לזרוק את הדבר המגעיל הזה לכל הרוחות! אחד הדברים הדוחים שיש... נו, ישראלי... רק הראש המעוות שלנו יכול לרקוח דבר כל כך מגעיל. בכל מקרה, תשובה קצת יותר מתאימה - אפשר להוסיף את זה בבלאדי מרי, זה יוצא נחמד (עד כמה שאפשר לקרוא לקוקטייל הזה נחמד... בעעע...). ואפשר לשים קצת ממנו למעלה בשאט של טקילה. זה בערך מה שלי יצא לעשות עם זוועת העולם הזו.
ולשתות בצ'ייסר. אגב, לי אישית נשבר פעם בקבוק כמעט ריק. שטפתי את הפלפל מהזכוכיות, ואכלתי אותו. גמכן חוויה. הוא פחות חריף מהליקר, שזה דיי מפתיע, ומפוצץ בטעמי קינמון ותבלינים מהליקר. מומלץ!
אני אישית טעמתי את הירוק עם סאוור(למורות שהמוכרת טוענת שזה רק טוניק), וזה יצא ממש טעים! האדום... אמ רק בצ'ייסרים, ומה ש"שבויה בנדודי שינה" הציע לך גם נישמע טוב, מעל טקילה בשוט או בבלאדי מרי(זוועה)
כל הקטע שלו שהוא עומד בפני עצמו . בדרך כלל בשוט קפוא. קה לי להאמין שאפשר ליצור קוקטייל שיגרום לו להשתלב בכיף לשתיה. זה כל הקטע שלו - ייחודיות. גם ייגר לפני הרבה שנים לא התקבל בברכה כמשקה אלכוהולי... (ואז הארסים גילו את הייגר בול והמכירות הרקיעו שחקים) אם תרצה לרכך את החוזק שלו תנסה עם בייליס (אייריש קרים) - השמנת קצת מרגיע את החריפות .