חברה כנסו!!! חברה,תענו על מה אתם חושבים שיהיה בסדרה בהמשך. בברכה, סהר
ח חיית בר היחידה New member 4/2/04 #2 האמת אנ ילא זוכרת מה היה הסוף../images/Emo94.gif של הפרק האחרון מישהו יכול להזכיר לי ואז אני אגיד מה אני חושבת שהיה בהמשך
האמת אנ ילא זוכרת מה היה הסוף../images/Emo94.gif של הפרק האחרון מישהו יכול להזכיר לי ואז אני אגיד מה אני חושבת שהיה בהמשך
S skopy New member 4/2/04 #3 על פי מה שאני זוכר צבי מציעה לאסתי את הג'וב של מיכל. בסוף היא מסכימה. נטלי הולכת אל גברת דינה ומספרת לה שהיא סבתא רק לא יודעים מה האבא. זה מה שאני זוכר...
על פי מה שאני זוכר צבי מציעה לאסתי את הג'וב של מיכל. בסוף היא מסכימה. נטלי הולכת אל גברת דינה ומספרת לה שהיא סבתא רק לא יודעים מה האבא. זה מה שאני זוכר...
G gargamich New member 9/2/04 #4 הדעות שלי לגבי העתיד: ניחוש- נטלי בהריון מנועם! אבל היא בטח תעשה הפלה... בכל אופן לא נראה לי שהיא תלד... ומסכנה אסתי... לא מספיק שהיא חושבת שיש לעומר רומן עם עלמה, עכשיו גם יתגלה ההיריון ולא יידעו של מי זה והיא שוב תסבול... מיייייייייייך שולט אייקון ה-
הדעות שלי לגבי העתיד: ניחוש- נטלי בהריון מנועם! אבל היא בטח תעשה הפלה... בכל אופן לא נראה לי שהיא תלד... ומסכנה אסתי... לא מספיק שהיא חושבת שיש לעומר רומן עם עלמה, עכשיו גם יתגלה ההיריון ולא יידעו של מי זה והיא שוב תסבול... מיייייייייייך שולט אייקון ה-