חבר'ה, יש לי עוד סקר...

חבר'ה, יש לי עוד סקר... ../images/Emo13.gif

מקווה שעוד לא נמעס לכם... לדעתכם, איפה עושים הכי הרבה כסף? אני לא מתכוון לאזור בארץ או משהו כזה, אלא לסוג של מקום (בהנחה שמקומות יוקרתיים לא יעסיקו אותי כי אין לי ניסיון). פאב? מועדון? דנס בר? אולם אירועים? ת'נקס...

MALI2222

New member
אם אתה שואל אותי אני אוהבת לעבוד בב

בבר במסעדה וגם הכסף לא רע

אני מאמין שבפאבים או דאנס-ברים

וכמובן שכמות הכסף שברמן ממוצע יעשה במשמרת תעלה עם הרמה של המקום. בפאבים יושבים בד"כ לקוחות אלכוהול כבדים, שמשאירים טיפים יפים, ובדאנס בארים קצב העבודה גבוה מאוד, ולכן גם אם אנשים משאירים פחות טיפ, זה מתקזז.

vassily

New member
מועדונים

במועדונים אם אתה סתם ברמן רגיל הכסף בסדר אבל לא משהו... כאילו זה כסף שגם במלצרות אתה יכול לעשות ואפילו לעשות יותר רוב המועדונים זה עובד בסיס פלוס טיפים והבסיס לא יותר מידיי גבוה וגם הטיפים לא כאלו מי יודע מה... אבל כמובן שהכל טלוי במקום אבל בכללי בפאבים ודאנס בארים מרוויחים יותר ניראה לי. ולגבי אולמות אירועים לא יודע עכשיו אבל בקרוב אני מתחיל לעבוד באחד ואז אני יעדכן אותך

עוד שאלה, למרות שכבר שאלתי

אני שואל שוב כי חבר שלי שעובד כמלצר באולם אירועים אמר שהברמנים שם מקבלים 130 בסיס, ולרוב אין טיפים. עכשיו, אם אין טיפים זה שחיטה...זה פחות משכר מינימום עבור עבודה מאוד קשה (הוא אמר שהם נופלים מהרגיליים בסוף המשמרת). אז...זה נכון? אין טיפים באולמות אירועים?

vassily

New member
מלצר?

חבר שלך עובד כמלצר או כברמן?? אם הוא עובד במלצר זה הגיוני אני פעם עבדתי באולם שהבסיס היה 70... כמובן שלא נשארתי שם יותר מיומיים אבל אם הוא עובד כברמן בשכר הזה אז הוא דיי פרייאר... ולגבי הטיפים הכל טלוי באולם שוב... תעבוד באולם של דוסים תקבל 2 שקל טיפ במקרה הטוב (אני מדבר מניסיון) ותעבוד באולם של מאפיונרים רוסים תצא כל לילה אם בוחטא בכיס (אבל לא כדאי לעשות שם פשלות)...

חחח

הוא עבד כמלצר, אבל הכיר טוב את הברמנים. אני היום עשיתי סבב בכמה מקומות, הכי מפוארים שיש באזור (קריות) והשכר נע בין 120 ל-140 למשמרת. כאשר גם כל מי ששאלתי אמר לי שזה נדיר מאוד שיש טיפים. קצת ביאס אותי...כי לעבוד בתור ברמן בשביל פחות משכר מינימום זה פשוט עצוב. וה"מחלקת ההשמה המדהימה של ברמאסטר" פשוט אומרים לי שאין להם עבודה. כלום. אפילו לאולם אירועים לא שולחים אותי (כאשר אני היום לבד מדפי זהב תוך חצי שעה קבעתי לעצמי 6 ראיונות והתלמדות אחת).

vassily

New member
אמממ

תראה אם מה שאתה אומר נכון... אז המלצרים עושים אפילו הרבה יותר מהברמנים וזה דיי עצוב שברמן שלמד מקצוע והשקיע בזה ומלצר שלא למד כלום חוץ מלהרים מגשים (לא שאני מזלזל מילצרתי הרבה בחיים...) יקבל יותר מהברמן וכל ברמן צריך לסרב לעבוד בשכר כזה כי כבר עדיף לך לעבוד כמלצר... ואל תסמוך על המחלקות השמה האלו סתם זיינות שכל לא שוות כלום פרוטקציות ואנשים זה מה שמכניס בארץ אנשים לכל מיני מקומות למרות שלא רק גם אם תבקש הרבה מקומות יתנו לך ניסיון ואם יראו שאתה עובד כמו שצריך יחזיקו אותך אצלם

שמע, דיברתי עם הברמנים

וכן, הם עובדים בשכר הזה, וכם זה יוצא פחות מאשר למצלר. אני אישית, אם עכשיו מקום כזה מציע לי לעבוד אצלו אני מתחיל. כי גם אני צריך כסף, וגם אני חייב ניסיון. ברור שזה מטריף אותי שזה שכר מינימום בקושי...אבל אף מקום אחר לא לוקח אותי, כי וואלה אין לי קשרים וואלה אני לא כוסית. לגבי המחלקת השמה...לא מעניין אותי שהן זיינות שכל! הבית ספר התחייב בפני שעם סיום הקורס הוא מוצא לי עבודה. התחייב. כמו כן, באתר של הבית ספר כתוב במפורש שלכל בוגר מוצאים עבודה מייד עם סיום הקורס. אם הם לא עומדים בהתחייבות, אני פשוט לא אשלם על הקורס (שילמתי בצ'קים, שזאת בעצם התחייבות...הם לא עומדים בשלהם אני לא אעמוד בשלי ואבטל את הצ'קים). לגבי לבקש ניסיון...בכל מקום שהייתי שהתחילו איתי שיחה ושאלו לגבי ניסיון אמרתי שלא, ומייד הוספתי שאני בשמחה אעבור תקופה של התלמדות, יהיה אורכה אשר יהיה, בחינם כמובן. לא עבד לצערי

temptation411

New member
אז שנה גישה..

תבוא ותגיד להם..כן אין לי נסיון אבל אני מוכן ללמוד ואני מוכן להשקיע תמכור את עצמך בצורה הכי טובה ביותר תגרום לבעל המקום להאמין שהחוסר נסיון שלך זה דבר חיובי בהצלחה!

vassily

New member
שאלה

וכל המקומות האלו שניגשת אליהם... שאמרת להם שעברת קורס ברמנים זה לא הזיז להם? תאמת שאני מבין אותך וגם אני עכשיו מתחיל לעבוד באולם אירועים כברמן בגלל שאני רוצה להגיד שיש לי ניסיון... אבל עדיין מוזר לי השכר שאמרת כי לי אמרו שהשכר הוא ממש טוב שמעתי אפילו שברמנים באולמות טובים סוגרים באיזור 300 ש"ח לאירוע. אם מה שאמרת זה באמת השכר אז גם אני כניראה ידפק
ואני גם צריך הרבה כסף שכר זבל כזה לא יעזור לי עכשיו בכלום

vassily

New member
תיקון קטן

התכוונתי שאני יתחיל לעבוד באולם כדי שיהיה לי ניסיון לא כדי להגיד שיש לי ניסיון...

למעלה