חבר'ה, למה לריב?

LiranTheWizard

New member
חבר'ה, למה לריב?

נמרוד משתמש בהיפנוזה? מצויין. אניל מדתי לירות לייזר מהעיניים כמו ציקלופ מ-X-Men. ועכשיו ברצינות - אין לי מושג מה השיטה של נמרוד. אני יכול לומר אבל שישנו אתר מסויים בו התנהל דיון בנושא לפני הרבה זמן בהשתתפותו של נמרוד וקוסמים מחו"ל. נאמרו שם כל מיני דברים כחלק מדיון מקצועי בו נטלו קוסמים שונים חלק. האתר עצמו עשוי לגרום לרובכם אכזבה לגבי כל העומד מאחורי נמרוד וכמובן, כל אחד אחר שעוסק בתחום. הכל מקרה, את הטענות צריך להפנות לאורי גלר ולא לנמרוד. נמרוד לא משתמש בשיטות אסורות. בארץ אסור להפנט ללא רישיון. יש נוהל מסודר בנושא. נמרוד לא עובר על החוק. לא צריך להמציא כל שטות כדי לגלות איך כל דבר עובד. נמרוד גם משתמש (והוא לא חייב להודות בזה, אין צורך ואני לא לא הייתי רוצה שיודה בזה) בשיטות שונות ומשונות כמו שאני משתמש בכל מיני שיטות כדי לדלות מידע כזה או אחר. אני מציג את זה בצורה א' ונמרוד מציג זאת בצורה ב'. הכל לגיטימי ומה שחשוב זה שהקהל ייהנה מהמופע. אנחנו הפכנו לחברה לא-נורמלית. כל דבר בודקים בציציות. נמרוד לא מרפא אנשים ולא טוען לכוחות על-טבעיים. אורי גלר טוען לכוחות כלו, ולכן אם רוצים לנהל מסע נגד מישהו, הרי זה נגד גלר. הוא הרי צריך לספק הוכחה, לא? בכל מקרה, מה שעומד מאחורי השיטה שנקראת FTH היא משהו די מבריק. אהבתי את הרעיון מאחוריה. שיטה חזקה שאפשר לעשות איתה הרבה דברים. היא מספקת בסיס בעצם לרוטינות מאוד בלתי-אפשריות. נ.ב. אני ממליץ לכל מי ששוקל להיכנס למנטליזם, שישקול קודם לעבוד על קסמי קלפים כמה שנים. פשוט לאף אחד אין תלונות נגד קסמי קלפים כמו שיש נגד מנטליזם, לפחות זה הרושם שנוצר כאן. כמובן, לא חייבים להיות מוגבלים לקלפים: גם מטבעות וגומיות יתקבלו בשמחה רבה. יום טוב לנו.

למעלה