חברה כל אחד שיכנס לפה ויספר לנו

כנ"ל גם אני בהודו לא יודע למה...

מה יש במקום הזה אבל הוא תפס אותי חזק אולי אילו הם המנהגים אולי האווירה האנשים והכל יחד בעצם. משהו די מפחיד שעברתי היה באוטובוס שלקחתי בגבול נאפל הודו לא משנה שלפני העלייה לאוטובוס עצר אותי שוטר והתחיל ללעוק עליי בהודית ולאיים עלי עם המקל שלו בקיצור אני על האוטובוס לכיוון תחנת הרכבת 7 בערב חושך מוחלט אני התייר היחיד באוטובוס היו המון אנשים כולם מסתכלים עליי אני מתחיל להזיע פתאום הנהג מתחיל לצעוק משהו בהודית כולם מסתכלים עליו ואחד הנוסעים מצביע עליי ואז כל האוטובוס מתסכל עליי וכולם מתחילים לדבר בהודית חשבתי כבר על הטלפון שאני הולך להרים הבייתה ולהגיד שעצרו אותי ואני בכלא. אבל הכל היה בסדר והגעתי לתחנת הרכבת בשלום ומשם היישר לורנסי. חוויה שונה שלא אשכח כל חיי עברתי בראגי´סטן הייית בשוק עם כמה חברה שהכרתי פתאום כל אחד התפזר לכיוון אחר ואני נותרתי לבד בשוק מאוד גדול התכנון היה לקחת טוקטוק חזרה למלון ולא רציתי שהם יסעו בלעדי פתאום עוצרת מונית ילד קטן רץ לנהג צועק לו משהו בהודית ואוחז לו בחולצה הנהג בא אליי ושואל אותי באנגלית אם אני הסתובבתי עם מישהי אני אומר לו שכן והוא אומר לי אם אתה מחפש אותה הילד אומר לי שהיא הלכה לכיוון ההוא (ומצביע לעבר אותו הכיוון) אני בהלם לחלוטין אומר תודה וממשיך הלאה פתאום רוכלת אחת אומרת לי היא הלכה לשם אני הולך ואז בא הודי וצועק לי החברה שלך הלכה לשם פתאום בא מישהו לא לא היא הלכה לשם לכיוון השני אחרי כמה שניות באה בודית ואומרת לי הינה היא ומצביעה על הבחורה מרוןב הלם לא ידעתי מה להגיד חוץ ממאה פעם תודה עליי לציין שלא הסתובבנו יחד באותו המקום.ובטח שלא הייתי באותו המקום שבו מצאתי אותה... לא יודע איך להסביר את זה קסם או כח עליון של ההודים אבל זה קרה וזו עובדה... אךךךךךךךך מתי נחזור מתי?????

חברה כל אחד שיכנס לפה ויספר לנו

באיזו מדינה במזרח הוא הכי נהנה ואיזה דבר הוא הכי זוכר מהטיול משהו שנכנס בו חזק מאוד זו יכולה להיות חוויה מטריפה משהו עצוב או מפחיד משהו שהשאיר בו חותם זמן רב. ולמי שלא היה במזרח ומתכנן לטוס יגיד לאן ולמה דווקא לאותו המקום.

דקלה 79

New member
המקום שאני אהבתי ..ודבר אחד עצוב

שלום לכולם אני טיילתי במזרח, בתאילד לאוס נפאל והודו המקום שאני הכי אהבתי היה נפאל אני עשיתי טרק של האגמים הקפואים טרק שיוצא מקטמנדו (רב הטרקים יוצאים מפוקרה ) טרק שלקח לי כ9 ימים אני לא יודעת כמה הוא פופלרי מכיוון שאני לא נתקלתי בישראלי אחד במהלך הטרק אבל בהחלט מדובר במשהו מדהים עברנו דרך כפרים שאין בהם חשמל התקלחנו עם דליים והדבר הכי מדהים היה לקום בבוקר לצאת החוצה לראות את הזריחה ולגלות שאתה מעל העננים - אני אפילו חזרתי עם תעודת רמבו... **רציתי לציין שהודו גם מדהימה יבשה ענקית ויש ככ הרבה דברים לראות מיערות ירוקים בצפון ערים קדושות מדבר וחופים מדהימים בדרום - הדבר שלי לא ממש ברור זה למה אנשים נוסעים לשם רק בשביל סמים??!! זה די הגעיל אותי כל הטיול לראות אנשים תקועים באותו המקום חודשים כי הם מחפשים רק מה לאכול לעשן או להריח היום שיפיל אותם יותר חזק מאתמול ואחד הדברים שממש נשאר חרוט בזכרוני הוא: בחורה יפה שישנה איתנו בגסט האוס בחורה נורמלית לכל דבר שלקחה טריפ (החברות טוענות שעוד בארץ) ופשוט יום אחד הכל חזר והיא חזרה להיות ילדה קטנה שצריך לקלח ולהאכיל אותה וחוץ מלבכות ולצחוק היא ממש לא תפקדה וההורים שלה הגיעו לקחת אותה מהודו חזרה לארץ. לשבת במקום מטריף כזה בתקופה הכי יפה של החיים ולראות איך בנאדם כמוך דפק לעצמו את הטיול והחיים בכמה שניות והבנדאדם הזה יכל להיות אתה!!! - די מפחיד ומזעזע תשמרו על עצמכם

זו אחת מן הסיבות שבגללה התרחקתי

מרוב הישראלים בגואה. כל הקטע של בוא אלינו בערב נשב על איזה צי´לום. אני לא מכליל אבל אנשים שאני הכרתי היו כל היום בחיפושים אחר הדברים הללו ואיזה צחוקים הם עשו אתמול בדירה עם הסמים ואיך ההיא הקיאה ואיך ההיא עישנה אנשים שנתקעו חודשיים שלמים באותו המקום רק כדי להיות עם הדבר הזה כל הזמן. קמים בבוקר לא פתחו את העיניים ישר רצים לבאנג. ומתפארים בקולי קולות וכל אחד מנסה להראות איזה גבר הוא. חבל לי שזה כך אז פשוט הלכתי משם. והקטע שהכי הדהים אותי זה ההודים שבאו אליי. כל אחד שששמע שאני מישראל בין שיחה לשיחה הציע לי חשיש "ביקוז ישראלי פיפול לייק מסטול." חבל וכואב!!!!

green eyes

New member
מה אתה מדבר??? אין כמו צ´ילום על

הסובח....למרות שאני מעדיף את הבאנג. ואין מה לעשות,ככה זה, לכל עם יש את הסטיגמה שנתפסה עליו. למשל היפנים,ידוע שאפשר לרמות אותם חופשי בכסף,כי בשבילם זה גרושים,אז ההודים ישר מעלים באיזה 300 אחוז את המחירים שהם רואים יפנים. הצרפתים מסריחים,האיטלקים אוהבים זונות,הבריטים סתם שיכורים כל הזמן,ואנחנו מסטולים. לפי דעתי,זה הסטיגמה הכי נחמדה מכולם. בום בולינאת!. אהה,בקשר לדיסקשן פה,אין כמובן על הודו,למרות שלא הייתי במקום אחר,אני יודע ששום מקום אחר לא יהיה כמו הודו,והחויה הכי מדהימה שהייתה לי,זה הקלות שבה אירגנו מסיבת טראנס על הגג של הגסט האוס שלנו במנלי,והלילה המטורף שהיה שם,ואיך שפתאום כל הכפר על הגג שלנו.

ברוטוס

New member
יפה, התקדמות../images/Emo60.gif

פעם שעברה זה היה "אירגנתי" אני רואה שלמדת להתחלק בקרדיטים, בום עליך
ומה, ברור שהודו חוצמיזה ברוך שובך, התחלתי כבר לדאוג אה, ועוד דבר: תרגע על עצמך

green eyes תבין משהו.....

זה לא שאני אמרתי שכולם לוקחים וכולם משתמשים. כל אחד בראש שלו כל אחד עושה מה בא לו כל אחד טוב לא ומרגיש טוב עם משהו אחר. אני לא אגיד לאף אחד מה לעשות את דעתי אני שומר לעצמי אני מדבר על ההתלהבות על הקטע של להוכיח אני הגבר כי אני אתמול עישנתי כל הלילה זה דבר שאותי באופן אישי הגעיל. אתה מעשן? סבבה לך עם כמה חברים ותעשנו בכיף אבל אל תשחק אותה הגבר ותתחיל לצעוק איזה צחוקים היו אתמול עם ההיא שעישנה והתעלפה בדירה או שצועקים בקול גדול ועוד אלף דוגמאות. זה הכל אחי כל אחד יעשה מה בראש שלו כל אחד יקבע לעצמו את הטיול ואת הכיף שלו. נווו ומה עם תמונות שהבטחת?

הכי נהנתי בקו-סמוי../images/Emo42.gif

בעיקר בגלל שהייתי שם הרבה זמן [5 שבועות] עם קבוצת אנשים מ-ק-ס-י-מ-י-ם מכל העולם, שעם רובם שמרתי קשר שנים. היינו קבוצה מגובשת ועשינו המון דברים ביחד. חגגנו Xmas, הדלקנו נרות בחנוכה [כל ערב. האוסטרלים היו יהודים וגם אחד הקנדים ואחד האמריקאים, שברכו בשמחה על הנרות
] ב-new year´s eve חגגנו באיזה מסיבה עד 7 בבוקר. אח"כ החוף התחיל להתרוקן, ומכיוון שהיה לנו קשה להיפרד נפגשנו כולנו בבנגקוק. כשהצטמצמנו ל-10 אנשים [בלבד] סחבתי את כולם בחזרה לקנג´נבורי [כולם כבר היו בכל מקום במילא]. בקיצור - נהנתי מהחברה. גם בטוקיו נהנתי מכל האנשים שגרו אתי בדירה, אבל הנוף שהכי הלהיב אותי היה של פסגות ההימלאיה.

אוי למה אתה מבקש כזו בקשה קשה?

חחח... תשמע,הייתי בתאילנד,נפאל והודו,וכל אחת מהן מיוחדת בפני עצמה ,ולכל אחת מהן יש את הקסם שלה,ובכל אחת מהן יש מליון דברים שאני מוכנה עכשיו לחזור אליהם,ממש ברגע זה.... הדבר היחיד שימשוך אותי לתאילנד יותר מלהודו או לנפאל,זה הים והשמש...אני,מה לעשות,משתדלת לרדוף אחרי הקיץ.... אבל בכל אחת מהן יש קסם משלה....

החוויה ההודית שלי

יצא לי לטייל בכמה מקומות בעולם ולכל מקום יש את היופי שלו אבל רק בהודו יש לך את ההרגשה שאתה לא רק צופה בהצגה אלא שאתה השחקן הראשי באיזה הפקה ענקית של סרט מהחיים>>כמו הקטע שקרה לי במדוראי שזו עיר בדרום הודו לשם הגעתי עם זוג חברים במהלך פסטיבל הקציר(´פונגל´ בלשון המקומיים) .הלכנו ללשכת המידע המקומית כדי לברר על כל מיני אירועים מתוכננים ובזמן שחיכינו נכנסה אישה הודית שאמרה לנו, "בעצם יש לנו אוטבוס שמחכה בחוץ שנוסע לכפר שנמצא בסביבה ושם תערך מסיבה לכבוד החג והכל בחינם". אנחנו כמו ישראלים טובים שמענו חינם נדלקו לנו הפיוזים וקפצנו על המציאה.בחוץ חיכה לנו אוטבוס מפואר עם 5 תירים שלקח אותנו לכפר.איך שהגענו הרגשנו שמשהו מיוחד מתבשל פה .מרחוק הבחנו בשיירה ענקית של פרות הודיות ענקיות מקושטות רתומות לכרכרות כחולות אבל לא היה לנו הרבה זמן לחשוב כי איך שירדנו חיכו עשרות מקומיים שהתחילו לתת לנו כל מיני דברים אחת שמה לנו על הצוואר מאלה ענקית שני נתן לנו שקית ענקית עם כל מיני הפתעות בפנים מישהי שמה לנו טיקה במצח ככה עברנו מאחד לשני עד שהגענו לכרכרות שלקחו אותנו עד לכפר כשאנחנו מוקפים בעשרות אנשים וילדים עם תזמורת שניגנה מארשים הודיים לכבודנו ואללה ההינו בשוק אני אישית הרגשתי כמו איזה מלך שעושה סיבוב דאווין בכפר, אבל זו היתה רק ההתחלה כשירדנו התחילה חגיגה של אנשים מחופשים לכל מיני חיות שרקדו מסביבנו ועשו שמח.בכפר עצמו הסתערו עלינו עשרות מדריכות מלשכת התיירות שעשו עלינו את הסטאז´ ולקחו אותנו מאירוע לאירוע היו שם פסלים,קוראים בכף היד, נשים שעסקו בקליעת סלסלאות, נכנסו לבית שם אירחה אותנו משפחה ובישלו לנו שם מארוחות החג, היה שם תאטרון בובות הודי שחנק אותנו מצחוק ומלא דוכנים עם ממתקים ומשקאות בחינננננם.אח"כ לקחו אותנו להופעה מושקעת של להקת מחול הודית מפורסמת עם פרופסור למחול שהרצה לנו וכל זה מחובר למערכת הגברה של 200,000 וואט ,3 שעות הופעה יצאו לנו ניטים מהראש.נגמר? לא.ארגנו לנו ארוחת ערב בחיק הטבע ,ארוחת מלכים, וכל הזמן עומדים מסבינו מלצרים שממלאים לנו את הצלחות, התפוצצנו. פתאום שמענו בומים באוויר התחיל מופע זיקוקים שלא היה מבייש את אולימפיאדת סידני וכל זה 2 מטר מאיתנו נכנסנו מתחת לשולחנות מהפחד בקיצור היה שמיייייח ,ותאמינו לי עוד לא סיפרתי לכם חצי ממה שהיה שם כל הדרך חזרה למלון לא עיכלנו מה עבר עלינו.למחרת התקיים בכפר ליד מרוץ שוורים אבל זה סיפור אחר לשעה אחרת. ולא נשכח את הזריחה המדהימה ב ABC את הפס בטורנג לה את האגמים הכחולים בטיבט יאלה פארוק לך לישון מה אתה מZיןלאנשים במח לילה טוב

למעלה