חברה חשוב!

• פותח הנושא jo83
  • פורסם בתאריך

jo83

New member
חברה חשוב!

מי יודע מה יקרה עם הספייס לאחר סיבוב ההופעות? יש שמועות לאלבום חדש ויש שמועות לפלירוק סופי.. מי יודע???

mbsgf

New member
הגרסא הרשמית אומרת..

שהן התאחדו רק בשביל סיבוב ההופעות.. מה יהיה אח"כ? נדע לבטח רק בעוד מספר שבועות אחרי שהסיבוב יגמר.

actimel

New member
הנה דעתי בנושא

הן יתפרקו מכיוון שהאיחוד די כשל בסך הכל. הצפיות היו גבוהות ואילו התוצאה הייתה לא מדהימה במיוחד. הביקורות קטלו, אמרו שהן זייפו ושאין להן כח כמו פעם.... די התאכזבתי וציפיתי לאיחוד שלא נשא פרי
יכלו לעשות קאמבק יותר רציני...

Drowned World

New member
אני מהזה לא מסכים איתך

ענת לדעתי את טועה ובגדול להגיד על האיחוד הזה שהוא כשלון זה משמש לא נכון ! ההופעות רק הולכות ומתווספות והדרישה של הקהל הולכת וגוברת העיתונאות הבריטית דווקא מאוד מפרגנת והמכירות של הכרטיסים הולכים נהדר ההופעה מדהימה מיוחדת ומחדשת ההפקה עצומה ומרהיבה אי אפשר להגיד שאנשים לא חיכו לזה כי המון אנשים חיכו וההתרגשות באמת עצומה זה שביראל המדינה החראית הקטנה והזבלה שאנחנו גרים בה אוהבים ללכלכך זה ממש לא תמונה כללית לגבי כל העולם וכמ בכל דבר תמיד יהיו אנשים שינסו להוציא שם רע ! אבל פה במקרה הזה הספייס גירלז קיבלו חשפיה תקשורתית עצומה ! שזה לא התסכם בזה הם חזרו וביי כי זה ממש לא ככה... יש הרבה אמנים שעושים קאמבק ולא זוכים לחצי כותרת אפילו והספייס גירלז מילאו עיתונים שלמים בתקופה האחרונה. הקאמבק הזה נעשה אך ורק בשביל המעריצים מין מחוות פרידה ככה שלמה מכל הבנות בייחד וזהו מה שיהיה אח"כ זה כבר עסק שלהן

britmel

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עןם אבישי../images/Emo13.gif

האיחוד הזה כ"כ לא כישלון הוא מאוד מצליח באנגליה וארה"ב..:) וזה אחד הההופעות הכי שוות שהייתי בהם בחיים שלי!!!!!! פשוט מושלמות... ובאמת כשחיכינו בשדה"ת במילאנו בחנות עיתונים כל עיתון שני היה משהו עליהן..
ונראה לי זה גם סוג של פרידה מהמעריצים באופן רשמי ומסודר...:) נוו כבר שיצא כבר הדיוידי אני רוצה לחרוש עליו!!

jo83

New member
אני מאוד מסכים!

האיחוד הזה היה מעל ומעבר באמת לא שמעתי על אף קאמבק כמו ששמעתי על הספייס גירלז זה פשוט אדייררר ונכון אולי הסינגל והאלבום לא מכרו המון עותקים אבל הן עשו קאמבק שחבל על הזמן!! מ 11 הופעות הן כרגע ב 56 הופעות ועדיין זה לא סופי!! נקווה שאולי בכל זאת הן כן יעשו משהו חדש אחר כך זה רק משתלם להן מבחינת מעריצים פרסום וכסף!! GIRL POWER 2007!!

pinkdor

New member
והאלבום דווקא מצליח...

אומנם הוא לא הגיע למקום הראשון והוא לא השיג 10 מליון עותקים, אבל זה לא כמו שהיה פעם... היום יש הרבה הורדות וכאלה וזה משפיע על כמות המכירות של האלבום. האלבום נמכר בכמעט מליון וחצי עותקים, שזה יותר מהמכירות של Forever כשהאלבום השלישי הוא אלבום בפני עצמו ובתקופה שהן היו עדיין בשלות, לעומת אלבום להיטים שמכיל שירים ישנים. אסור לנו לשכוח שזה בסה"כ אלבום להיטים ולא אלבום חדש. הסינגל היה אכן כשלון צורם אבל זה בגלל שהוא לא היה מושקע כלל, כי לא היה להם את הזמן להשקיע בו, עקב ההכנות למסע הופעות. המסע הופעות ממש מצליח כמו שנאמר כבר, ולמלא כל כך הרבה הופעות אחרי 8 שנים, זה לא קל, ומסתבר שהן עושות את זה ומרוויחות יותר ממה שהן הצליחו להרוויח בכל 8 השנים האחרונות מאז הפירוק. הדבר היחיד שמאכזב כאן זה העובדה שהכל נעשה בזריזות ובלי הרבה ארגון, אלבום הלהיטים היה יכול להיות טוב יותר אם זה היה מושקע יותר, כך גם הסינגל. אבל תאכלס הבנות השקיעו בהופעה ומזה חלקנו נהננו מאוד.

jo83

New member
למרות

למרות ש אם הן היו באמת מאורגנות הן היו מוכרות מעל 5 מליון מהאלבום והסינגל אולי היה מצליח יותר, מה שכן יש הרבה שמועות על כך שהשיר השני הולך לצאת ושבשנת 2009 יוצא אלבום חדש אבל מצד שני הן אומרות לפעמים שהן לא ממשיכות ולפעמים שניתן לזמן לעשות את שלו ונראה הן ממש לא החלטיות לגבי הנושא של העתיד, הכל פתוח אבל נראה שורה תחתונה באמת חבל שלא היו מאורגנות הן היו יכולות להצליח פי 5! למרות שההצלחה כרגע היא אדירה אבל מבחינת האלבום שמכר בערך 2 מליון הן יכלו הרבה יותר

pinkdor

New member
אכן כן אבל...

ל-5 מליון במכירות האלבום אני מאוד מאוד בספק אם הן היו מצליחות להגיע גם אם היה ארגון והשקעה, כי בכל זאת מדובר באלבום להיטים של שירים ישנים, של להקה ישנה, וגם אמנים מאוד גדולים לא הצליחו להגיע לכמות כזאת עם אלבום הלהיטים שלהם אז אני באמת בספק. אבל כמובן שהיו ציפיות ליותר מ-2 מליון... ולגבי העתיד, הספייס היו החלטיות בנושא הזה כבר המון זמן. מתחילת מסע ההופעות ועד היום הן ממשיכות להגיד בראיונות שזה המסע פרידה שלהן וזאת הזדמנות אחרונה לראות אותן יחד ושלא יהיה המשך. אלו שאומרים שיהיה אלבום חדש ושיר שני אלו העיתונים בלבד שמפיצים חדשות שיקריות ממידע לא אמין. לא יהיה אלבום נוסף ולא המשך, אלבום הלהיטים וההופעה הם הספיישל סיום. מה הקטע בלעשות מופע פרידה ובסוף לחזור עם אלבום חדש? לכם זה נשמע הגיוני? אני מאמין שנזכה לדיוידי של ההופעה ואולי גם איזה משהו אחרון ככה לפרידה, אבל באמת לא יותר מזה. חבל שתצפו ליותר כי באמת שלא יהיה, היו כאלה שמועות כבר בעבר ויש גם עכשיו ותמיד יהיו. הספייס גירלז נפרדות מאיתנו ממש עכשיו אז אני חושב שעדיף להיפרד כמו שצריך מאשר לצפות למשהו ש-99 אחוז לא יקרה.

אני הראשונה שהתנגדה לאיחוד ושיניתי את דעתי.

אני חייבת להודות ולהתוודות... הייתה תקופה שלא יכולתי לשמוע על המילה "איחוד" ביחד עם המילה "ספייס גירלז". כשהייתי קוראת בעיתון או באינטרנט כתבות על שמועות לאיחוד הייתי מלגלגת ומגחכת כי בעצמי לא רציתי וכנראה גם לא האמנתי שזה יקרה. לא רציתי כי ידעתי שזה לא יהיה אותו דבר כמו בתקופה ההיא. וגם לא רציתי בשביל מלאני כי בחו"ל היא נמצאת כרגע בשיא ההצלחה. אבל לראות אותם יחד אחרי כל- כך הרבה שנים... לראות אותם צוחקות ביחד ושרות ביחד את השירים המקסימים האלה שעושים לי תמיד טוב בלב... אני לא אשקר: זה עשה לי משהו שאי אפשר להסביר.

gaga9

New member
לא מסכימה

כמה שקשה לי לחלוק על דעתך אבל לפי דעתי האיחוד היה מוצלח, ההופעה הייתה מדהימה והיה המון פירגון והם חזרו לכותרות כמו בעבר

למעלה