images/Emo88.gif

אבל גם כשאני מעלה פה משהו על ציפי בקושי יש תגובות ואני לא מאשים פה אף אחד,ההפך,החבר'ה שפה הם אלה שמרימים את הפורום ביחד איתי עד כמה שאפשר,אך עדיין זה מאכזב ומייאש. הלוואי ונצליח לעשות משהו למען הפורום.

TheIs258

New member
כבר היו כמה שירשורים כאלה../images/Emo6.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

טוב אולי לך יהיו רעיונות חדשים../images/Emo3.gif ת'אמת לי כבר יש רעיון למשהו שאני אעשה אני מקווה שבקרוב..

למעלה