חבר'ה יש לי בקשה..

חבר'ה יש לי בקשה..

אל תיצרבו את השירים או תורידו אותם כי בכך את שותפים לגניבת הפרנסה של יוסי שמשקיע הרבה זמן, מאמץ ועבודה עבורינו ומרוויח את לחמו ביושר. פשוט כשייצא הדיסק ולמרות שקשה להתאפק - רוצו לחנויות וקנו אותו במחיר מלא! לדעתי, זה המעט שאנחנו יכולים לעשות עבורו. ולך יוסי, אני תקווה שתמשיך לעשות את מה שאתה עושה בצורה הכי טובה כי אנחנו מאמינים בך מאוד ונמצאים שם עבורך.

moranush86

New member
...................................

אנחנו לא צורבים שירים של יוסי. אבל מין הסתם אם אתה צורב דיסק של כל מיני שירים אז שיר אחד או יותר של יוסי נכנסים אבל אף אחד לא צורב את כל השירים במקום לקנות את הדיסק!!

19n

New member
מי צורב???

בטח שקונים, כל אחד שמכבד את עצמו יקנה את הדיסק הרי צרוב אחרי כמה השמעות נהרס.

מיותר לציין...מה שכתבת!

כולם פה, כל אחד ואחת כאן מעריצים את יוסי ורוצים בהצלחתו המלאה מכל הבחינות, וכמובן גם מבחינת מכירות, ולכן אני יכול לומר לך בוודאות, שדווקא כאן, כולם יקנו את הדיסק ולא יורידו אותו או ישיגו אותו בדרך לא חוקית , ואני לא מדבר על החלק של גניבה ו"פלילי", אלא על ההערכה העצומה שיש לנו לבנדאם הזה שמשקיע את הנשמה שלו במוזיקה שלו ושגורם לנו לרגעים של אושר ושמחה... הרכישה תיעשה מתוך אהבה והוקרת תודה הקטנה ביותר שאנחנו יכולים לעשות בשביל יוסי, אני באופן אישי, אוהב דיסקים מקוריים...וואלה לא יודע להסביר, זה "עושה לי את זה" לפתוח אותם...והחוברת שמצורפת חחחחחחחחחחח שריטה אישית לא להתייחס. אבל בלי קשר אליי, את ראויה להערכה על האיכפתיות שלך, זו באמת מחלה, והדבר הכי גרוע לאמן שמוציא דיסק, שיצרבו את השירים שלו!

i D a N 16

New member
בואו נהיה ריאליים....

כולנו מה שנקרא "גנבי מוסיקה". אוקיי,את הדיסק של יוסי אני אקנה,ואני בטוח שגם כולכם,אבל מה עם אמנים אחרים? גם הם משקיעים את הנשמה,ואנחנו משקיעים את הרבע שניה עד שהקאזה נפתחת,עוד שתי דקות עד שמוצאים את השיר,ועוד חמש דקות עד שהוא יורד. נכון,גם אני כזה. יש לי מעל 2000 שירים על המחשב,ואני מבטיח שאת רובם הורדתי. לדעתי זה הדבר הכי אגואסטי שיש,אבל מה לעשות שאני לא אשלם 60 ש"ח בשביל כל שיר שבדיוק שמעתי בגלגל"צ ובא לי להוריד....

../images/Emo45.gif

מסכימה... גם אני ככה
מה לעשות שזה הרבה יותר משתלם לי...במיוחד אם יש רק שיר 1 בלבד שאני אוהבת מתוך אלבום שלם?אני לא יקנה אותו בשביל שיר 1.. חוץ מזה שזה יותר נחמד לעשות בעצמך דיסק עם כל השירים שאתה אוהב ובחרת שיהיו בו אחחח פעם כשלא היה לי אינטרנט ולא צורב הייתי קונה כמעט כל שבוע דיסק...כל דיסק איזה 90 שקל

למעלה