חבר'ה לא עניתם לי,יש למישהו פתרון.. לגבי היונים? הם חזרו אלי אחרי ששמתי נילונים ונייר כסף
H haimw32 New member 8/7/03 #1 חבר'ה לא עניתם לי,יש למישהו פתרון.. לגבי היונים? הם חזרו אלי אחרי ששמתי נילונים ונייר כסף
P psa New member 8/7/03 #3 או ../images/Emo108.gif יש לי חתול .... - ליצור מן טחנת רוח(שכחתי את שמו בעברית ) כמו שהיינו מכינים כשניינו ילדים.תוקעים על מקל ווואלהה. זה גם אמור להפחיד אותם ,מבלי לפגוע בהן. אגב,מוכרים אותם בזול. אני קניתי לאמא שלי ,לאותה מטרה.בחנות צעצעועים.
או ../images/Emo108.gif יש לי חתול .... - ליצור מן טחנת רוח(שכחתי את שמו בעברית ) כמו שהיינו מכינים כשניינו ילדים.תוקעים על מקל ווואלהה. זה גם אמור להפחיד אותם ,מבלי לפגוע בהן. אגב,מוכרים אותם בזול. אני קניתי לאמא שלי ,לאותה מטרה.בחנות צעצעועים.
א אבא אסא New member 9/7/03 #4 הי חיים - נסה אולי לשים קרש באלכסון בצורה שלא תאפשר ליונים לקנן שם....
H haimw32 New member 9/7/03 #5 זה בעייה להשים קרש באלכסון כי...... האדנית באורך בסביבות 1.50-2.00 והרוחב הוא בערך חצי מטר
א אבא אסא New member 9/7/03 #6 אולי תשפוך שם חומר לא נעים כמו חומץ או משהו דומה? אולי תרסיס נגד ג'וקים? הכוונה שהריח הרע יבריח אותם משם...
אולי תשפוך שם חומר לא נעים כמו חומץ או משהו דומה? אולי תרסיס נגד ג'וקים? הכוונה שהריח הרע יבריח אותם משם...
H haimw32 New member 9/7/03 #7 אני יגיד לך יותר מזה שמנו אקונמיקה. היונים חוזרים וממשיכים לשבת ולהטיל ביצים זה לא מגעיל אותם ולא מפחיד אותם
אני יגיד לך יותר מזה שמנו אקונמיקה. היונים חוזרים וממשיכים לשבת ולהטיל ביצים זה לא מגעיל אותם ולא מפחיד אותם
ג גברת פריזל New member 9/7/03 #8 גם לי הייתה אותה בעייה שמתי שתי בובות ברבי ישנות של הילדה באדניות והן לא חזרו יותר