חבר'ה יקרים - צריך המלצה בבקשה :)

Wet n Wild

New member
חבר'ה יקרים - צריך המלצה בבקשה :)

אתם יכולים אולי בבקשה להמליץ לי על שירים של לד זפלין בסגנון של whole lotta love ?

SaintJohn

New member
Why, hello there../images/Emo13.gif

תרשה לי להמליץ לך
אם אתה מחפש שירים שקטים כמו All My Love אז לא תהיה בעיה למצוא, לזפלין יש כמה וכמה בלדות, כמו: Thank You Tangerine That's the Way Going to California The Rain Song Ten Years Gone Down By the Seaside וגם נוספים כמו Babe I'm Gonna Leave You Your Time Is Gonna Come Hey Hey What Can I Do What Is and What Should Never Be Over the Hills and Far Away Gallow's Pole No Quarter אם מה שאתה מחפש זה משהו עם יותר קטעי קלידים אז כבר תהיה לך יותר בעיה כי בעצם נראה לי ש-All Your Love הוא השיר הכי שקט של זפלין שבו הקלידים די משמעותיים. אם אתה מחפש שירים איטיים שהם יותר על הצד הבלוזי, אז יש למשל את: Since I've Been Loving You When the Levee Breaks For Your Life I'm Gonna Crawl Tea For One והכי טוב - פשוט לקנות אלבום של זפלין ולהנות ממנו, בכל אחד מהאלבומים של זפלין יש קצת מהכל. אם אתה קונה משהו אז תודיע, יהיה מעניין לשמוע את ההתרשמות שלך
תהנה

Wet n Wild

New member
..

זהו אני מחפש שירים בעיקר רוקנרול כאלה אבל שיהיו ממש בסגנון של השיר whole lotta love

SaintJohn

New member
יפה לי שבלבלתי עם All My Love../images/Emo122.gif

בכל אלבום של זפלין תוכל למצוא שירי רוקנרול נפלאים ומיוחדים, לזפלין יש הרבה כאלה. אני לא מצליח למצוא אף שיר אחר של זפלין שהוא ממש דומה ל-Whole Lotta Love. כולם נהדרים ולכל אחד יש את הייחוד שלו, וזה אחד הדברים שאני כל כך אוהב אצל לד זפלין.

AeroTom

New member
תקנה את האלבום בו השיר הזה נמצא...

לד זפלין 2. זה לדעתי האלבום הכי "רוקנ'רול" של הלהקה. עדיף מהמלצות של שירים בודדים...תקנה את היצירה השלמה.

../images/Emo45.gif קומפילציות מכל סוג שהוא

תמיד הורס, כל העלילה של האלבומיות הולכת קפוט

למעלה