חבר'ה חשוב ! לא להתקרב להסתדרות !!

neuromancer

New member
חבר'ה חשוב ! לא להתקרב להסתדרות !!

- הם עם חברות השמירה וזה בדוק , הייתי בתביעה כנגד חברת שמירה כלשהי , והיה לצידי נציג ההסתדרות , היה לו יחסים מעולים עם הנתבעת ! והוא כלל לא נלחם במשפט - אלא בי , הנתבעת הציגה הסכם קיבוצי מפוברק !! והוא הסכים לזה למרות שידע את ההסכם האמיתי . לאחר שהפסדתי כיותר ממחצית הסכום הלכתי לברר לגבי ההסכם הקיבוצי של ההסתדרות וזה היה הסכם מפוברק אשר הוצג בבית המשפט ! ראיתי את ההסכם האמיתי והוא כלל לא מהשהוצג בבית המשפט . הנציג מיצידו צעק עלי ואמר לי ברוב חוצפתו " שאני יכול מיצידו ללכת להתלונן בתקשורת " .... אז אני עושה זאת לא ?! לא לבקש את עזרת ההסתדרות !! הם איתם והיחסים שלהם בין רוב חברות השמירה מעולים ! זכרו , פוגעים באחד , כמו פגעו בכולם .

gnsis

New member
חבל על הזמן

שלום לך קראתי את הודעתך ואני אומר לך חבל על הזמן.אני שומע חדשות לבקרים תלונות על ההסתדרות מכל מיני גורמים כולל בעיות שקרו לבני משפחתי אני נגשתי להסתדות לפני שנתיים בקשר להוצאה של אבא שלי לפנסיה מוקדמת בעל כורחו .הם לא עזרו לנו בכלל הם מתיחסים לאנשים בזילזול הם יודעים לדרוש את כספי חבר ההסתדרות אך ביום פקודה הם אינם עוזרים. אבא שלי שילם להסתדרות למעלה מ- 25 שנים ומה הוא קיבל מהם ? סתירת לחי. אחותי משלמת כבר מספר שנים דמי חבר להסתדרות .לאחרונה המעסיק גורם להם בעיות בעבודה :הורדת שעות \ איומים בפיטורים \שינוים בעבודה וכ"ו רצון לפטר עובדים.בקיצור הרעת תנאים .הם פנו להסתדרות . ההסתדרות הסכימה לקזז שעות מהעובדות ובתמורה המעסיק לא יפטר שני עובדות חדשות איזה מן הישג זה? .אחותי עובדת 8 שנים במקום ועכשיו מקזזים לה שעות ומרעים את תנאיה בעבודה. אחי אני הגעתי למסקנה ההסתדות דוגלת בשיטת הפרקליטות -עסקאות טיעון בו נתפשר ונסגור ענין. נו זה ארגון עובדים ? זה ארגון רציני ? אפילו יועץ של שירות יעוץ לאזרח פסל אותם. לי נראה וזאת המלצתי לכולם אם אתה יכול ליצג את עצמך באמצעות יעוץ לפני משפט עם אירגון התנדבותי חברתי אז לך על זה . אם אינך יכול ליצג את עצמך פנה לאירגון חברתי התנדבותי שיעשה זאת או שתיקח עו"ד פרטי .כל מקרה יש לשקול לגופו של ענין.

joshh

New member
היי מצטער שגילת בצורה כזו וחבל..

אנחנו מודעים לעובדה הזאת. חבל שגילית את זה בצורה כזו :( חבל שלא התייעצת איתנו (אמי"ל) אנחנו יודעים על שיתוף פעולה פעיל מאוד בין ההיסתדרות לבין חברות השמירה . ולא רק, יש לנו מידע מסווג להרגע לגבי אלה. תפנה לאמי"ל ונייעץ לך מה לעשות ! לא נגיד פה כי "האוייב מאזין"

למעלה