חבר'ה יש לי שאלה...

טל קפלן

New member
חבר'ה יש לי שאלה...

אני מתכנן לקנות חליפת גלישה בסוכות [= עכשיו התלבטתי בין שני גדלים האם זה צריך להיות: 2/3 או 0.5 MM??? למה ראיתי חליפה של BARE שהיא 2/3 וחליפה גלישה של מארס mares surfing שהיא 0.5 המארס עולה משהו כמו 800 והבאר עולה פחות... מה לקנות..?

Terminal Frost

New member
5mm יהיה לך עבה מדי

חליפות שנחשבות חליפות גלישה הם 3/2, ו5 כבר נחשבת חליפת צלילה אבל חברות ציוד צלילה כמו mares לא עושות חליפות גלישה הכי טובות כי הן לא מתמחות בציוד גלישה, אבל, המחירים אטרקטיביים. חברות גלישה כמו בילאבונג, ניל פרייד וכו' עושים חליפות שמותאמות לגולשים. ראיתי באילת חליפת בילאבונג לחורף (ארוכה) 3/2 ב740, וחליפה של sepa 3/2 ב600.

טל קפלן

New member
אחי לא הבנת אותי נכון...

לא התכוונתי 5MM אני יודע שזה עבה מידי אמרתי 0.5MM שזה חצי מלימטר.... יש מבין?

אודלינה

New member
אני קניתי בילאבונג פויל (הדגם הכי

פשוט) ב-690 (חדשה), אמרו לי שזה טוב גם למי שרגיש לקור למרות שהחליפה תפורה. לא השקעתי יותר מדיי כי שאר הכסף זה לנסיעות במונית שירות חחח

טל קפלן

New member
אני קונה ממארס יש לי שמה קשרים..

ככה שאני מקבל הנחה גדולה רק רציתי לדעת מה עדיף איזה עובי... 2/3 או חצי מילמטר?

טל קפלן

New member
למה לפי מה שהסבירו לי שמה...

יש להם חליפות חדשות של mares surfing שעולות ככה 800 וזה חצי מלימטר ואני מפחד שיהיה לי קר איתם ויש את ה-bare שזה הרבה יותר זול אבל זה 2/3 ואני חושב שהמארס מולחם משהו כזה.. קיצור אמרו לי שעדיף את המארס יהיה יל יותר נוח ופחות קר.

MrBlack1

New member
קח בחשבון

חליפות שנועדו לגלישה מיוצרות כיום עם בדים גמישים שמקלים על החתירה (זה באמת עובד...). אני מניח שחליפות צלילה לא עשויות כך.

טל קפלן

New member
כן אבל אני מסביר שוב ומדגיש!!

זה לא חליפת צלילה!! זה mares surfing זה נועד במיוחד לגלישה לא לצלילה השאלה היחידה שלי זה מה עדיף לחורף אצלנו האם יש הרבה הבדל בין 2/3 או בין 0.5 MM??

flitzer

New member
גם ככה בקושי אפשר לגלוש פה בחורף...

עד שיש גלים זאת סערה. ועד שיש גלים שאפשר לגלוש, אתה תהיה בצבא לימודים עבודה או משהו אחר...

MrBlack1

New member
חצי מילימטר זה כלום

2/3 זה מינימום, מצד שני יש אנשים שגולשים פה בחורף בלי חליפה בכלל.

אFרת

New member
או מודבק או מולחם

אל תיקח תפור - בתפור המים יתחלפו ובמולחם/מודבק הם ישארו בפנים ויחממו אותך... ותיקח 2/3 אתה תקפא עם חצי מילימטר!!!!

למעלה