חברה כנסו קבלו מה קרה לי אכזבה!

סטנלי 2

New member
חברה כנסו קבלו מה קרה לי אכזבה!

במיטב כספי אני ואשתי רכשנו אופני פוגי רובה , לאחר שקנינו את האופנים הופתענו לגלות שהחלקים אינם תואמים למשל הסטם איננו אותו אחד המופיע בקטלוג אך הוא הוחלף במקום והמעצורים אינם 105 כי אם פשוטים יותר לאחר שניסיתי לדבר עם היבואן נאמר לי מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל וכו' לא קניתה אצלי תפנה לחנות אני לא מדבר עם לקוחות פרטיים תגיד לחנות שהמלצתי שיקבלו את אופניך חזרה . אם יד על הלב אני התאכזבתי מאוד ואמרתי לעצמי מה יהיה אם חלילה תיהיה לי בעיה רצינית עם האופניים האם כל כספינו ירד לטמיון מה דעתכם מה לעשות אני כל כך מעוצבן שעדיין לא רכבתי עם האופנים והאמתי גם אם אילו אופנים טובות קשה לי לרכב באופנים של יבואן כזה זה יחס זה, אפילו שהיבואן התבקש להביא את כתובתו כדי שאשלח לו מכתב הוא בקושי נתן את כתובתו והוא אמר לי תראה מעביר אחורי רשום בקטלוג 105 וקיבלתה אולטגרה אז אתה צריך להחזיר אותו, למרות שאם הוא יבדוק באתר הבית הוא יראה שמופיע אולטגרה. לסיכם גם אם מדובר בטעות באבזור דבר שיכול להיות אני חושב לא לא ציפתי לקבל כזה יחס נוראי מה קרה אי אפשר לדבר עם לקוח חברה מה דעתכם מה לעשות באופנים אני נורא ומרוגז וכואב,דרך אגב חנות האופנים ניסתה לעזור לי ואליהם אין לי טענות כלל.

באיזה שנת דגם מדובר?

ב- 2005 האופניים מגיעים עם ידיות ומעבירים 105 ומעצורים של טקטרו ב- 04, 03, ידיות ומעביר קדמי ומעצורים של 105 ומעביר אחורי אולטגרה ב- 2005 הקראנק הוא של טרובייטיב

האם המוכר יידע אותך?

האם בעת הקנייה נאמר לך משהו על ההבדלים בין דגמי השנתיים האחרונות? אני שואל משום שמיקי בר אור העלה כאן את ההשערה שקנית דגם שאינו בקטלוג של השנה אלא של שנה שעברה. אם קיבלת קטלוג וקנית לפי דגם נבחר (על ידך) בחנות היו אמורים ליידע אותך שזה דגם שונה. מכיוון שאיני יודע מה התרחש בעת הקנייה אני חסר פרטים. בכל מקרה, במידה וטרם רכבת על האופניים, זה מעט מוזר אם החנות לא תקבל אותם חזרה. לקוח לא מרוצה גרוע מלקוח מאוכזב שמקבל אפשרות להביע אכזבתו על ידי החזרת הנרכש.

סטנלי 2

New member
ראיתי את הקטלוג ואת המפרט באתר

החברה ורק לאחר שחזרתי לביתי גיליתי את הדבר איני מעוניין להחזיר את האופנים אך אני כועס על היחס הלא נעים מבחינתי!

otz1

New member
אופני פוג'י רובה

תקשיב ותקשיב טוב,יקירי.קיים נוהג נלוז בחנויות אופניים להוזיל מחיר בכך שמשנים חלקים.יכול להיות וזה בטוח למעשה כי הורכבו לך חלקים במקום המקוריים כי המקוריים הורכבו באופניים אחרות או נמכרו כחלק בודד. היחיד שאחראי לכך הוא בעל החנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 האחריות של היבואן היא באספקה בלבד ולא מעבר לכך.חזור לחנות יקירי,בעל החנות לא עזר לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bolivar simon

New member
fuji bikes

i think because you buy two bikes one for you and one for you wife they change the stem for shorter one so they canot get the same one i have the same bike and i very happy whith then and also was chep the brakes is not shimano but the r.d. is ultegra i just climb tzuba today and its a good bike.

123max

New member
אופני פוגי יבואן אין כל בסיס להשמצה

אופנים מעולות שבמעולות עים יבואן שהוא איש יקר חם ואדיב וכן אים יש למשהו בעיה זה למוכר כי ממנו קניתה את האופנים וגם ההתקשרות שלך מולו תרכב על האופנים ולא החלק זה או אחר זה רק הרגלים רכיבה מהנה

למעלה