חברה יש לי התלבטות קשה....

romens

New member
חברה יש לי התלבטות קשה....

אני טס לא עוד הרבה זמן לארה"ב ויש יל התלבטות קשה... קיצר יש לי שתי אפשרויות לקניה ואני רק יכול להרשות לעצמי אחד מיהם קיצר יש לי אפשרות לקנות גיטרה לקאית מוגברת שזה ממש אחלה וזה יעזור לי בהקלטות (חח עזבו סיפור ארוך ...) ויש לי כבר גיטרה קלאסית לא רעה ואני יכול להסתדר איתה ...... כאילו זה לא משנה איך הגיטרה זה משנה מי מנגן אז קיצר האפשרות השניה זה לקנות PSP שזה ממש אחלה דבר קיצר אני אשמח אם תעזרו לי =] נ.ב אני יודע שזהלא הכי קשור לפורום אבל עדיין אני במצוקה...=]

handlessman

New member
מה קרה לי היום?

הוספתי עוד הודעה וגם בה לא עשיתי קישור... משום מה גם עכשיו כשאני מנסה לעשות קישור זה לא עושה... כנראה בעיה עם הדף... פשוט תגגלי PSP ותמצאי מיד מה זה.

glitter8

New member
מה זה sps?

דבר עם אוהד או בני, הם הגיטריסטים שבחבורה... הם ישמחו לעזור לך, ועצה ממני, נוסע לאמריקה? תישאר שם.. דיויד מופיע גם שם...חחח

handlessman

New member
חחח זה PSP...

ואם את רוצה לדעת מה זה, אין לי כוח להסביר לך, כנסי לכאן.

handlessman

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

PSP עכשיו מאוד יקר, ועוד חצי שנה המחירים יקטנו באיזה 50%, אני בטוח בזה!!! וגם אתה יכול לקנות את הגיטרה הכי מקצועית שבעולם בפחות כסף מ-PSP. ועוד סיבה - יכול להיות שזה דגם מיוחד שיש אותו רק בחו"ל, ו-PSP כבר יש בארץ נראה לי... וגם לגבי הצרכים שלך - זה כל כךךךך חשוב לך לראות סרטים ולשחק משחקים כשאתה בנסיעה או משהו? גיטרה שתשקיע בה הרבה עכשיו תשמש אותך לעוד מלא מלא זמן, ול-PSP יצאו כל הזמן חידושים ואז אחרים יקנו וגידו לך - "איזה דגם "ישן" יש לך" ואתה תם תתבאס... קיצר - קח ג-י-ט-ר-ה-ג-י-ט-ר-ה-ג-י-ט-ר-ה-ג-י-ט-ר-ה-!-!-! זהו.

romens

New member
וואלה הוא מופיע שם

כאילטו ברור שהוא מופיע שם אבל כרגע הוא לא בסיבוב הופעות בארץ כאילו הוא לא יהיה בזמן הקרוב שם , וברור ש/כדאילו להישאר שם!!!

אני עם עמרי

קח גיטרה אין דרך יותר טובה לפנק את עצמך מאשר לקנות גיטרה טובה!!! לאמא שלי יש גיטרה קלאסית עבודת יד שנבנתה בשנת 1967 והיא עדין אצלנו והיה לה את הצליל הכי יפה בעולם(עד שהיא נשברה וזה סיפור אחר) אני בעד גיטרה

קלאסית מוגברת

אם יש לך קלאסית טובה שאתה מסתדר איתה, תוסיף לה הגברה ב-500 ש"ח. זה מה שאני עשיתי. קלאסיות מוגברות, ואף היקרות ביותר, בדר"כ נשמעות טוב רק כשהן מוגברות. בהצלחה, אוהד.

romens

New member
אוהד מה קורה?

זה רונן חחח אתה תעשה לי את ההגברה? =]?

romens

New member
לדור אפלו

תדבר עם "הגיטריסט" הוא אחד הטובים הוא יודע אותי את הנסיך הקטן למרות שהוא רק לימד אותי את ההתחלה ועצבן אותי באותו זמן חחח קיצר הוא יודע את השיר הזה טוב תבקש ממנו =]

חחחחחחחחחח יא נקניק !

לפני בדיוק שבועיים שאלתי אותך אם זה אתה, כי אני יודע שאתה משתמש בכינוי ROMENS, בקיצור, תפסיק כבר לשגע את הפורום יא מושטעקל...

romens

New member
חחח אתה ואריק

ימושתקעל! הוא לא עוזב אותי עם זה בקיסריה הוא כל הזמן שר שירים עם המושקל הזה

למעלה