חבר'ה יקרים!!

AnkSunAmun

New member
חבר'ה יקרים!! ../images/Emo41.gif

בא לי קצת לשפוך את הלב.. אני מאוד אשמח אם תגיבו.. למרות שאת התגובות אוכל לראות רק בשישי (בתקווה שלא אשאר שבת.. אחרת זה יהיה סופ"ש הבא...) מאחר ואני חיילת טריה.. שסיימה טירונות לפני כשבועיים ומסופחת עד תחילת הקורס (מחר תחילת הקורס.. הללויה!!!) אז אתמול החלטתי ללכת לסינמה סיטי עם חברה טובה מהיח' מעבר שלי .. והיה ממש נחמד (מדורת השבט.. סרט מעולה!) בקיצקץ.. לקחנו את הרכבת חזרה הביתה ונתקענו בלוד משהו כמו שעה וחצי עקב תאונה (מישהי נדרסה) אחרי האזנה למוזיקה, פתירת תשחצים וקריאת ספר התחלנו (אני וחברתי) לקשקש עם שכנינו לקרון ברכבת - קצין שווה ביותר, פה ושם ..היה משעשע.. אפילו ירדנו יחד ברחובות ואני והוא הלכנו הביתה.. צחקנו וקשקשנו.. וזה היה כל כך נעים מאחר והייתי קצת מבואסת בימים האחרונים עקב סיום קשר .. בסופו של דבר כשהגענו לפיצול דרכנו ביקשתי את כף ידו ורשמתי את מס' הפלא שלי על ידו.. הוא חייך ונפרדנו לדרכינו... העברתי את היום בציפיה לצלצול ממנו וההרגשה היתה נעימה... להיות מחוזרת .. אבל הוא לא התקשר.. יכול להיות שזה מוגזם לפתח קשר בין סגן לטוראית צעירה ביותר.. ולכן הוא לא התקשר? אני פוסלת את הקטע של החברה כי אחרת הוא היה אומר לי משהו.. אבל מי יודע? בלכ מקרה.. אולי ניפגש מתישהו בהסעות לבסיס... מה דעתכם על המקרה? יש סיכוי לקשר בין זוג חיילים המשרתים באותו בסיס ויש בינהם פער שנים (ודרגות) גדול? (אגב הוא היה עתודאי .. מה שעושה אותו בערך בין 22+..) שיהיה לכם יום נהדר ובכלל - מתגעגעת מאוד לפורום (לא יצא לי לגלוש יותר מידי בטירונות..)

Black Star

New member
לדעתי - לא אמור לשנות הרבה.

קודם כל - אתם לא ממש תהיו באותו בסיס... את בבה"ד (יש לך קורס של חצי שנה, נכון?) והוא באחד מהבסיסים האחרים... מדובר במתחם ענק
אבל בלי שום קשר - אני לא חושבת שדרגות אמורות לשנות. לא אם הוא לא איזשהו מפקד ישיר שלך. ואתם לא צריכים לפתח את הקשר בזמן הצבא, יש מספיק זמן לאחר הצבא (ובמקרה של הקורס - בסופי שבוע...). לבנים לוקח זמן להתקשר... קשה להאמין אבל הם מתחבטים עם זה המון... יש לך עוד פרטים עליו? אולי כדאי לך פשוט לקחת יוזמה. (אם הרגשת שיש "קליק" - זה משתלם. מניסיון).

AnkSunAmun

New member
תודה רבה על העידוד!!!:)

אני יודעת שהוא למד הנדסת אלקטרוניקה אז מן הסתם הוא עוסק בזה.... ממממ והקורס שלי הוא בין 2 וחצי חודשים עד ל4 חודשים (זה לא ערבית)... ואיך אני בדיוק אקח יוזמה? אני בורג קטן במערכת.. ואין לי שום סיכוי לדלות מידע עליו... אבל תודה בכל מקרה =)

הערה אחת:

תפסיקי להתסכל על הדרגות!! אתם לא סגן וטוראית. אתם בחור ובחורה שהכירו ברכבת. זהו.

ScorpioID

New member
חוצמזה זה קטע של קצינים.

הם פשוט לא אוהבים קצינות או משוחררות בגיל שלהם.

s h i r k u s h

New member
יש מצב...

ואני והמתוק שלי הוכחה לכך: הוא קצין ביחידה שלי לשעבר (בנתיים השתחררתי כבר...) ובהתחלה חששנו מהתגובות וכו' של כולם אבל בסוף גילו את זה ודווקא ממש פירגנו לנו... היה קצת מעצבן שבמשך יותר משבוע היינו שיחת היום, אבל זה סימן שאנחנו מעניינים
ההבדל בגילאים שלי ושל החבר לא גדול- שנה וחודש בול, ואני אפילו השתחררתי בפז"מ יותר גדול ממנו
האמת שלא יודעת אם הייתי הולכת על זה אם לא הייתי לקראת סוף השירות כי קראתי איך קשר רומנטי שנכשל השפיע על חברה שלי שהחבר שלה בבסיס ועובד הרבה פעמים עם המשרד שלה. ובקשר לטלפון... חכי, היי סבלנית ואולי הוא יפתיע
מחזיקה לך אצבעות

למעלה