חבר'ה יש לי שאלה אליכם

stardust19

New member
חבר'ה יש לי שאלה אליכם

אני מתכוון לקנות את H320 של IRIVER עכשיו אני לא ממש הבנתי את הקטע שחלק מהחנויות כותבים שאנטנת הרדיו נמצאת בתוך האוזניות. האם מישהו מוכן להסביר לי את הנושא הזה עד הסוף? ואם כבר הרדיו נמצא "בפנים" אז שווה ללכת על הנגן הזה?

יאיר B

New member
בכל הנגנים זה כך

כל הנגנים משתמשים בכבל האוזניות כאנטנה ל-FM. הדבר נכון גם למוצרים אחרים כמו ווקמן ודיסקמנים שמכילים רדיו. גם במערכות סטריאו - אנטנת ה-FM הוא חוט חשמל פשוט שמחובר מאחורה (האנטנה המלופפת שיש לחלק מהמערכות היא לקליטת AM). שים לב שבהשוואה לנגנים הג'נריים - בH300 הרדיו נמצא בתוך המכשיר, בעוד שבחלק מהנגנים הללו הרדיו נמצא על האוזניות ולא בתוך המכשיר

stardust19

New member
יש דרך להוסחף אנטנה חיונית למכשיר

הזה? כלומר אני יכול להנות אנטנה חיצונית אבל האם יש דרך להוסיף את זה שמה? אני יודע שזה קיים בכל המכשירים זה לא חדש בשבילי פשוט אני רוצה לדעת עם אפשר להוסיף לו פיצ'רים בעצמי? תודה

יאיר B

New member
אנטנה בנוסף לאוזניות?

1. למה אתה צריך? 2. אי אפשר להוסיף אנטנה בנוסף לאוזניות כי אין חיבור מתאים (ממה שאני ראיתי / יודע, לשום נגן אין אפשרות להוסיף אנטנה). הערה חשובה: אם תוסיף לנגן פיצ'רים בעצמך - אתה מבטל את האחריות על המכשיר (ואני לא חושב שזה משתלם - מדובר במכשיר יקר מאוד!). כל פתיחה של גב המכשיר ו / או שינוי פנימי בו - מבטלים מיידית את האחריות!

למעלה