חברה - יש לי רעיון - בבקשה כנסו

חברה - יש לי רעיון - בבקשה כנסו

כמעריצים שבאו להופעה בגלל מאיר ולא בשביל האמנים שהופיעו, אני מבין שכל אחד היה רוצה גם אירוע יותר אינטימי. מה דעתכם על איזה מפגש פורום קטן, נפגשים באיזה פארק, כל אחד מביא מה שביכולתו - גיטרות, תופים, כינורות כיבוד - ונעשה איזה צהריים חביב כולם ביחד נכיר, ננגן נשיר ונאכל - מה יכול להיות יותר טוב מזה? מי שבעד שיגיד
(רצוי שכ"א גם יכתוב באיזה איזור בארץ הוא גר)

../images/Emo45.gif

היי, למה לא, אני מקיסריה בכל מקרה. אבל מנהסתם עדיף באזור ת"א. [ואפשר, או אולי אני רק משתגע, לבקש משירז שץבקש מהאחים שלה ש..]

2u4u

New member
הרוב כאן על אזור שרון

בואו נעשה במשמרות על הדשא. רק אנחנו מהפורום. נגנים וכאלה זה באמת יכול להיוצ אינטמי ויפה. משפחת אריאל תוזמן אם ירצו יגיעו.. אגב אני מאור עקיבא

OrGAzmUs

New member
../images/Emo45.gif

ת"א יכול להיות נחמד, אבל אולי אפילו יותר נחמד בראשל"צ.. יש לנו פארקים לא רעים כלל..

funky chef

New member
אני בפנים!

אני מנהריה, אבל נראה לי שאזור קיסריה יכול להיות מצויין.

exit_from_here

New member
אני בעד,אבל לא בקיסריה.

אני אישית מהדרום ומאוד הייתי שמח להגיע לדבר כזה,לדעתי צריך לעשות את זה במקום כלשהו בת"א שקרוב לתחנה ציבורית כי זה יהיה ככה הכי נגיש לכולם.

2u4u

New member
לא בעיה להגיע למשמרות.

בעוד שכולנו. רובנו היינו שם השבוע. באוטובוס אחד מת"א. או מחיפה. יורדים בת.מ פרדס חנה ו 10 דקות הליכה. אני עשיתי את המרחק הזה השבוע ברגל= לא ככ נורא(למרות האכזבה). אני רק העליתי רעיון יפה. אז מי שיכול אז תבדקו את זה עם משפחת אריאל. ואם לא אכפת למשמרות שנתנחל להם בדשא לשעתיים שלוש ילד חורף. מה דעתך? אפשר לבדוק את הנושא? שירז, מישו?

גם אני אשמח להגיע

ולי לא ממש אכפת איפה זה יהיה כי אני גרה בגולן ככה שבמלא זה יהיה רחוק... אלא אם כן אתם רוצים להתארח בגולן היפה....

exit_from_here

New member
זה כבר תלוי בטרמפים,אין כסף...

למרות שנשמע נחמד,אם יהיה לי טרמפ איכותי מהאזור אני מוכן לדאוג לכמה כלי נגינה...

רפיצ

New member
בשמחה, אבל

אם זה שבוע הקרוב ולא בסיני, אז יהיה לי קשה להגיע, בכל מקרה אני מראשון

ilovelior

New member
חברה חברה

לאט לאט , לא מכיוון שהרעיון לא מצויין , אלא כי מי שדחף והתאמץ למען הקמת פורום זה בפלירטוט עם טרמינל כרגע...(YOSSNET) ולכן אולי כדאי שנמתין עם זה...

רעיון טוב

גם מאיר אהב את המפגשים האינטימים יותר. רק לא במשמרות! קשה להסביר למה אבל תאמינו לי ששם זה לא יעבור טוב. ויש עוד הרבה מקומות שמאיר אהב מה גם שמסתמן שהמעוניינים גרים בכל רחבי הארץ לכן נראה לי שמי שמארגן יחליט איפה ומי שיוכל לבוא - יבוא. יש בהחלט סיכוי טוב שאהוד ואולי גם שחר יבואו אם יוזמנו... ישר כוח. שירז

רעיון טוב

גם מאיר אהב את המפגשים האינטימים יותר. רק לא במשמרות! קשה להסביר למה אבל תאמינו לי ששם זה לא יעבור טוב. ויש עוד הרבה מקומות שמאיר אהב מה גם שמסתמן שהמעוניינים גרים בכל רחבי הארץ לכן נראה לי שמי שמארגן יחליט איפה ומי שיוכל לבוא - יבוא. יש בהחלט סיכוי טוב שאהוד ואולי גם שחר יבואו אם יוזמנו... ישר כוח. שירז

2u4u

New member
להזיז ענינים!

בואו מי שמעונין להשתתפ נתחיל להציע מיקומים ותאריכים. לפחות נתחיל ממשהו

N a V e

New member
גם אני בעד,

השאלה המהותית היא התאריך והמיקום ...

מקום

תאריך אני לא ממש יודע מתי טוב. אבל אני מאמין שגני יהושוע יכול להיות פארק מצויין - גם במרכז הארץ וגם לייד תחנת הרכבת ת"א אוניברסיטה (מרחק הליכה). אולי נקבע תאריך לעוד חודש +- כדי שאנשים הפוקדים את הפורום לעיתים רחוקות יספיקו לראות או כדי שניצור הד (ספרו לחברים).

למעלה