חברה, לא יודע מה לומר

lance-knight

New member
חברה, לא יודע מה לומר

פגעתי ברחלי. ובכלל לא רציתי בכך. מי שכבר הכיר אותי יכול אולי להעיד שאני לא אחד כזה. אבל מה לעשות. פגעתי בלי להתכוון. תגידו מה לעשות? הנה, אני מודיע זאת פומבי- רחלי, אם פגעתי בך, אני מצטער, מבקש סליחתך. איזה לא יוצלח שהורס את הכל...

הכל בסדר-נגמר

הקשר שלנו ברשת נשאר כמקודם. אני לא תמיד רואה את הפורומים אני הרבה ליד הכבלים עכשיו.....אז שום דבר לא אישי. שבת שלום רחל-נשמה

lance-knight

New member
רחלי

הבנתי שזה כבר לא יהיה כמקודם. אמרת ברשת- זה אומר שכבר לא שיחות בטלפון? אולי בכל זאת יש מקום לשפר יחסינו? אני פשוט אוכל את עצמי.

lance-knight

New member
ועוד דבר, רחלי

הייתי מאוד שמח לבוא למפגש הבא. אלא שכנראה כבר לא תרצי לראות אותי. בסדר, לגיטימי.

אתה מאלץ אותי לכתוב

אז ככה: 1-אתה יכול לבוא לביתי למפגש, אם תוכל להצטרף אם יורם כי אני חושבת שרק שניכם מהצפון...ואולי אני טועה. 2-אם יש לך משהו להגיד לי בטלפון, אני לא טורקת טלפונים, אבל בלי לפרט בפורום...השיחה לגבי "פרח".....ותפקידו...גרמה לי רצון לנתק קשר כן...ואין פה עניין של סליחה...אני לא ברוגז....אלא תפיסת עולם שלך שונה משלי...וזו זכותך לחשוב בדרך אחת...וזכותי לחשוב בדרך זו.....ובמקרה ששני אנשים חושבים בדרכים שונות..הדרכים לקשר נפרדות....ואתה לא צריך להשפיל את עצמך וכאלה לבקש סליחה...אין לזה עניין בכלל. למען הסר ספק, אני מתיחסת אליך כמו לכל אחד מחברי הפורום, וכשאני כותב משהו לפורום, אני לא מתיחסת לכולם חוץ ממך, כשאני רוצה לאמר משהו אישי..אני אומרת בטלפון למי שבקשר איתי, וטוב לי ולו הקשר איתי-כלומר הדדי. מצטערת שנאלצתי להגיב אבל אתה בחרת בפורום במקום באיימייל כל טוב מרחל-נשמה

lance-knight

New member
לא יודע

אם הכל הלך ככה- אז אולי לא כדאי גם שאני אבוא למפגש. חוץ מזה- אתם בטח מתכוונים להעביר את הזמן בשיחות קלות, עם צחוקים. מה אני אעשה אז? אני לא כזה. אז אם לא הייתי מבטיח ליורם לאסוף אותו- לא יודע. ואם הוא לא ירצה- אז יכול להיות שלא אגיע.

אז זה ההבדל בינינו lance-night

אתה מחפש את כל התירוצים בעולם ואני אומרת את האמת: אני מתה מפחד

lance-knight

New member
לא נטע

אלה כבר לא תירוצים. אבל אם קשר טלפוני לא הלך- אז מה הטעם לבוא, כשהכל כבר ברור. אני חושב זה בכלל תהיה חוצפה מצידי לבוא.

למעלה