חבר'ה למה אני לא מצליחה להעלות לפה תמונה?=(

N יxוe כלל

New member
חבר'ה למה אני לא מצליחה להעלות לפה תמונה?=(

לה'ו אוףף אני מנסה וכנראה שהקובץ גדול מידי ואין לי מושג איך מקטינים! עד שעשיתי ריטוש ראשון חחח

just טלוש

New member
:)

תעלי את התמונה לאתר הזה ותתני לנו את הקישור הורדה
http://kvazim.com/index.php

Nienna17

New member
לא אהבתי..

לא יודעת זה פשוט לא מסתדר לי, מצד אחד הצוואר שלה כהה, והפנים שלה בהירות מאוד עד כדי כך שזה לא מציאותי, או שזה בכלל בהיר בצורה לא מציאותית ביחס לתמונה. בנוסף, הריטוש בפנים שלה נראה כאילו זה גם מטושטש וכאילו הפנים שלה הם ציור שעורבבו בהם הצבעים אחד עם השני. יש הרבה דברים בריטוש שגורעים מאוד מהתמונה. אל תקחי את הערות שלי כתקיפה, אלא כביקורת - אני מודה שהביקורת די קשה אבל באמת שאין יותר מידי דרכים לעדן ביקורות וצריך ללמוד להתמודד איתן ואז ללמוד בעצם מהשגיאות שלך לריטוש הבא שלך. ככה בעצם תדעי מה לעשות ומה לא לעשות. אם תרצי אני אגיד לך פרט פרט מה לא טוב בריטוש, ויהיה הרבה יותר טוב אם תסבירי איך את עשית את הריטוש.
נטלי.

Nienna17

New member
מה שכן שאהבתי

זה הגבות שעשית לה
, זה בהחלט יצא לך טוב.

N יxוe כלל

New member
תודה..לא שמתי לב לצוואר בכלל חח

לה'ו אבל אני ממש אהבת איך שיצא במיוחד בהתחשב שזה ריטוש ראשון שלי לגבי הצבעים אני לא רואה בזה בעיה ולגבי האור-זה משחקים של אור וצל ואם תשימי לב האור מאור בדיוק איפה שהוא מאור גם בתמונה המקורית ובכלל איפה שצריך להיות=) אולי זה מאור קצת יותר מידי אבל ככה זה אמור להיות ריטוש מגזיני לא?=) ואם אני אתחיל לפרט לך את כל מה שעשיתי אני לא אסיים כי אני בעצמי אין לי מושג..פשוט כל הזמן שיחקתי עם הדברים שם=)

למעלה