חבר'ה יש לי ליקר צ'ילי בבית

יקיר85

New member
חבר'ה יש לי ליקר צ'ילי בבית

ואין לי מושג עם מה לשלב אותו הגיונית הוא לא נשמע לי מתאים לאף משקה איזה קוקטיילים/ערבובים כלשהם אתם ממליצים לנסות עם הצ'ילי?

אני ממליצה

לזרוק את הדבר המגעיל הזה לכל הרוחות! אחד הדברים הדוחים שיש... נו, ישראלי... רק הראש המעוות שלנו יכול לרקוח דבר כל כך מגעיל. בכל מקרה, תשובה קצת יותר מתאימה - אפשר להוסיף את זה בבלאדי מרי, זה יוצא נחמד (עד כמה שאפשר לקרוא לקוקטייל הזה נחמד... בעעע...). ואפשר לשים קצת ממנו למעלה בשאט של טקילה. זה בערך מה שלי יצא לעשות עם זוועת העולם הזו.

all hail the Y chilli & the tomato juice!

אחד הליקרים, אחד הרעיונות הגדולים. מעולה. ה-צ'יסר. ובלאדי מרי זה קוקטייל אדיר.

יקיר85

New member
אהבתי את "המשפט" שלהם

"תאהב, לא תאהב נראה אותך נשאר אדיש" מה שנכון נכון...

לא ערבובים ולא בטיח. לשים בפריזר,

ולשתות בצ'ייסר. אגב, לי אישית נשבר פעם בקבוק כמעט ריק. שטפתי את הפלפל מהזכוכיות, ואכלתי אותו. גמכן חוויה. הוא פחות חריף מהליקר, שזה דיי מפתיע, ומפוצץ בטעמי קינמון ותבלינים מהליקר. מומלץ!

אלא אם כן מישהו חידש ובגדול,

(ואני לא מאמין שזה המצב), הבחור דיבר על ליקר Y צ'ילי. אתה רוצה קינמון בחביתה שלך?

ספיידי1

New member
איזה יש לך? אדום? ירוק?

אני אישית טעמתי את הירוק עם סאוור(למורות שהמוכרת טוענת שזה רק טוניק), וזה יצא ממש טעים! האדום... אמ רק בצ'ייסרים, ומה ש"שבויה בנדודי שינה" הציע לך גם נישמע טוב, מעל טקילה בשוט או בבלאדי מרי(זוועה)

nunimon

New member
../images/Emo31.gif לא אומרים מחליא על אלכוהול.

אנשים עמלו במיטב כפם כדי להפיק אותו. אם לא טעים - תגיד - לא לטעמי מחליא זה לראות שפריץ של קרפדה מתחת לגלגל רכב בכבש מהיר...

nunimon

New member
אם מדובר בY אז

כל הקטע שלו שהוא עומד בפני עצמו . בדרך כלל בשוט קפוא. קה לי להאמין שאפשר ליצור קוקטייל שיגרום לו להשתלב בכיף לשתיה. זה כל הקטע שלו - ייחודיות. גם ייגר לפני הרבה שנים לא התקבל בברכה כמשקה אלכוהולי... (ואז הארסים גילו את הייגר בול והמכירות הרקיעו שחקים) אם תרצה לרכך את החוזק שלו תנסה עם בייליס (אייריש קרים) - השמנת קצת מרגיע את החריפות .

למעלה