חברה יש לי שאלה...

חברה יש לי שאלה...

איזה סגנון של מוזיקה אתם חושבים יותר מתאים לדנה, סגנון הדאנס הכובש סטייל תגיד לי מי, או אתה הדי ג'י שלי, או צינקוומילה, או הסגנון השקט והרגוע, סטייל עד היום, ואחרי הכל, למה כתבת לי שיר, אני חושב שהסגנון הזה של הבלדות השקטות פשוט תפור עליה, היא כל כך מרגשת אותי בשירים השקטים שלה, והקול שלה נשמע כל כך יפה כל כך ענוג, שזה פשוט כובש, למה כתבת לי שיר בעניי הוא אחד השירים הכי יפים ששמעתי בחיים שלי! אז מה אתם חושבים?...

neshamma

New member
אני חושב.....

שדנה היחידה שבאמת אבל באמת !!! מסוגלת לזעזע את המועדונים חבל ששומעים את זה פחות בזמן האחרון החומר שהיא יוצרת בתקופה האחרונה השתנה לאחר גם בדאנס ''רגוע יותר''
היא בסדר ודואגת שיהיה רעש טוב באוזניים היא לא שוכחת לשלב גם מילים עם משמעות ולא רק Arola lora Alora nah'niela bele bele Timtimtimpa timpa tipmare Ooo ooo ooo ooo pa Aa kukita chiqitita Aa kukita chiqitita Arola lora arola lora חולה עליה !!

KristineW

New member
נו, אז אוליי תעשה על זה סקר?

אומנם אני אישית הכי אוהבת את הבלדות שלה, "למה כתבת לי שיר", "עד היום" ו"ואחרי הכל", אבל מצד שני אני גם חולה על כל הדאנס שהיא עושה, סטייל מגנונה וצ'ינקוואמילה...
אבל, אם דנה תשיר רק בלדות, זה אומנם יהיה נחמד, אבל קצת משעמם לטעמי ובכל זאת, דנה היא לא בדיוק וויטני יוסטון...
מצד שני, אם היא תעשה רק מוזיקת דאנס, כמו פעם, זה אוליי לא יהיה משעמם, אבל יהיה קצת מאוס... חוץ מזה שבאלבום פופ טוב חייבת להיות לפחות איזשהי בלדה...
ואני דווקא חושבת שדנה טובה גם בדאנס וגם בבלדות!!!
וזה בדיוק מה שייחודי בדנה!!! ולדעתי הכי טוב בשביל דנה זה לשלב כמה סגנונות, כי היא ממש טובה בזה והיא באמת עושה מוזיקת פופ במלוא מובן המלה!!!

next19

New member
ואתה למה לא כתבת לי עוד שיר שקט :)

בגלל שדנה זמרת פופ/דאנס נוטים לייחס לה קול רע אני חושב שזו טעות גדולה ודווקא בשירים המלודים יותר הקול שלה בא לידי ביטוי וזו דנה נטו... אני מאוד אוהב את אני לא יכולה בלעדייך השקט, אני חושב שהגירסה שלה ל"זמר שלוש התשובות" הרבה יותר טוב משל זהבה בן, "אחרי הכל" אצל זמרת אחרת וזמן אחר היה יכול להפוך ללהיט ענק שמביא את האלבום שלו למכירת אלפי עותקים, ו"אתה למה כתבת לי שיר" אחד השירים שאני הכי אוהב של דנה בעיקר בגלל הדמיון לסגנון של מדונה באלבום "music". הגירסה של דנה לתפילה של עפרה חזה נדירה (חבל שלא יצא סינגל רישמי או הקלטת אולפן של השיר, מקוה שזה יכנס לאוסף החדש). חבל שיש מעט שירים כאלה של דנה...

דנהה1

New member
אם כבר השיר השקט שהקול המדהים

שלה מתבטא בו זה women in love

KristineW

New member
לאאאאאאאאאאא!!!!../images/Emo5.gif

הביצוע של דנה ל- WOMAN IN LOVE היה... אני לא רוצה להגיד גרוע, הוא היה סביר, אבל רחוק מלהיות מדהים!!! ואל תשכחו שהמקור הוא של ברברה סטרייסנד ואחרי ששומעים את המקור אומרים למה היא בכלל חידשה את זה??!!

דווקא אני לא חושב ככה.

דווקא בעניי החידוש היה יפיפה. תראי אף פעם לא אהבתי את ברברה סטרייסנד, וגם אני לא חושב שיש לה את הקול הכי מדהים בעולם, והביצוע שלה ל "אישה מאוהבת" הוא איך להגיד די משעמם אפילו שהוא המקורי, ודוקא בעניי דנה הכניסה לשיר פלפל, טעם, ריח, וגיוון מוזיקלי, דנה שרה אותו מדהים ובסוף עולה לעוצמות שמרעידות את כל השיר. אז תתפלאי לשמוע תמרי שבעניי החידוש של דנה לא רק פי 2 יותר יפה מהמקור אלא פי 3. שלא לדבר על זה שלדנה יש קול יותר יפה מלברברה.

דנהה1

New member
אני חושבת

שלא יעזור בית דין! הדמות שנוצרה לדנה היא לא שקטה ולא רגועה אלא מופרעת למרות שהיום היא יותר מתונה ולכן שירים קטים זה לא היא (שלא תבינו לא נכון, אני חולה על "שיר" ועל "ואחרי הכל") אני חושבת שהכי מתאים לה זה הדאנס

nerod 72

New member
אני חושב...

שדנה צריכה לעשות אלבום ולכלול בתוכו את כל הסגנונות, כמו שהיא עשתה באלבומים הראשונים- קצת דאנס עם ביצים,קצת ערבית, קצת בלדות, וקצת פופ קצבי. אני באופן אישי אוהב את הקטעים היותר מופרעים שלה, כי אני חושב ששם דנה הכי בבית,אבל מסחרית להוציא אלבום כזה זה לא יהיה טוב, כי הוא לא ימכור כ"כ טוב. WHEN IM GOOD IM GOOD ,BUT WHEN IM BAD IM BETTER

שני32889

New member
ברור שהדאנס.....

אני ח=ו=ל=ה על השירי דאנס שלה הם הכי פצצתים והכי מתאימים לה לדעתי !!! יש לה קול שמשתלב חבל על הזמן במוזיקת דאנס וכל זה,חוץ מזה שאני דווקא מזה לא אוהבת את שירים השקטים שלה,ממש אף אחד מהם !!!!

אני חושב שבלדות ../images/Emo29.gif

הבלדות של דנה כל כך מרגשות! היא אחת מאותן זמרות שיכולות לגרום לך להרגיש כל מילה ומילה. אני מעדיף את הבלדות שלה על שירי הדאנס שלה...הבלדות שלה יותר אמיתיות וכנות וזה מה שכל כך יפה בהן בעיניי. נ.ב מושיקו, אתה כל כך צודק! "למה כתבת לי שיר" הוא אחד השירים היפים שיש בעיניי. הוא כל כך מיוחד!

בהחלט...

אני ממש חושב ככה, דווקא ממנה בגלל כל הקונספט של זמרת פופ, ובגלל כל החומר המיוחד שהיא עשתה במהלך הקרירה כמו צינקוומילה וסעידה סולטנה, ודווקא בגלל שדנה נחשבת מלכת הדאנס בישראל, אז... זה מה שהופך בלדה שלה למשהו כל כך מיוחד ומהפנט, הקול שלה כל כך מתאים לבלדה וכל כך מרגש שחבל על הזמן.

ועוד דבר!

אף על פי ששירי דאנס הם נחמדים מאוד, אין מה לעשות, בשביל להראות יכולת קולית חייבים בלדה. בלדה עושה את העבודה באופן הכי טוב...וחוץ מזה דנה היא דיוה! בתור דיוה היא חייבת בלדות...

eyalush001

New member
לדעתי...

כל אומן מתפרס על כמה סגנונות מוזיקה. בין אם זה אומן פופ ובין אם זה אומן של מוזיקת רוק. כל אומן יש לו את השירים שלו וגם את הרגועים יותר , הנינוחים יותר, על מנת לגוון . דנה מצויינת בשניהם. התדמית שלה יותר מתאימה לדיוות מועדונים וזמרת דאנס אבל זה לא אומר שהיא שרה פחות טוב בלדות מרגשות. חולה עלייך דנה!

nerod 72

New member
בדיוק...

חזרתי מהעבודה וראיתי את הדיון על סגנון המוזיקה של דנה. אני חושב שהאיכות הווקאלית של דנה עולה בבלדות. בשירי הדאנס, הקול של דנה קצת נאבד בכל ההפקה האלקטרונית של הדאנס. חוצמזה, דנה חושפת את עצמה לקהל יותר גדול בבלדות. לדוגמה: השיר "עד היום". זה שיר כ"כ טוב,אולי אחד הכי טובים שלה. אפילו אמא שלי, שהיא לא אוהבת את המוזיקה של דנה, התאהבה בשיר הזה משמיעה ראשונה.היא אפילו לקחה את הדיסק לעבודה שלה, והשמיעה לכל החברות שלה שם, שנורא התלהבו מהשיר!! היא אמרה שחבל שדנה לא הוציאה את השיר הזה כסינגל לרדיו, כך הוא היה הופך ללהיט ענק!! WHEN IM GOOD IM GOOD ,BUT WHEN IM BAD IM BETTER

היא דווקא הוציאה אותו אותו כסינגל!

אבל כמעט ולא השמיעו אותו לצערי... זה באמת אחד השירים היפים של דנה. כמו שכבר כתבתי פה איפשהו, היא מצליחה לגעת בך באופן הכי כנה בשיר הזה. זה מה שכל כך יפה בבלדה הזאת!

דנהה1

New member
לדעתחי השיר השקט הכי טוב שלה

זה ואחרי הכל.... פשוט לאחרונה מצאתי את עצמי מקשיבה יותר ויותר לשיר הזה וממש מתחברת למילים....

זה בדיוק מה שטוב בבלדות../images/Emo70.gif

אפשר להקשיב למילים ולהתחבר אליהן... בשירי דאנס המפוצצים של דנה יש מן עומס כללי של סאונדים ובדרך כלל המילים הן לא מילים שאפר להתחבר אליהן.

למעלה