חבר'ה, לא יודע מה איתכם, כאן

miko1810

New member
חבר'ה, לא יודע מה איתכם, כאן

יש שמש משגעת של שלהי אוקטובר!! כולם בחוץ! מיליוני רוכבים!! עשינו 110 קמ כולל בלון ד'אלזס (למי שמכיר) איזה כייף!! קבוצות ענקיות של רוכבים לכל הכיוונים! איזה כבוד של המכוניות! (טוב, זה לא חוכמה, לכל אחד יש מינימום זוג אחד בבית, ומינימום רוכב אחד במשפחה) הרגשה נהדרת לרכב כך! שבילי האופניים היו פקוקים היום ע"י רצים, הולכים ורולרים, אז נטשנו אותם לטובת הכבישים ה"רגילים". היה כייף כייף כייף! וכול הזמן אני חושב על רמלה נחשון יער הנשיא, ואומר לעצמי, יאללה, אם היה לנו בארץ רק חלק מזערי מהכבוד שרוחשים כאן לרוכבים!! היינו מדינת האופניים!! בחיי!! שיהיה לכולנו רק כייף!

yossi113

New member
בחייאת מיקו,

באת להוציא לנו ת'עיניים? עוד מעט תספר לנו שאתם עובדים 35 שעות בשבוע ויש לכם חמישה שבועות חופש בשנה! תדע לך שאין סיפוק כמו הסיפוק מהרכיבה בארץ - כל פעם שאני חוזר בחתיכה אחת הביתה - אני מלא סיפוק!

miko1810

New member
חחחחחחחחחחחחח

אבל זה באמת כייף פראי! ובלון דאלזס! כוס אוחתו איזה עלייה! אבל היינו כל כך הרבה כך שהטובים קפצו קדימה, ובכל זאת נשארנו איזה 30 עם ה"אוטובוס" עד למעלה. פשוט משגע! ובמיוחד שאף אחד לא ציפה למזג אוויר כזה שגעוני, אני הוצאתי כבר את כל ציוד ולבוש החורף מהבוידם, ופשוט לא היה צריך היום! והשלכת כאן עם כל הצבעים המהממים מצהוב זועק ,אדום, עד חום, והשמש משלחת בהם את כל הנצנוצים שלה! חבר'ה! היום היה לי טוב! בחיי שחושב עליכם!

miko1810

New member
צודק!

בגלל זה ההשוואות שלי לארץ! לא מסוגל להפסיק לחשוב מה היה קורה לו לעניין המסויים הזה שנקרא רכיבת אופניים, היו מקדישים טיפ טיפה יותר תשומת לב. מהבחינה האישית (נהגים, רוכבים וכולי) ומהבחינה התחבורתית (שבילי אופניים). יש כאן (שטרסבורג) למעלה מ400קמ (כן כן!) של שבילי אופניים! אני יוצא מהבית למרכז העיר, תוך 5 דקות אני במרכז כשאני רוכב בשבילי אופניים, מבלי לסכן את עצמי או את הנהגים. בהשקעה מאוד קטנה ניתן לעשות זאת בתל אביב. ואז... השמיים הם הגבול. בחיי! תל אביב זו עיר שמתאימה לאופניים כמו כפפה! אנשים הנוסעים מחולון, בת ים ראשון,ר"ג, פ"ת, רעננה. בחיי, בלי פקקים, 15 דקות רכיבה נינוחה ואתה במרכז תל אביב! חלומות חלומות!! נו, מותר לחלום לא?!

yossi113

New member
נראה לי יותר פשוט

אם כולנו נעבור לאלזס/בורגון/פרובאנס. שמעתי שגם יש שם אוכל ויין טוב

למעלה