חבר'ה יש היום פרק

white angels

New member
חבר'ה יש היום פרק

למרות ליל הסדר
אני לא בטוחה שאספיק לראות מקסימום אני אראה מחר ש.ח בבוקר.. צפייה מהנה למי שרואה
חג שמח וכשר לכולם

white angels

New member
לא..אבל השלמתי היום בבוקר

לא היה משהו מיוחד בפרק..חח אבל היה מצחיק איך סבטה התפדחה בפני אנדריי ורומן(היא סיפרה לבנות על הקטטה והם היו מאחוריה
) ולאולגה הגיע אורח לא צפוי
-הבעל שלה..

../images/Emo214.gif../images/Emo207.gifחזרתי הרגע מהסדר..

וואו.כמה פקקים! נסיעה שבדר"כ ניתן להעריך כארבעים דקות, התארכה לשעה וארבעים + דקות
היה אחלה סדר! היו בערך 20 אנשים [היה איחוד משפחות, המשפחה שלי והמשפחה של החברה הכי טובה של דודה שלי..שהם כמו המשפחה שלי כי אני רואה אותם בדר"כ לפחות פעם בחודש] לא קראתי בקול אפילו פעם אחת בהגדה, לשם שינוי
וקראנו את כל כל כל כל כל ההגדה וזה נדמה שהיה ממש מהיר
והיה אוכל הכי טעים שבעולם, התפוצצתי כמעט
ומצאתי דרך מצחיקה להעביר את הסדר בזמן השירים, הקלטתי את כל המסובין שרים..וכעת יש לי מזכרת לתמיד
ואמא שלי אמרה שאני ממש יפה. ועוד מישהי שאני ממש אוהבת החמיאה לי ועוד מישהי החמיאה לי. בקיצור, היו הרבה מחמאות וחיוכים ומטעמים וכיופים
מחכה לשנה הבאה..., או לפחות לארוחת החג הבאה

שמחה שנהינית. חג שמח!

אצלנו גם היה אחלה סדר אפילו שבהיכף מצומצם מאוד - רק אני וההורים שלי וחברה טובה שלי, אבל היה מאוד נחמד, אני שרתי "אחד מי יודע?". סחטיין על הרעיון של להקליט את השירים - זו באמת מזכרת מאוד יפה. טוב חג שמח לכולם אני צריכה לארוז... לא יודעת אם יהיה לי שם זמן להיכנס לאינטנט - אם כן אני אכתוב באותיות באנגלית. אתגעגע אליכם...

../images/Emo214.gifגמאני אתגעגע../images/Emo24.gif

איזה כיף לחגוג סדר עם חברה, לפני שנתיים הזמנתי חברה וזה היה אחד הדברים שלעולם לא אשכח..

white angels

New member
תהני המון המון

גם אני אתגעגע אלייך
את מוזמנת לספר איך היה כשתחזרי.. חג שמח!

m2love

New member
תהני המון המון המון המון המון../images/Emo13.gif

גם אני אתגעגע אלייך מלא מלא
ושתחזרי ספרי חוויות
חג שמח וכשר

white angels

New member
שמחה שנהנית בליל סדר../images/Emo13.gif

אצלי היה נחמד הייתי עם המשפחה שלי וסבתא ודודה,קראתי פה ושם בהגדה וקראתי ממש מהר חח! לא קראנו את כל ההגדה כי לקראת האמצע כולם כבר היו נורא רעבים
אבל קראנו את העיקר ושרנו שירים..במה נשתנה אח שלי הקטן היה אמור להתחיל לשיר אבל הוא נורא התבייש!
אז אני לקחתי יוזמה והתחלתי לשיר ואז הוא אזר אומץ חח..שרנו גם את אחד מי יודע אבל מרוב שהיינו רעבים התייאשנו באמצע ואח שלי המשיך עד 13
זה היה כזה מצחיק אנחנו כבר לוחצים עליו שיפסיק אבל הוא המשיך בקול רם..והאוכל היה נורא טעים רק לא הרגשתי כ"כ טוב=\ אח שלי הקליט את כל הסדר,יצא מה זה ארוך
סה"כ היה אחלה מקווה ששנה הבאה יהיה גם ככה

m2love

New member
שמחה שנהנתן..

חחח
אצלי היה נחמד עשינו עם המשפחה אצל הסבתא.. סבא שלי קרא את כל ההגדה וזה היה די מעייף אבל לונורא.. במה נשתנה בת דודה שלי שרה והייתה לה פאדיחה וזה היה די מצחיק
והאוכלל היה מהזה טעים..התפוצצתי חח
חח וזהו..אין לי כוח להמשיך לספרD:

ROCK the best

New member
ואיי איזה כפה !!!

OMG איזה כפה קטיה הביא לאנדריי !!!!!! ואייי ואייי איזה יפה זה היה חחחחחחחחח וגם המכות !!!

למעלה