חבר'ה יש לי שאלה ב C עיצוב תוכנה

Black Soul Om

New member
חבר'ה יש לי שאלה ב C עיצוב תוכנה

יש לי שאלה כזאת ואנ'לא יודע איך אני אמור לעשות את זה... מי שיכול עזרה תתקבל בברכה! כתוב אלגוריתם המקבל מספר שלם K ורשימה L של מספרים שלמים ומחזיר את K האיברים הקטנים בL (הנח שK קטן מאורך הרשימה L) זה בנושא רשימות תודה לכל העוזרים
ושבת שלום

ELIELI22

New member
אז ככה ..

ובכן מה שעושים זה מבצעים מיון בזמן של n כפול log n , מיון בסדר עולה . ואז פשוט K האיברים הראשון הם הקטנים ביותר. זה מה שויני רמז לך .

Black Soul Om

New member
מיון בזמן של N כפול LOG N?!

זה לא אומר לי כלום אחי עוד לא הגענו לדברים האלה תכלס עוד לא הגענו אפילו למימוש אנחנו עוד באלגוריתם של הנושא רשימות

vinney

Well-known member
אתה יודע מה זה מיון?

(וכשאתה אומר "רשימה", למה אתה בעצם מתכוון?)

yuvalmadar

New member
תעזוב nlogn

סתם מיון סתמי של מספרים בn^2 יספיק. לא נראה לי שהשאלה מתמקדת בסיבוכיות. (כי קיים פתרון בזמן ליניארי לשאלה - באמצעות select - אבל לא נראה לי שהוא למד אותו ובוודאי לא אמור להמציא אותו בעצמו) ולכותב השאלה - אשאיר לך למצוא אלגוריתם כלשהו של מיון. כמעט כל מה שתחשוב עליו יעבוד למעשה. אבל אם תזדקק לכיוון נוסף, שאל.

Black Soul Om

New member
חבר'ה השאלה היא לא בסיבוכיות

מבקשים ממני לכתוב ת'אלגוריתם שיעשה ת'פעולה הזאת... מימוש בסביבת העבודה בנושא רשומות עוד לא למדנו איך לעשות את זה אז אנחנו עם אלגוריתמים

double X

New member
אתה צריך למיין

את הרשימה שלך, ככה שהמספרים בה יהיו מהקטן לגדול, ואז לעבור על הרשימה ולהדפיס את K המספרים הראשונים. אם אתה צריך לפרט גם איך אתה ממיין, תשאל ונסביר לך.

למעלה