ח'ברה מהר!!

Mr Peiser

New member
ח'ברה מהר!!

לאחותי הקטנה (ה') יש עכשיו מסיבת פיג'מות והיא ביקשה ממני לספר איזה צ'יז'בט משהו מפחיד מאוד. אם מישהו יכול לתת לי איזה צ'יזבט?? לא צריך בפירוט רק את העלילה בעיקר אני כבר אפתח את זה בזמן הסיפור...מהר בבקשה! תודה!

Odin The God

New member
הלואי ויכולתי לעזור לך...

ת'שמע אני לא אלוף בזה...אבל תחפש סיפורים ותדפיס אותם הפורום הזה שימושי מאד

Odin The God

New member
יש את הצ'יזבט על הבובה...

"יום אחד אבא קנה לילדה שלו בובה....פתאום בלילה שמעה את הבובה באה ופתאום ראתה אותה ואמרה אני יבוא לקחת אותך....ואז הילדה יום למחרת אמרה לאבא שלה ואבא שלה חתך לה תידים ..." תספר אותו הדבר עם עם איברים שונים בגוף והפעולות שהם עושים (רגלים:אני ילך אלייך) עד שבסוף הבובה מגיעה בפעם האחרונה והילדה שואלת למה את עושה לי את זה ואז הבובה אומרת (תגיד במבטא מבהיל:כדי לרצוח אותך!)

Mr Peiser

New member
תודה! אני אלך על זה עם הבובה..

וגם אני חושב שאני אאלתר על הסיפור של פרויקט המכשפה מבלייר עוד חצי שעה אומר לכם איך היה

WallFlower

New member
אני מציעה לך ....

משהו שקשור בילדים...חחח...ואו אני לא יודעת לאלתר...אמממ...תנסה משהו על בית רדוף רוחות
או שזו השעה או שאני סתם גרועה בלהמציא שברים בשנייה...אההה! שאוב רעיונות מהמאמרים!!! כמו הסיפור על אגם בודום!http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=445&art_id=7

Mr Peiser

New member
פחחחחח הלך סבבה

אתם לא מאמינים כמה קל להפחיד ילדות בכיתה ה'...פחחחחחחח עד עכשיו אני צוחק...
הן כל כך נבהלו..ופשוט ניהלו איתי וויכוח שלם עד שהסכמתי להודות שזה לא סיפור אמיתי...פחחחחח

WallFlower

New member
טוב נו אני אכין לך מדלייה!

טה- דה! זה מה שהצלחתי לעשות בצייר ושתי ידי!

Posiedon

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif חחח תודה,חמודה :)

אני שמרתי את זה בתור ציור ואני היום יצלם במצלמת וידיאו שלי (לא של מחשב זרתי עם הקלטות בםנים הפיצית הזאת של "SONY" אני אצלם סרטון על התוכים שלי ויל התוכי של חבר שלי אני מקווה שיצא מוצלח וברגע שאני יקבל את הכבל שמחבר את המצלמה למחשב אני יוכל לשלוח למי שרק יבקש :)

למעלה